EU åbner grænserne for Tyrkiet

EU vil afskaffe visumpligten overfor tyrkere, så at de fremover kan komme lettere til EU-lande med kun et pas.

Samtidig ophæves grænsekontrollen ved den græsk/tyrkiske grænse, som hidtil ellers havde været den yderste forpost for Schengen-samarbejdet. Fremover bliver det overladt til Tyrkiet alene at dæmme op for den massive indvandring fra Irak, Iran og lignende lande.

Aftalen med EU sker mod at Tyrkiet til gengæld skal tage imod de illegale indvandrere fra Tyrkiet samt indføre skærpet grænsekontrol. Om EU Nogensinde har haft til hensigt at undersøge, om Tyrkiet virkelig også efterkommer disse krav, er så en helt anden sag. Desuden er det jo lidt lige meget, hvis der blev dæmmet op for den ulovlige indvandring, så længe den lovlige (ifølge EU altså) indvandring forstærkes.

Det er vel overflødigt at nævne det, men det radikale i skikkelse af Sofie Carsten Nielsen jubler over udsigten til flere tyrkere i Europa, samt over de massevis af penge, som partiet tror at det vil give Danmark i eksportindtægter. Desuden glæder partiet sig over dette angivelige skridt på vej mod fuldbyrdet EU-medlemskab for Tyrkiet. Jeg bruger ordet “fuldbyrdet” i udtrykket i stedet for det måske mere almindelige “fuldt” medlemskab, idet jeg ser en direkte pendant til udtrykket “fuldbyrdet voldtægt”. Måske lidt overdrevet, men princippet er jo det samme, da de europæiske folkeslag er overvejende imod EU’s politik på dette område, samtidig med at politikerne er ligeglade med hvad befolkningerne mener. Derfor sammenligningen.

Hvordan er det nu man siger, når man har forudset en dyster udvikling? Jeg hader at jeg fik ret? EU har jo netop meldt ud, at de ikke har de fjerneste intentioner om at forhindre ikke-europæisk indvandring til EU, tværtimod mener de at indvandringen er kommet for blive.

Med andre ord bliver det ikke med et intakt EU at Europa skal reddes, men det havde man jo nok allerede på fornemmelsen med den retning, det bevæger sig i. Jo mere EU, jo værre.

Dette indlæg blev udgivet i Politik, Politikere, Udenrigsnyheder, Uncategorized og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til EU åbner grænserne for Tyrkiet

  1. Viking siger:

    Endnu en grund til at melde Danmark ud af EU.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.