Israel må gerne – men vi må ikke???

Hvad er dog det, man læser i avisen: Israelerne vil smide afrikanske indvandrere ud af Israel. Israel er under premierminister Benjamin Netanjahu i fuld gang med at proppe afrikanere i fly og transportere dem tilbage hvor de kom fra.

Jaså, tænker man bare. Ikke så underligt, at Israel gerne vil slippe af med de ca. 60.000 sorte, der har tusket sig ind i Israel. Ikke alene medfører de afrikanske indvandrere betydelige problemer socialt og demografisk, men også mht. kriminalitet osv. Så handlingen er på dén baggrund såmænd forståelig nok. Men samtidig med Israels eget ønske om et ”negerfrit” Israel, oplever vi hvordan det jo netop er jøder, der er blandt de fremmeste og mest indtrængende fortalere for multi-kulturen og masseindvandringen til Europa.

Det bedste eksempel er vel jødinden Barbara Spectre, som i Stockholm udspreder sin forestilling om jødernes førende rolle i transformationen af Europa fra homogene fædrelande til et multikulturelt, multietniske sammenkog.

Spectre har dog så megen situationsfornemmelse, at hun er i stand til at indse, at jøderne vil blive hadet af de etniske europæere pga. af det, som de gør mod deres lande. Spectres anti-europæiske propaganda kommer oven i købet fra instituttet Paideia, som bliver finansieret af den svenske stat (altså dvs. underminering af Sverige for svenskernes egne penge). Paideia er i øvrigt græsk og betyder ”opdragelse”. Et bedre ord kunne denne jødinde vel næppe have fundet til instituttet, for formålet er jo netop at opdrage de etniske europæere til at elske og ønske deres egen udslettelse. Noget så naturstridigt kræver vel en del ”opdragelse”, men foreløbig lykkes det jo glimrende, må man erkende.

For pointen er jo netop; at jøder af typen som Barbara Spectre aldrig i deres vildeste mareridt kunne ville, at dét, som de ønsker skal ske med Europa, også skulle ske for Israel: Israel skal jo ”selvfølgelig” skånes for enhver form for multi-kulti. Og negere skal flyves tilbage til deres eget land, når der kommer for mange af dem i Israel. Men prøv at forestille jer, hvad der ville ske, hvis et europæisk land ytrede ønske om at proppe negerne i fly og sende dem tilbage til Afrika? Ikke alene ville der lyde et ramaskrig i landets ”egne” medier; FN og andre internationale organisationer ville skride ind, der ville komme boykot af landet, indefra og udefra, indtil forslaget til sidst måtte trækkes tilbage under henvisning til de ”menneskerettighedskonventioner”, som angiveligt ville blive overtrådt, hvis en europæisk politiker prøvede at forhindre befolkningsudskiftningen af sit eget land.

Og det er jo netop det, der er sagens kerne: Israel er ikke underlagt nogen ”menneskerettigheder”, men kan derimod sende de sorte retur som de har lyst til – europæerne derimod kan nu ikke længere bestemme over deres egne lande og hvem der må trænge ind i det. Og at det er sådan kan vi jo først og fremmest takke de højtstående jødiske multi-kulturalister for, såsom især Frankfurtskolen samt ovenstående Barbara Spectre. Hykleriet og dobbeltmoralen er så tyk, at man skal være mere end almindelig indoktrineret for ikke at kunne få øje på den: Der gælder særskilte regler for Israel og Europa. Jøderne må gerne beholde deres folk og deres kultur intakt, men når europæerne ytrer selvsamme ønsker, så er det ”racisme”, som skal bekæmpes med hård hånd. Bekæmpes (vel at mærke) af de selvsamme jøder, der samtidig går ind for et ”negerfrit” Israel.

Og ikke nok med at Israel vil ekspedere de uønskede ”overpigmenterede” medborgere ud af deres land, så læser man samtid andetsteds nyheden om at Israel nu vil udvide sit territorium ved at skabe nye øer i Middelhavet. Israels hidtidige taktik for at komme til geografiske landvindinger ved at tage andre menneskers land via ekspropriation, nemlig besættelseskrige og bosættelser, for at opnå deres zionistiske Lebensraum, går vel åbenbart ikke hurtigt nok ifølge Netanjahu & Co. Væksthastigheden i jødernes børnefødsler er tilsyneladende oversteget landvindingerne på traditionel vis, hvorfor de må begynde at overveje nye metoder til at forstørre Israels areal.

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Israel må gerne – men vi må ikke???

  1. Hr. Jensen siger:

    Gider ikke rigtig at kommentere den gode gamle Spectre-video, så her er lidt OT om forskellen mellem ungarsk og jødisk rock (hvis en kan finde ud af det):

  2. Pingback: Australien: Jødiske ekstremister fra kræver mere internetovervågning, censur, racismeparagraffer og hjernevask til mediefolk og skolebørn » Balder Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.