Tidligere formand for jødernes centralråd kræver tysk opbakning til Israel

Charlotte Knobloch, tidligere formand for Zentralrat der Juden (ZJ) i Tyskland, har opfordret de tyske politiske ledere til at støtte Israel, hvis det skulle komme til en krig mellem Israel og Iran. Til dagbladet Passauer Neue Nachrichten udtaler hun, at ”Jeg går ud fra, at Tyskland står på Israels side, hvis det skulle blive alvor.” Og fortsætter: ”Det ville være godt, hvis Tyskland tydeligere end hidtil ville trække grænsen overfor Iran.”

Ifølge Knobloch vil Iran føre resten af verden bag lyset, som hun udtrykker det. ”At et land som Israel derfor i sidste ende må beslutte sig for at beskytte sine borgere, det må man have forståelse for.” Og videre: ”Hvis Tyskland vil forhindre en krig, må det også handle i overensstemmelse hermed og vise mere hårdhed overfor Iran.”

Den troskab, som Knobloch mener Tyskland bør sværge Israel, skulle således derfor være ubetinget, hvilket man kan slutte ud fra hendes ord om at ”…, hvis det kom til krig … ” altså dvs. uanset om det i givet fald er Israel, der starter krigen med et angreb. Knobloch mener således, at Tyskland skal angribe Iran, hvis Israel vælger at gøre det.

 Hun kræver tyske soldaters blod ofret for Israel

Ved samme lejlighed udtrykte Knobloch irritation over den kun langsomt fremadskridende proces med at få forbudt det nationale parti NPD i Tyskland. ”Det skuffer mig meget”, siger hun. ”I overensstemmelse med værnet om demokratiet måtte staten gøre meget mere for at de højreorienterede og deres menneskeforagtende tankegods ikke har nogen plads i vores liberale samfund.”

Knobloch er i øvrigt – udover eksformand for ZJ – også siddende præsident for Den Israelitiske Kulturmenighed München og Oberbayern, vicepræsident for Den Europæiske Jødiske Kongres, vicepræsident for Den Jødiske Verdenskongres samt protektor for Ernst Ludwig Ehrlich Studieinstituttet til Fremme af Jødisk Begavelse.

Samtidig med Knoblochs udtalelser om håb om et snarligt forbud af NPD læser man andetsteds, at der nu er blevet grundlagt et jødisk parlament i Bryssel: European Jewish Parliament (EJP) på foranledning af European Jewish Union. Formålet med parlamentet, som det selvfølgelig kun er jøder der kan vælges til (ingen indfødte), skal være at ”fremme jødiske interesser på et internationalt plan”.

At EJP grundlægges i den bygning, hvor også selve EU-parlamentet har til huse, finder parlamentets medformand Joel Rubinfeld ”mere end symbolsk”, hvad han så end mener med det? Parlamentsmedlem Antonyia Parvanova mener, at ”for første gang i historien kommer de europæiske jøder sammen som én person, eller skulle man sige én forsamling, der står for én sag.” Hun mener at EJP vil blive ”den stemme, der repræsenterer og giver styrke til den jødiske menighed i Europa.”

Aha? Og dette har Charlotte Knobloch selvfølgelig intet imod, kan man tænke sig til, da hun jo som nævnt er højtstående medlem i flere af netop sådanne organisation. Jøderne må altså hellere end gerne danne organisationer på tværs af landegrænser, der udelukkende tjener deres jødiske interesser og ikke deres værtsnationers og hvor ikke-jøder ikke har adgang. Men når europæiske folkeslag vil gøre nøjagtig det samme af hensyn til deres egne interesser (og i deres egne lande), som f.eks. i tilfældet med tyskernes NPD, så mener hun, at det er menneskeforagtende og skal forbydes af hensyn til det liberale demokrati?

Hykleriet er til at tage og føle på.

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Politik, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Tidligere formand for jødernes centralråd kræver tysk opbakning til Israel

 1. Pingback: Kilde: Ekstra Bladets Elisabeth H Schwarz skrev smudsartikel for at mindske skaderne på venstreekstremistiske voldsbøllers omdømme » Balder Blog

 2. Pingback: Europa - EU - Jødiske ekstremister vælger ‘kun-for-Jøder-parlament’ » Balder Blog

 3. Balder siger:

  Men når europæiske folkeslag vil gøre nøjagtig det samme af hensyn til deres egne interesser (og i deres egne lande), som f.eks. i tilfældet med tyskernes NPD, så mener hun, at det er menneskeforagtende og skal forbydes af hensyn til det liberale demokrati?

  Ja, og den ligeledes jødiske og zionistiske Adam Holm fra DR Deadline rejser Europa tynd for at finde noget at udsætte på de forskellige nationale bevægelser:

  De højrenationale partier i Europa går nu sammen på tværs af grænser for at få mere magt igennem EU systemet. DR2 har fået lov at komme med helt bag facaden til fødslen af en ny højrenationalistisk alliance. Tag med når Deadlines Adam Holm rejser ud i Europa for at opsøge de højrenationale partier og søger svar på, om partierne er ligeså farlige, som deres kritikere hævder.

  Danmark’s Radio – 18 April 2012 – DR2 Global

 4. Pingback: Trækker Israel os med i krig mod Iran? | Hammersmedens blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.