EU’s hemmelige hære mod dens egen befolkning

Hvor mange europæere har hørt tale om EUROGENDFOR? Eller hvad med EUFOR eller Eurocorps? Sikkert ikke særligt mange. For eksistensen af disse paramilitære enheder er ikke just noget som vores politikere eller medier har gjort noget særligt ud af at oplyse om. Og årsagen synes nærliggende. For ved alle tre tilfælde drejer det sig om politi- og/eller halvmilitære enheder, som ”officielt” tjener formål vedrørende indre sikkerhed for EU-landene, herunder også ved konfliktløsning i områder udenfor EU og Europa, men som i praksis kan sættes ind mod EU’s egne borgere under anti-EU-demonstrationer. Så hvis modstanden mod EU fortsætter med at vokse i de europæiske befolkninger, har EU altså allerede modtrækket klar: Dens egne hære mod folkelige opstande og oprør, når EU-tyranniet bliver for meget for de europide folkeslag.

For bare at starte med én af dem: EUROGENDFOR (European Gendarmerie Force) blev startet på et initiativ af Frankrigs forsvarsminister Michèle Alliot-Marie i efteråret 2003 og allerede i 2005 fandt de første indsatsøvelser sted i Frankrig. De officielle tal siger at truppen består af 800 mand samt 2300 reservister. Truppen har base i norditalienske Vicenza og består af tropper fra landene Frankrig, Italien, Holland, Portugal og Spanien. Rumænien tiltrådte samarbejdet i 2009. At det var et fransk initiativ, der igangsatte dannelsen, skyldtes at Frankrig på dét tidspunkt (og stadigvæk) led af store sociale uroligheder og spændinger, hvor det ofte kom til direkte konfrontationer mellem ballademagere fra indvandrer- og ghettokvarterer og sikkerhedsstyrker.

Overkommandoen over styrken kan tildeles både EU, UNO og NATO. Officielt er det de involverede landes sikkerheds- og forsvarsministre, der koordinerer styrkens indsatser. Og officielt er styrkens egentlige formål også at beskytte befolkningen i tilfælde af uroligheder, men hvad nu hvis disse ”uroligheder” består i at gøre oprør mod EU fra vrede europæeres side? Her har vi en tilsvarende som med de amerikanske FEMA-tropper (Federal Emergency Management Agency), der blev oprettet i 1979, officielt for at beskytte landets egen befolkning, men hvor der sidenhen i tilfælde af nødsituation lige så godt kan skrides ind imod selvsamme, hvis det skønnes påkrævet af regeringen af hensyn til ”den offentlige sikkerhed” (læs: regeringens egen magtopretholdelse). Denne kursveksel mhb. på troppernes egentlige formål blev særligt klart efter USA’s oprettelse af ”ministeriet til hjemlig sikkerhed” i 2003 i kølvandet af 9/11 terrorangrebene. Herefter er der fra befolkningen side ikke megen hjælp at hente fra FEMA, som jo oprindeligt havde til formål at være på befolkningens side i tilfælde af ”emergency”. Dette kom til udtryk ved orkanen Katrinas hærgen i 2005, hvor FEMA-tropperne udmærkede ved deres fravær. Noget tilsvarende er tilfældet med EU’s hemmelige tropper, selvom de officielt er til for at ”opretholde landets sikkerhed”.

Dette kommer perfekt til udtryk når man betragter EUROGENDFORs våbenskjold; foran et hævet, advarende sværd ser man en flammende/eksploderende granat, omkranset af en laurbærkrans som symbol på sejrens sødme og triumfen og hånen over den besejrede modstander. Og mottoet fortæller jo faktisk alt om styrkens formål; LEX PACIFERAT (loven bringer freden). Javel, ja. Men hvilken lov? Dette er jo selve kernen i problemstillingen, for havde der blot været tale om medlemslandenes egne love, dvs. grundlovene og forfatningerne. Men der er jo tale om EU’s lov, og ikke længere de nationale landes love. For de nationale love er jo netop ved at blive afskaffet og erstattet af overordnede EU-love, som hvert medlemsland har at rette sig efter. Hermed (naturligvis) befolkningerne i disse medlemslande.

Og her er det så at det bliver uhyggeligt for europæiske borgere, der går rundt med tanker om at foranstalte demonstrationer og initiativer imod EU’s stadigt voksende magt over alt hvad der førhen var nationalt anliggende. For med samtlige medlemslandes ratificering af Lissabontraktaten (et nej tæller ikke, hvilket Irland jo erfarede) er dødsstraffen nemlig blevet genindført via bagdøren i blandt andet Danmark. Dette betyder, at ordenshåndhæverne/statsrepræsentanterne i særlige tilfælde har ret til at dræbe mennesker, hvis det sker i én af følgende situationer:

a) for at forsvare nogen mod retstridig overlast;
b) for at iværksætte en lovlig anholdelse eller forhindre flugt fra lovlig forvaring;
c) i retsmæssig foretagen undertrykkelse af fredsforstyrrende optøjer eller opstand.
b Artikel 2 i protokol Nr 6 til EMRK: “*En stat kan i sin retsordning hjemle dødsstraf for gerninger, der begås i krigstider eller ved umiddelbar krigsfare.*;denne straf må kun anvendes i tilfælde, der er hjemlet i retsordningen og i overensstemmelse med dennes bestemmelser.

En stat altså, som må ty til militære midler for at forhindre sin egen befolkning i at gøre oprør mod undertrykkelsen.

Ring any bells?

Her vil ”fredsforstyrrende optøjer eller opstand” inkludere en anti-EU-demonstration, der karambolerer med politiet, hvorefter betjentene således har ret til at skyde dig, hvis de vurderer det forsvarligt. Og hvad er det så for nogle betjente, der skal skyde os i fremtiden, hvis vi vover at sætte os til modværge mod EU’s nyindførelse af Sovjetdiktaturet. Jo, det skal såmænd bl.a. vores tidligere bekendtskab EUROGENDFOR, som i krisesituationer også kan sættes ind mod befolkninger i ikke-medlemslande. Som journalisten Udo Ulfkotte så sigende udtrykker det: ”EUROGENDFOR er intet andet end et paramilitært gendarmeri, som kan sættes ind i krisetilfælde i stedet for egentligt militær, for at forhindre indtrykket af at et lands hær skyder mod dens egne borgere.” Men herudover også en hvilken som helst anden af EU’s egne, private hære, der jo netop er indrettet til formålet, såsom f.eks. EU’s officielle hær Eurocorps. Og Eurocorps indeholder også tropper fra ikke-EU lande, heriblandt USA og Tyrkiet og kan skride ind på forespørgsel fra NATO og andre internationale organisationer. Og for ligesom at illustrere hvad dette vil medføre i praksis, så kan vi altså stå med en situation, hvor Eurocorps fuldt lovligt, i overensstemmelse med EU’s egne forordninger, kan blive sat ind mod den danske befolkning i tilfælde af uroligheder og oprørslignende tilstande i Danmark. Og da disse tropper også består af soldater udenfor EU, herunder tyrkiske soldater, kan vi altså ende med en situation, hvor en tyrkisk soldat i EU/NATOs tjeneste skyder en dansker ned af hensyn til ”sikkerhedsmæssige forholdsregler”, hvis der nu skulle udbryde folkelig opstand i Danmark mod EU. Ganske vist en tænkt situation, men alligevel …

At EU forbereder sig på indre uro og borgerkrigslignende tilstande i Europa, kan der vist ikke længere herske tvivl om, for de formår jo at tage deres militære forholdsregler, så at de i hvert fald selv vil stå stærkt med de bedste kort på hånden til at opretholde deres egen magt. Og det er vel at mærke ved en væbnet konflikt mod dens ”egen” befolkning.

Dette indlæg blev udgivet i Politik og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

7 svar til EU’s hemmelige hære mod dens egen befolkning

 1. Pingback: Middelhavsunionen: Europas undergang? | Hammersmedens tanker

 2. Pingback: EU melder klart ud: Ønsker at fortsætte masseindvandringen til Europa | Hammersmedens blog

 3. Pingback: Oprør! | Hammersmedens blog

 4. Pingback: EU vil skabe sin egen udgave af NSA til overvågning af europæerne | Hammersmedens blog

 5. Godt der er nogen som er opmærksom på dette og har lyst til at bruge tid på det – men borgerkrigen i Europa skal nok komme

 6. just siger:

  da er jeg redd for at vi opplever en tistand der en elitegruppr drar interstellar og utraderer jordas befolkning for og komme tilbske til jorden som en rendyrket mrnnskerase, – tror de scalaforskning er jo sllerede gjotdt, de kun trngrt tid.

 7. Henning Lyk siger:

  Franskmændene har i den grad oplevet, at halvmilitære styrker bekæmper de gule veste med dødsfald og mange sårede. Vores forrædderiske politikere såvel dom vore medier har vist INGEN interesse i drab og lemlæstelse af franske borgere. Jo, krigen ER kommet til Europa.

  Ønsker danskerne ikke at blive degraderet eller gjort til slaver, er det snart tid til at kæmpe mod besætterne, ellers må man flygte til Polen eller Ungarn, hvor besætterne ikke har fået lov at opholde sig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.