Borgerkrig i England? Britisk politi udstyres med militære våben

For første gang vil det britiske politi blive udstyret med de samme kampvåben, som britiske soldater bruger i krigszoner såsom Irak og Afghanistan.

Det britiske forsvarsministerium har forkyndt, at landets politi skal forsynes med de mest moderne stormrifler, ellers kun beregnet til slagmarken i deciderede krigssituationer. Frem til 2014 skal det ”civile politi” i England udstyres med 30.000 kamprifler med det formål for øje at bekæmpe terrorister og kriminelle bander.

Ifølge nyhedskilder bliver riflerne efter alt at dømme de canadisk fremstillede C8 SFW Carbine. Disse geværer er de selvsamme, som også bruges af de britiske elitetropper Special Air Service, SAS, under specialmissioner i krig. Politiets rifler skal dog indeholde en række ændringer ift. prototypen, såsom granatkastere(!), lyddæmpere(!!) og et andet sigtekorn.

Hvad? Granatkastere til det civile britiske politi??? Hvor i alverden er vi på vej hen? Dog er det på en måde slet ikke nogen overraskende udvikling, når man tænker på sidste års race-optøjer blandt sorte i Tottenham, der raserede hele bydelen og desuden (måske endnu vigtigere) udstillede politiets magtesløshed, når det virkelig blev alvor og det kom til sådanne undtagelsesagtige tilstande; politiet måtte nøjes med at kigge på, mens horder af sindssyge gik amok og plyndrede butikker og hinanden i en rus. Med dette i baghovedet er det måske i virkeligheden blot en naturlig udvikling med fuldautomatiske krigsgeværer til politibetjente?

Som der også nævnes i kilden, vil dette tiltag jo blot kunne forstærke den ulmen af uroligheder, der allerede er i gang under overfladen i stort set alle europæiske storbyer; horder af menneskemasser, bestående først og fremmest af indvandrere i ghettokvarterer, der er på nippet til at gå amok og blot skal bruge den passende anledning: En gnist, der får krudttønden til at eksplodere. Når det sker, vil det ikke blive sjovt at befinde sig et sådant sted.

Nogle mener, at det blot vil gøre det værre at give politiet militærrifler, der kan plaffe horderne af amok-løbere ned inden de smadrer hele landet, i et desperat forsøg på at redde stumperne af det, der er tilbage af et engangværende højtudviklet europæisk land: At det således blot vil optrappe og starte kommende konflikter i stedet for at forhindre og løse dem. Men fra politiets synspunkt virker det logisk nok: Nye midler må tages i brug for at kunne varetage deres pligter og arbejdsforhold. Desuden har de ikke noget valg i denne naturlige udvikling. De må tilpasse sig den ændrede situation for at kunne passe deres arbejde. Og når det første skridt er taget i denne retning, må det andet følge efter.

Så om dette dramatiske tiltag derfor vil være en forbedring eller forværring er derfor i virkeligheden underordnet: Det er et naturligt skridt på den vej, som vores regeringer gennem årtier har fået vores lande til at bevæge sig i med horder af indvandrere fra tredjeverdenslande, der som regel ender allernederst socialt og grupperer sig i slumkvarterer og lever af understøttelse. Så længe gemytterne kan dæmpes med tilstrækkelige sociale ydelser fra omfordeler-staten i de postmoderne europæiske velfærdssamfund, så har sådanne borgerkrigsagtige tilstande været undgået i Europa. Men når/hvis den økonomiske krise først for alvor starter og det hele ramler som følge heraf, så vil bistandshjælpen udeblive i slumkvartererne, og så skal der bare den berømte dråbe til for at få bægeret til at flyde over.

Og vi var advaret! Vi har set det komme! Så sent som i februar i år forlød det, at britisk politi nu ville tage kemiske våben i brug i form af nervegas for at komme uroligheder á la Tottenham til livs i fremtiden.

Nervegas? Kampgeværer med granatkastere? Hvis man ikke kan se hvor denne udvikling fører hen, må man være blind. Og i stedet for at løse og forhindre disse kommende krigs-scenarier i Europa med de eneste mulige løsningsmetoder, nemlig indvandringsstop, hjemsendelser og stop for sociale ydelser for ikke at fremme de sociale spændinger, fortsætter ”vores” regeringer ufortrødent i samme linje, som har forårsaget problemerne. For det er ”vores” politikere, der ene og alene har ansvaret for denne udvikling. Det er dem, der har forårsaget den med deres indvandringspolitik og deres socialpolitik. De alene har skylden, når der udbryder krigslignende tilstande i førhen civiliserede lande med hærgende og smadrende indvandrere og sociale udskud. Derfor er det også dem, der bør stilles til regnskab for hvad de har gjort ved os og vores lande, når regnskabets time kommer.

Men til dén tid vil de jo så nu kunne pudse deres personlige lejetropper i form af politiet på deres egen befolkning. Bevæbnet med fuldautomatiske stormrifler.

Og nervegas.

http://www.presstv.ir/detail/2012/07/02/249052/police-battlefield-weapons/

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

7 svar til Borgerkrig i England? Britisk politi udstyres med militære våben

 1. falkeøje siger:

  Det er bare ikke nok.
  De etniske briter skal også være bevæbnede, for borgerkrigen kommer, helt sikkert.

  falkeøje

 2. Viking siger:

  God artikel. Det viser også hvad vi har i vente, her i Danmark.
  Granatkastere kan vel også bruges til tåregas.
  Stormrifler burde være lovlig for alle hvide, der vil forsvare sig mod det venstreorienteret og multietniske overgreb.

 3. falkeøje siger:

  Bare vent, vil de ikke give os tilladelsen, så begynder en indsmugling af våben, som de ikke vil kunne standse.

  falkeøje

 4. hammersmeden siger:

  Problemet er jo, at “vores” politi i givet fald også vil bruge de pågældende våben mod os.

  Hvis de blot ville nøjes med at bekæmpe raceoptøjer, havde dette jo på en måde været forståeligt. Men politiet skal jo (på papiret) holde “orden”, dvs. hvis der udbryder kampe mellem europæere og indvandrere, så vil vores eget politi i visse situationer også benytte de ovennævnte udryddelsesvåben mod os, og skyde deres egne landsmænd og andre etniske europæere.

  Så pointen med artiklen var jo, at politiet i fremtiden kan komme til at virke som politikernes sidste desperate forsøg på at tvinge europæerne til at sluge den multietniske omdannelse ved at give dem flere og flere beføjelser og vildere og vildere våben. Det er det altoverskyggende problem, fordi en evt. borgerkrig jo så netop ikke bliver indvandrere vs. europæere, men derimod europæere mod indvandrerne OG politikerne i form af disses lejetropper og hære (politiet, militæret … etc.).

  Så længe politikerne (staten) betaler betjentenes løn, så parerer betjentene deres ordrer uden at tænke over dem eller diskutere konsekvenserne.

 5. falkeøje siger:

  Det har du ret i!
  Men det er netop grundlaget for den borgerkrig, der venter os.
  Politi, anklagemyndighed og dommerstand vil være folkets selvskrevne fjender,
  dertil kommer muslimerne.
  Vi får brug for masser af våben, men jeg forudser, at overalt hvor borgerkrige raser,
  der strømmer våben til ad uforklarlige veje, det vil også ske her.

  Gud bevare Danmark – dansk.

  falkeøje

 6. Viking siger:

  Ja. Man hører tit, at det der sker nu i England, USA, Tyskland, Sverige, Norge og Holland højst sandsynligt vil komme i Danmark (indenfor 5, 10 eller 15 år). Spisevaner, overvægt, multikultur osv, vi for generelt aldrig stoppet det i opløbet.

 7. falkeøje siger:

  Danskerne er blevet for socialdemokratiske, alting vil de andre ordne, men de vil
  vågne, ligesom i august 1943.

  falkeøje

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.