Tilhængere af ”global opvarmning”® afslører deres agenda: En systematisk omskabelse af mennesket

Tilhængere af den såkaldte menneskeskabte globale opvarmning (anthropogenic global warming, AGW) er jo som regel ikke sene til at fremføre, at deres ideologi bygger på et humanistisk synspunkt og at de i virkeligheden kun ønsker det bedste for mennesket og planeten, som jo angiveligt er truet af den skadelige menneskelige indflydelse i form af drivhusgasser, der derfor må forhindres koste hvad det vil. Konsensussen om at ”det er os, der er de gode” lader til at være fast forankret blandt AGW-tilhængere, således at enhver kritiker af AGW automatisk påklistres mærkatet ”menneskefjendsk”, hvilket de færreste jo vil have hængende på sig.

Dog viser det sig imidlertid nu (hvad man måske inderst inde havde anet fra begyndelsen), at AGW-tilhængerne arbejder med agendaer, der indebærer en ret så voldsom indgriben i den menneskelige natur. Alt sammen (naturligvis) til menneskets eget bedste for at beskytte det mod den angiveligt faretruende, kommende globale opvarmning, som mennesket jo selv skal have forvoldt.

Det er nemlig fremkommet, hvordan en arbejdsgruppe af de fremmeste AGW-fortalere arbejder med konkrete tiltag til at omskabe mennesket både fysisk og psykisk (”human engineering”), så at det vil stemme bedre overens med AGW-tilhængernes ”idealmenneske”; et menneske, der har fået manipuleret sine gener til at udlede mindst muligt CO2, til at forbruge mindst muligt at jordens ressourcer og som desuden er blevet følelsesmæssigt manipuleret til at tage aktiv del i den verdensomspændende kamp mod den menneskeskabte globale opvarmning ved konsekvent at ændre sin livsstil i overensstemmelse med de øverste AGW-lederes dessiner.

Én af initiatorerne, svenske Anders Sandberg, som kalder sig selv og sine medforskere ”filosoffer”, får en artikel offentliggjort i magasinet med det – i denne sammenhæng noget ironisk – klingende navn Ethics, Policy and the Environment. I den opsummerer de hovedtrækkene ved ”human engineering”: Omformningen af mennesket så det tilpasses AGW-ideologiens idealbillede.

Ifølge Sandberg & Co. ville nogle af de tiltag indenfor human engineering, som mennesker frivilligt kunne benytte sig af, være f.eks.

  • Indføring af intolerance mod kødprodukter, idet landbrug med kreaturavl angiveligt skulle stå for en signifikant del af drivhusgas-udledningen.
  • Gøre mennesker mindre for at reducere den mængde energi, som vi hver har brug for at konsumere. Dette kan gøres ved at vælge de(t) største fostre fra via præimplementeringsdiagnostik inden de(t) sættes ind i livmoderen og kun vælge at føde de mindste børn. Ved at vælge mellem at få færre store børn eller flere mindre børn, og derved generelt gøre mennesker mindre, kunne man derved bekæmpe den globale opvarmning, ifølge Sandberg.
  • Reducere antallet af børnefødsler ved at gøre mennesker klogere, idet der er en sammenhæng mellem højere intelligens og lavere fødselsrater. Dette kunne opnås på flere forskellige måder, f.eks. ved at forbedre skolerne, give menneskers hjerner elektriske stimulanser og tildele mennesker medikamenter til at øge deres kognitive evner, mener Sandberg og hans hold af forskere.
  • Behandle mennesker med hormoner, for at gøre os mere uegennyttige og empatiske, hvilket skulle få os til at blive mere villige til at handle som en samlet flok i stedet for som individualister og desuden gøre os mere sårbare overfor dyrs og andre menneskers lidelser forårsaget af klimaforandringer.

Sandberg mener, at de hidtidige forslag til en afværgelse af klimaforandringer, såsom at pumpe svovl ud i atmosfæren (for at reflektere solens stråler tilbage), øge havenes jernindhold (for at fremskynde algevæksten og derved få dem til at optage mere CO2 fra atmosfæren), samt at pumpe udledt CO2 ned i særlige reservoirer, alle er for ”risikable”, da de ikke kan testes på forhånd og ville medføre en global ændring. Desuden ville disse tiltag muligvis gavne ét land, men skade et andet, udtaler han.

Aha? Sandberg mener, at de andre tiltag ville være ”for risikable” da de ikke kunne efterprøves først, men har samtidig intet problem overhovedet med at foreslå en udryddelse af dele af jordens befolkning via lavere fødselsrater? Og han kalder sig humanist og filosof? Desuden mener han det er etisk forsvarligt at ville gøre alle mennesker mindre fysisk og udsætte dem for hjernestimulanser af hensyn til ”klimaforandringer”, som måske ikke engang finder sted, men mener tilsyneladende samtidig at det ville være etisk uforsvarligt at øge plantevæksten i havene, da man ikke kendte konsekvenserne tilstrækkeligt? Et smukt eksemplar af en AGW-tilhænger.

I mange af AGW-tilhængernes idealsamfund, Sovjetunionen, foretog man lignende eksperimenter på mennesker med det formål at skabe det ideelle menneske, som var bedst egnet til sovjet-kommunismen: Således foretog sovjetiske videnskabsmænd forsøg med at krydse aber og mennesker, for derigennem at skabe det sovjetiske ”idealmenneske” som altså ville være halvt abe, halvt menneske. En sådan skabning ville åbenbart perfekt have afspejlet Sovjet-ideologiens fordringer til den ideelle mennesketype, hvis det var lykkes: Tilstrækkelig menneskelig til at kunne forstå og udføre en ordre, men med lavere intelligens end et menneske, så det ikke var i stand til at tænke selvstændigt og dermed udpønse oprørsplaner mod systemet og lederne.

Sandberg & Co. har med deres forslag om de genetiske og mentale indgreb i mennesket af hensyn til en ”højere sags tjeneste” (~ til vores eget bedste) udstillet de sande baggrunde for AGW-tilhængernes ideologi: Dem, som påstår at ville afværge en katastrofe for mennesket i humanismens hellige tjeneste, kan derved påføre mennesket uoprettelig skade, hvis de gives for lang snor (hvilket er nær tilfældet i øjeblikket).

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.