Wien som krudttønde i form af Wahhabismens højborg i Europa

Ikke alle salafister er terrorister, men næsten alle de terrorister, som vi kender, havde kontakt til salafister eller er salafister.

Sådan udtrykker Heinz Fromm det – lederen af den tyske efterretningstjeneste Verfassungsschutz.

Den skydegale Mohamed Merah, som hærgede Toulouse med sine terrorhandlinger i sidste måned, færdedes i salafistiske/wahhabittiske kredse. Det samme gjorde gerningsmanden til den brandbombe, der hærgede en shiitisk moske i Bryssel, hvorved imamen omkom.

Wahhabismen er statsreligion i Saudi Arabien, hvorfra finansieringen af mange moskeer og islamiske ”kulturcentre” også kommer vha. oliepenge. Wahhabismen regnes som den mest fundamentalistiske udgave af islam. På verdensplan udgør wahhabitterne under 1 % af alle muslimer, med størsteparten af dem bosiddende i netop Saudi Arabien. Wahhabitterne anerkender ingen andre religioner, – heller ikke engang de 99 % andre muslimer, som af wahhabitterne ligeledes betragtes som ”kuffar”. Udenfor Saudi Arabien benævnes wahhabitterne oftest salafister.

I øjeblikket meddeler de bosniske sikkerhedsmyndigheder deres østrigske kolleger, at den stigende islamisering af Bosnien-Herzegovina, og navnlig udbredelsen af den ekstreme islam med terror i kølvandet, tager sit udspring i Østrigs hovedstad Wien, således som det meddeles i magasinet Unzensurierts april-udgave; her har wahhabitterne indrettet en højborg med penge fra Saudi Arabien, hvorfra de styrer den systematiske fundamentalisering af andre lande, især Bosnien. Det ved sikkerhedsmyndighederne især fra den stigende aktivitet ved wahhabittiske stævner i Bosnien, hvor et stigende antal af nummerpladerne nu er østrigske med et ”W” for Wien. Måden det foregår på, er at wahhabitterne opkøber landsbyer i Bosnien, som de derefter overtager og omdanner til wahhabittiske centre, hvor sharia er lov og hvor bosniske myndigheder ikke længere har adgang. I disse landsbyer foregår der opmagasinering af våben og planlægning af terror mod mål i hele Europa.

Således er det tilfældet med landsbyen Gornja Maoca. I januar 2010 blev den udsat for en stor-razzia af bosnisk politi, hvori 600 betjente deltog og et stort våbenarsenal beslaglagt. Lederen af landsbyen, Nusret Imamovic, blev arresteret. Men kritikere mener, at dette kun var en afledningsmanøvre fra myndighedernes side for at give indtryk af at de ”gør noget” ved problemet. For sidenhen er der ikke sket mere; Gornja Maoca styres stadig af radikale wahhabitter, der uhindret får lov at passe deres gesjæft, og i mellemtiden er endnu flere landsbyer blevet overtaget og omdannet til kommando-centraler for den kommende jihad mod Europa. For penge, som kommer fra Wien. Nøglepersonerne er imamerne i de to moskeer i hhv. bydel 7 og 12 ved navn Nedzad Balkan og Muhamed Porca.

Nedzad Balkan (alias Ebu Muhammed) fra Sahaba-moskeen i Wiens bydel 7 anses for at finansiere wahhabitternes foretagender i Bosnien. Muhamed Porca havde angiveligt forbindelser til Mevlid Jasarevic, som 28 oktober 2011 foretog det – noget kiksede – terrorattentat mod den amerikanske ambassade i Sarajevo. Jasarevic skal efter sigende være kommet ofte i Porcas Tehwid-moske i bydel 12, idet han boede i Wien i mange år. Han skal desuden have boet længere tid i Gornja Maoca hos dennes ovennævnte leder Nusret Imamovic. Det er desuden omgangskredsen hørende til de to Wien-moskeer, der sættes i forbindelse med trusselsvideoen mod FPÖ-politikeren Susanne Winter i 2008, der blev offentliggjort på YouTube, men i mellemtiden er fjernet.

Muhamed Porca

Wien regnes efterhånden som en krudttønde, fordi penge fra Saudi Arabien uhindret kan lagres her og videreføres til bosniske wahhabitter. Også våben køres herfra til Bosnien. Den gruppe, der i 2009 foretog et attentat mod politiet i Bugojno, gjorde det sandsynligvis med våben smuglet ind fra Østrig, idet den havde kontakt til en anden gruppe wahhabitter, hvis’ leder Rijad R. blev anholdt for netop våbensmugling. Også i 2006 kom den østrigsk-bosniske wahhabisme-forbindelse i søgelyset, da Sabahudin F. blev anholdt i Østrig for terrorplaner. 1. oktober 2007 blev bosnieren Asim C. anholdt for at ville sprænge den amerikanske ambassade i Wien i luften.

I Asims rygsæk fandt man – udover sprængstofferne – bogen ”Namaz u Islamu” (bønnen i islam). Den er redigeret af bl.a. de førnævnte personer Muhamed Porca og den anholdte Nusret Imamovic fra Gornja Maoca. I bogen hedder den første sætning; takket være den almægtige Allah, som indretter alt med måde og retning, og som vil tilføje de vantro en smertefuld straf. Et andet sted hedder det, at grundsøjlen i islam er den rene og oprigtige tro, som først fuldendes i martyrdøden.

Problemet er, at disse tanker, strømninger og terrorforbindelser sker med europæernes egen godkendelse, og til tider oven i købet også egne penge. En anden af redaktørerne til ovennævnte bog er Ismet Purdic, som netop har fået godkendt opførslen af et ”islamisk kulturcenter” i den østrigske by Graz. Og vel at mærke godkendt af selveste borgmesteren, Siegfried Nagl. Midt i Wien skal der desuden senest medio 2012 opføres et wahhabittisk ”kong-abdullah-center” til ”interreligiøs og interkulturel dialog”. Dialog? Med nogen, der betragter alle andre end dem selv som urene, der skal brænde op i helvede? Dette afskrækkede dog ikke selveste den østrigske vicekansler og udenrigsminister Michael Spindelegger i at møde op personligt ved grundlæggelsesfesten. Om politikerne er uendeligt naive eller om der virkelig stikker noget andet under, er jo så det store spørgsmål.

Dette indlæg blev udgivet i Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Wien som krudttønde i form af Wahhabismens højborg i Europa

  1. Pingback: Wien som kruttunna i form av Wahhabismens högborg i Europa « Arne Aderton

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.