Ingen temperaturstigning i 17 år – trods voksende mængde CO2!

Forleden var der et glimrende indlæg ovre på bloggen ICECAP. Det gives svar til én af opvarmnings-alarmisterne, Tom Yulsman, som havde beskyldt de såkaldte klimaskeptikere for at vælge kun at betragte bestemte verdensdele, hvor temperaturerne var faldet, hvilket skulle være misvisende idet USA oplevede en mild vinter og et varmt forår.

I virkeligheden er det omvendt; det er tilhængerne af teorien om menneskeskabt global opvarmning, som leder på vildspor ved at fokusere på den varme periode i USA, samtidig med at jorden som helhed ikke har oplevet nogen opvarmning i de seneste 17 år‼

Starten af den betragtede periode (1995) var en kold fase og det samme er slutningen her i 2012. Alt i alt sluttede perioden 0,3 ºC koldere end den begyndte. I den sidste del af perioden (2011-2012) oplevede vi således en global nedkøling med temperaturer under det normale – direkte i modstrid med teorien om CO2 som den direkte forårsager af opvarmning. Og (naturligvis) i skarp modstrid med IPCC’s modeller og beregninger, der tager udgangspunkt i temperaturstigninger som følge af stigende CO2-udslip.

Faktisk er 17 år uden opvarmning – meget a propos – netop det tidsrum, som én af alarmisterne, Ben Santer, mente var nødvendigt for at kunne konstatere, at teorien om den menneskeskabte globale opvarmning (AGW) er blevet falsificeret, altså dvs. for at den videnskabelige erkendelse skulle være blevet stadfæstet om at grundantagelserne i teorien måtte være forkerte. Hermed menes selvfølgelig grundantagelserne om, at CO2 er en slags ”klima-killer”, der kan medføre temperaturstigninger på adskillige grader på jorden, uagtet at den kun udgør ca. 390 milliontedele i atmosfæren. Og falsificeringen af teorien sker oven i købet med det redskab, som Ben Santer selv har anerkendt som værende i stand til det; temperaturmålingerne fra siden Wood For Trees.

For rent faktisk sker der i øjeblikket det modsatte af IPCC’s prognoser og modeller: CO2-udledningen i atmosfæren fortsætter ufortrødent fortrinsvis grundet menneskers forbrug af fossile brændstoffer (kul, olie, benzin, … ), men temperaturerne stiger ikke tilsvarende – tværtimod!

Og det er dét, der er selve humlen; når tilhængerne af AGW påstår, at de såkaldte ”skeptikere” bevidst prøver at vende det blinde øje til temperaturerne over gennemsnittet i USA i foråret, så prøver de dermed blot at bortforklare alle de globale temperaturer, som var under gennemsnittet. For stort set alle andre steder oplevede jorden en nedkøling i samme tidsperiode. Den gennemsnitlige anormalitet endte således på –0,133 ºC, hvilket fremgår øverst til højre i nedenstående figur.

På figuren ses den omtalte opvarmning i USA i marts måned. Men ligeledes ses den endnu større nedkøling stort set alle andre steder. Hvis man befinder sig i Asien i øjeblikket, vil man næppe blive taget alvorlig hvis man advarer mod en global opvarmning.

Men ikke desto mindre fortsætter teorien om AGW ufortrødent med at leve i bedste velgående. Holdt i live først og fremmest af skattepenge fra de selvsamme borgere, der vil blive hårdest ramt af de indskrænkninger i vores personlige frihed og de øgede klima-afgifter og CO2-reduktion, som vil blive resultatet af AGW-tilhængernes indflydelse, og som vil medføre et godnat til den teknologiske udvikling, der er foregået i Vesten. En udvikling, som først og fremmest er fremkommet, fordi vi har energi, hvilket muliggør produktivitet, forarbejdning, bedre levevilkår og højere levealder. Sammenlignet med de steder i verden, hvor man ikke har energi (Afrika) er gennemsnitsalderen her nogle steder 35 år og man må gå flere km. dagligt for at hente træ til brændsel, – ikke en rar tilværelse. Dog er det netop denne fremtid, som AGW-tilhængerne har planlagt for os; for de vil fratage os vores energi og føre vores lande tilbage til den før-industrielle periode med deres såkaldte ”alternative energiformer” i form af vindmøller og solceller, som faktisk slet ikke er noget alternativ, da de ikke kan dække vores nuværende energibehov og desuden kræver et langt større forbrug af tid og plads.

I de nedenstående 3 videoer opsummerer Dr. David Evans fremragende alt hvad der er værd at vide om AGW; hvorfor den ikke finder sted, hvorfor IPCC’s modeller og teorier ikke stemmer overens med virkeligheden og (måske vigtigst af alt) HVOR tæt verden rent faktisk var på en katastrofe i 2009 under COP15-topmødet i København. Hvis der virkelig var blevet underskrevet en global bindende aftale om reducering af CO2 ved den lejlighed, ville det have været begyndelsen på enden af det, der er tilbage af den menneskelige frihed:

Dette indlæg blev udgivet i Politik, Videnskab og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Ingen temperaturstigning i 17 år – trods voksende mængde CO2!

 1. Balder siger:

  “Hvis der virkelig var blevet underskrevet en global bindende aftale om reducering af CO2 ved den lejlighed, ville det have været begyndelsen på enden af det, der er tilbage af den menneskelige frihed

  Det er jo også dette som er det egentlige formål med udbredelsen af myten om menneskeskabt global opvarmning. Hvis ikke man havde fundet på at gøre klimateorien (som formentlig er begyndt som almindelige reel forskning) til et evangelium, så have man fundet på noget andet der kunne bruges. Lignende fænomener er Osama Bin Ladens angivelige angreb på Twin Towers 9/11, og holocaust. Kun fantasien sætter grænsen for hvad vore herskere kan finde på at ophøje til eviggyldig sandhed for at nå deres mål. Alt kan bruges. Dog har de været lidt uforsigtige da de besluttede sig for at bruge teorien om menneskeskabt global opvarmning, da den er alt for nem at tilbagevise, og der ikke er helt den samme mulighed for at dæmonisere kritikere, som tilfældet er med 9/11 og holocaust. Teorien om menneskeskabt global opvarmning er et selvmål.

 2. Pingback: Så faldt tiøren! Klimapræsterne vil lave en klimareligion til bedre indoktrinering af mennesker | Hammersmedens blog

 3. Cecilia siger:

  Hvordan kan det så være at 1998, 2005 og 2010 har været de varmeste år nogensinde? og at hvis temperaturen er faldet, hvorfor bliver isen på polerne så ved med at smelte? det kunne jeg godt tænke mig at vide….

  • hammersmeden siger:

   Dit postulat om at de nævnte år var de varmeste nogensinde er forkerte. Det er muligt at de har været de varmeste i den tid, hvor mennesker har haft avancerede måleredskaber til rådighed, men det har vi kun haft siden ca. 1870. Engang var det meget varmere end det er nu – uden menneskeligt udledt CO2.

   Din anden oplysning om at isen ved polerne smelter er også forkert. Isen ved nordpolen mindskes svagt i disse år, mens isen ved sydpolen til gengæld øges. Samlet set er der altså ingen forandring.

   Du misser desuden artiklens konklusion: Hvis CO2 skulle forårsage opvarmning, hvorfor medfører de for tiden voksende mængder CO2 så ingen opvarmning, men derimod stagnation i snart 20 år? Dermed er teorien blevet falsificeret.

 4. Pingback: Menneskeskabt, global opvarmning? Isen ved nordpolen er vokset med 60 %! | Hammersmedens blog

 5. Pingback: Ups: Al Gore forudsagde, at Nordpolen ville være isfri år 2013! | Hammersmedens blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.