EU melder klart ud: Ønsker at fortsætte masseindvandringen til Europa

Om ikke andet kan man da i det mindste sige, at EU for en gang skyld er ærlig og åben om dets planer om at foretage en altomvæltende transformation af det europæiske kontinent ved at udskifte dets befolkning med mellemøstlige og afrikanske folkeslag; på et pressemøde i Bryssel slog EU fast, at indvandringen vil fortsætte uhindret, idet der blot skal etableres et styrket samarbejde mellem EU-landene om ”indvandring og kontrol af ydre grænser”. Målt ud fra hvor godt EU indtil nu har ”kontrolleret” vores grænser er der kun at sige til denne udmelding, at det på ingen måde er (og nogensinde har været) EU’s plan at gøre noget for at forhindre ikke-europæisk indvandring til Europa.

Oven i købet benyttede EU-kommissær for indre anliggender, Cecilia Malmström, lejligheden til at lange ud efter den stigende ”anti-indvandringsretorik”, som efter hendes mening udviser en stigende trend i øjeblikket blandt de europæiske politikere. Malmström ordret:

“De politiske ledere må holde inde med den indvandringsfjendtlige retorik, der er så udbredt. Migration er kommet for at blive.”

Nå? Er den dét, fru Malmström? Siger hvem? Udover, naturligvis, du og dine lejesvende af eurokrater, der aldrig har foretaget sig noget hæderligt i tilværelsen, men konsekvent er i gang med at nedbryde og skamfere de europæiske nationalstater. For deres egen regning oven i købet. Og jeg kunne supplere med spørgsmålet: Ellers hvad, Cecilia? Hvis nu der ikke bliver holdt inde med den indvandringskritiske opblomstring blandt de europæiske befolkninger, som udelukkende er opstået fordi du og dit slæng af landsforrædere er i færd med at begå det største folkemord i verdenshistorien ved at udrydde Europas oprindelige befolkning og erstatte den med horder af invaderende masser? Hvad vil du så gøre for at få dem til at makke ret, Cecilia? Vil du pudse dit eget personlige EU-Gestapo på dem og sende dem i fængsel for at have gjort sig skyldig i EU’s værste mareridt; at forsvare sit fædreland, sin kultur, identitet og historie?

EU ønsker masseindvandring til Europa fra ikke-europæiske områder. Det kan der nu ikke længere herske den mindste tvivl om, hvilket ovenstående citat blot viser tydeligt. EU har nu i årevis ført en politik, der udelukkende har medført forringelser for de undertvungne europæere; Fælles mønt, fælles økonomisk politik, fælles udenrigspolitik og etableringen af EU som én stat med en ikke-folkevalgt præsident. Masseindvandringen af uuddannede horder er jo så blot en detalje i dette spil. Og Europas folk er aldrig blevet spurgt om lov. Spørg dig selv om hvornår du sidst en stemmeseddel med et ”ja eller nej” til masseindvandringen.

Hvorfor gør de det? Det er det åbenlyse spørgsmål, der trænger sig på. Hvorfor i alverden fører europæiske politikere en politik, der i sidste instans vil medføre undergangen for det område og dennes befolkning, som de i grunden var sat til at passe på og varetage dets interesser. Her er der selvfølgelig opstået mange teorier af mere eller mindre konspiratorisk grad i årernes løb ang. forberedelserne til en verdensregering, som jeg her ikke vil prøve at resumere. I grunden er vi også efterhånden nået dertil, at det faktisk er underordnet HVORFOR de gør det, når det vigtigste nu må være erkendelsen om AT de gør det, og så må årsagerne til det jo ligesom træde i baggrunden.

Først når erkendelsen bliver udbredt i de europæiske folk om at EU ikke er en del af problemet når det handler om at redde stumperne af vores civilisation, men at EU derimod ER selve kernen i problemet, kan vi gøre os forhåbninger om endnu at være i stand til at vende udviklingen. EU-politikerne er vores direkte fjender i kampen for Europa. Det lyder kontant, men det er en kendsgerning, for uden dem var der ingen masseindvandring.

Dette indlæg blev udgivet i Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

8 svar til EU melder klart ud: Ønsker at fortsætte masseindvandringen til Europa

 1. falkeøje siger:

  Danmark og danskere: Bered jer, det kan kun ende med en borgerkrig!!!

  falkeøje

 2. DC siger:

  Til Hammersmeden:
  Du må meget gerne sende mig en mail (går ud fra, at du kan se min).

 3. Fred Husby siger:

  Det finnes ikke ETT land i Europa som kan vise positive resultater av innvandring fra islamsk herkomst. Hvor er logikken i å fortsette marsjen mot stupet? Er dem betalt for å bedrive sin monomane politikk? Det siste er den eneste logiske begrunnelse jeg kan se. Hvis dem ikke rett og slett har blitt gale i hodet av sin forvirrede venstrevridde tankegang.

  • Flemming Hansen siger:

   Logikken er at nationalstaterne vil bryde sammen og det er vand på EU-møllen.

 4. Pingback: EU åbner grænserne for Tyrkiet | Hammersmedens blog

 5. Hans G Petersen siger:

  Dette EU + Nordafrika er en af Michel Houllebeck’s yndlingsideer i bogen Soumission (Underkastelse) – hvor den nyvalgte franske, muslimske præsident i 2022 inviterer Marokko, Tunis, Libyen mfl ind i EU. – den bog var vist ment som et roman- wake-up call. Og nu ved at blive til virkelighed takket være en svensk eurokrat ? Mystisk. Urovækkende. Værre end en korv m mos i Malmö. 😒

 6. Vi. Pluralis Majestatis Har i al den tid hvor Vi var bevist om “hist og her” og “Hid og Did” ; følt Os overbevist om at den del af Europa, som “bærer” Korset i Sit Flag , ville, skulle, kunde, turde burde; måtte Gide være enige om at indgå en pagt med hinanden om hvor og hvornår grænserne ” trækkes grænserne til vore lande, nu da vi endelig er holdt op med at kriges indbyrdes…
  t.

 7. morten siger:

  er der beviser på dette ?
  EU melder klart ud: Ønsker at fortsætte masseindvandringen til Europa
  Udgivet den 01/06/2012.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.