Israelsk forening kræver flere penge fra Østrig som kompensation for holocaust

Foreningen ”Centralkomiteen for Jøder fra Østrig i Israel” kræver flere penge fra den østrigske regering til de sidste østrigske holocaustoverlevende i Israel. Komiteen har ganske vist ”forståelse” for at Østrig er tvunget til at spare pga. krisen, men Østrig måtte dog ikke forsømme sit ”ansvar” overfor de sidste endnu levende holocaustofre, udtalte således komiteens formand Gideon Eckhaus.

Ifølge Eckhaus lever der på verdensplan ca. mellem 12.000 og 14.000 østrigske holocaustoverlevende, heraf 2.000 i Israel. Mange af dem skal angiveligt være fattige uden råd til den nødvendige medicinske forplejning. De østrigske pensioner vil ikke slå til, ifølge Gideon Eckhaus.

De østrigske pensioner? Aha? Så dvs. at alle de mange tusinde østrigske holocaustoverlevende i Israel altså m.a.o. I FORVEJEN får almindelig østrigsk pension, og vil derudover have endnu mere? Hvad med de almindelige ”etniske” østrigere med samme pension? De kan jo så åbenbart sagtens få pensionen til at række til medicin, siden de ikke forlanger mere, eller hvad? Og hvorfor skulle de overhovedet være Østrigs problem? Først og fremmest bor de jo ikke engang i Østrig, og dernæst skulle man mene at Israel burde tage sig af sine jødiske ”medborgere”, eller hvad? Men det er jo klart, at nogle foretrækker at få andre til at betale, hvis de kan slippe af sted med det. Desuden deltog Østrig jo slet ikke i holocaust, men det er den pågældende jødiske forening vel også ligeglade med, så længe der kan afpresses penge.

Den tidligere østrigske finansminister Josef Pröll havde ellers allerede for år tilbage givet de østrigsk/israelske holocaustoverlevende i Israel 100.000 €, men det rækker tilsyneladende ikke – i hvert fald ikke ifølge Gideon Eckhaus – til dækning af den allermest nødvendige sociale og medicinske udgifter.

I øvrigt påpeger Gideon Eckhaus, at Østrig må varetage deres ansvar overfor ikke kun de jødiske overlevende, men alle holocaustoverlevende.

Når han siger ”Østrig” mener han jo dermed hele den østrigske befolkning i dag. Indbefattet en 18-årig østrigsk ungersvend, der dårligt nok ved hvad holocaust er for noget. Også han skal, ifølge Gideon & Co., betale for hvad andre har gjort, – ene og alene fordi han er østriger, upåagtet at Østrig jo slet ikke deltog i holocaust? For at mene at dette lyder logisk skal man da vist hedde Gideon Eckhaus. Eller (naturligvis) have sit navn stående på modtagerlisten af den østrigske pengestrøm i et forgæves forsøg på at stille modtagernes pengetørst. Det nævnes ikke eksplicit, men det burde jo næsten være indlysende, at også Gideon Eckhaus selv har sit navn stående på modtagerlisten. Måske oven i købet allerøverst oppe, som jeg næsten vil gætte på. Dem som skriger højest efter andre menneskers penge, er jo ofte dem, der også selv har de største beløb i udsigt efter delingen af rovet. Og det forholder sig vel næppe anderledes her. Mon ikke pengene havde smagt bedre hvis man selv havde gjort et ærligt og hæderligt stykke arbejde for dem i stedet for blot at åbne sin frække mund endnu engang efter en ny portion? Men det er jo selvfølgelig muligt at Gideons smagsløg er blevet følelsesløse efterhånden.

Eller også ligger det bare til Gideons at kræve noget, som ikke er hans? Dette underbygges af erkendelsen om hvad Gideon ellers foretog sig i Østrig inden han måtte flygte: Som medlem af Det Zionistiske Ungdomsforbund i Wien ses det jo tydeligt, hvor han har haft sine sympatier. Det har i hvert fald ikke været hos hans værtsnation Østrig, når han således allerede dengang arbejdede imod landets interesser.

Og hvad med alle de uhyre summer, der allerede er blevet suget op af de europæiske og amerikanske lommer og sendt til Israel? De har jo så åbenbart ikke været tilstrækkelige til at dække behovene (eller skulle man snarere sige:ønskerne) hos det tilbageværende klientel af krævere. Og hvad med den israelske stat i grunden? Var der ikke engang hvor hvert land måtte tage sig af sine egne borgere og hvor kun de faktiske (beviselige) gerningsmænd skulle betale kompensation for hvad de havde gjort? Ak ja, det var tider.

I dag har vi jo for længst passeret det punkt, hvor disse såkaldte ”erstatninger” gives med berettigelse. I dag er det jo åbenbart nok at være jøde og kende nogen, som måske/måske ikke havde befundet sig i Tyskland under nationalsocialismen. Der er jo allerede set gentagne eksempler på hvordan alle disse ”fonde” indrettet af primært Tyskland til udbetaling til holocaustofre bliver suget tomme af bedragere, der aldrig havde det fjerneste at gøre med denne begivenhed, men blot påstået at de var berettiget til ”økonomisk kompensation”. Kompensation, vel at mærke, betalt af nogen, der ikke har det fjerneste med holocaust at gøre. For hvor længe kan et helt land eller nation blive ved at blive gjort ansvarlig for en bestemt handling, uagtet at de egentlige gerningsmænd alle for længst er døde og borte?

Men så længe der er noget at komme efter, så kommer folk jo listende. Hvis foderet er tilpas lækkert, kommer grisene jo som regel gerne vraltende efter mere, selvom de ellers lige har fået. Hvordan det end måtte lyde i nogens ører, så har begivenheden holocaust jo faktisk været en ret givtig forretning for mange jøder gennem årene.

Og hvad bruger de ”stakkels” holocaust-overlevende så alle de penge på, som de suger ud af lande som Tyskland og Østrig med argumenter om at de mangler de allermest grundlæggende fornødenheder såsom medicin? Jo; de foranstalter skam skønhedskonkurrencer for holocaust-overlevende. Ja – du læste rigtigt!!! Israel har netop kåret ”Miss Holocaust-overlevende” i et stort show med 200 gamle damer. Så kunne man jo spørge sig selv, om det virkelig giver mening at bruge de donerede penge på noget sådant, mens de kunne have været brugt på ting som medicin og mad, som der jo (ifølge ovennævnte Gideon) burde være mere behov for end at lave en skønhedskonkurrence(!) for holocaustoverlevende, som der tilsyneladende bliver flere og flere af efterhånden som der bliver doneret flere midler?

Dette indlæg blev udgivet i Udenrigsnyheder og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

8 svar til Israelsk forening kræver flere penge fra Østrig som kompensation for holocaust

 1. Balder siger:

  Hvad får vinderen af Miss Holocaust-konkurrencen mon som præmie?

  En model af Auschwitz i guld “af holocaustofres guldtænder” lavet af den jødiske kunstner Marco Evaristti måske?

  Disse mennesker der selv er så følsomme overfor enhver “krænkelse” har ingen skam i livet.

  På nedenstående side en længere liste over holocaust svindel og andet lignende bedrag:

  Israel: Ansatte i fond for holocaust-overlevende svindlede for millioner

 2. falkeøje siger:

  Den pølsepind skal der absolut koges suppe på – igen og igen!!!

  falkeøje

 3. Balder siger:

  I øvrigt er der billeder/video fra Miss-Holocaust-konkurrencen her

  Jeg glæder mig til de annoncerer et Holocaust Survivor Bunkebryllup.

  • hammersmeden siger:

   Jeg glæder mig til de annoncerer et Holocaust Survivor Bunkebryllup.

   Det lyder tilstrækkeligt bizart til at der helt sikkert er nogle jødiske organisationer, der har overvejet ideen.

   I mellemtiden fortsætter “reparations”betalingerne fra Europa/USA til Israel, som jo så passende kan bruges til beværtning af bryllupsgæsterne ved ovennævnte bunkebryllup eller gæsterne ved miss holocaust-overlevende.

   Og om 100 år vil Tyskland/Østrig stadigvæk betale “godtgørelse” til de holocaust-overlevendes efter-efter-efter-efterkommere pga. de “lidelser”, som deres forfædre har lidt.

   Det stopper aldrig.

 4. Viking siger:

  God artikel, og gode indlæg.
  Tyskland og deres allierede, satellit-stater, frivillige og ufrivillige soldater skulle ifølge historien havde dræbt endnu flere ikke-jøder i øst, det er de tilsyneladende blevet tilgivet og befolkningerne er kommet videre. Det burde jøderne og Israel også. Ellers stopper det jo aldrig, men det er vel hvad jøderne ønsker!

  • hammersmeden siger:

   Tyskland og deres allierede, satellit-stater, frivillige og ufrivillige soldater skulle ifølge historien havde dræbt endnu flere ikke-jøder i øst, det er de tilsyneladende blevet tilgivet og befolkningerne er kommet videre.

   En god pointe. Der døde over 4 gange så mange russere som jøder på grund af Hitler (hvis man altså tager udgangspunkt i tallet 6 mio. for holocaust), men af den grund ser man ikke noget mindesmærke for russere midt i Berlin. Derimod befinder der sig et kæmpe Holocaust-monument midt i Berlin som skræk og advarsel mod alle de onde “nationalister”. Dets vedligeholdelse koster 2,1 mio. € tyske skattepenge årligt. Alene opførelsen kostede 27,6 mio. €. For slet ikke at tale om alle de andre mindesmærker samt u-landsbistanden og de gratis våbenforsyninger til Israel.

   Det er en skændsel for ethvert civiliseret land.

   • Viking siger:

    Tak for svaret.
    Jeg er helt enig, det er grotesk.

    “For slet ikke at tale om alle de andre mindesmærker samt u-landsbistanden og de gratis våbenforsyninger til Israel.”

    Ja, dem i øst har fået en slags u-landsbistanden for at gå med i EU og her har Tyskland nok bidraget mest, ellers er det nok ikke meget de har fået eller gjort krav på (andet end det Rusland stjal efter krigen). Ud over dem Hitler-Tyskland drabte, så var der mange fanger og krigsfanger der kom i KZ-lejre, hvor de blandt andet skulle hjælpe Tysklands krigsindustri. Vehrmact og Waffen SS hærgede deres lande, bombede og brændte byer ned. Bare for at tilføje mere.

 5. Pingback: Israel: 300 ‘overlevende’ dystede om titlen »Miss Holocaust-overlevende 2012« » Balder Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.