EU-kommissær Malmström ønsker mere indvandring til Europa

EU-kommissæren for indre anliggender, Cecilia Malmström, har plæderet for mere indvandring til Europa. Uden indvandring vil manglen på faglært arbejdskraft ikke kunne udfyldes, udtaler hun til den franske avis Le Monde og fortsætter:

Indvandring vil blive nødvendig, i særdeleshed i betragtning af de demografiske forandringer i de fleste af vores lande. Det anslås, at EU’s befolkning i den arbejdsdygtige alder vil være faldet med 12 % i år 2030 uden yderligere indvandring.

Allerede nu mangler der ingeniører i Tyskland og også blandt socialt plejepersonale mangler der 2 millioner arbejdere”, mener den svenske politiker. For Malmström giver det anledning til bekymring, at mange hellere vil indvandre til Brasilien, Canada eller Australien end til EU. Selv Angola og Mozambique er mere attraktive destinationer end EU, mener hun, men understreger dog, at ”det naturligvis kan være en temporær effekt af den krise, som vi oplever”.

Desuden mener Malmström, at de fleste EU-borgere er meget mere modtagelige overfor udlændinge end hvad deres politikere og lovgivning giver anledning til at tro. ”Billeder af både med illegale indvandrere på Lampedusa virker åbenbart stærkere end objektive data”, udtaler hun med henblik på undersøgelser, som angiveligt skulle dokumentere en positiv holdning til flere indvandrere blandt EU’s borgere.

Malmström fra partiet ”Folkpartiet” går desuden skarpt i rette med EU’s indvandringspolitik under det arabiske forår. Ifølge Malmström valgte kun 4 % af dem, som flygtede fra urolighederne i Nordafrika som følge af ”foråret”, at komme til Europa. Det mener Malmström var for lidt og at EU meget bedre burde have øjnet denne chance for at have optaget flygtningene fra de politiske omvæltninger i regionen. Således mener hun, at netop Nordafrika har et stort potentiale hvad angår uddannet arbejdskraft. F.eks. skulle der ifølge Malmström være udbredt arbejdsløshed blandt socialarbejdere og plejepersonale i Tunesien. I samme forbindelse regner hun med at få ordnet politikeren Manuel Valls og hans ligesindede, der vil have gennemsat en genopretning af grænsekontrollen i Schengen-området.

Hvad angår disse ”kloge” udtalelser fra denne ”folkevalgte” politiker er der blot at tilføje; så længe europæerne finder sig i at blive behandlet på denne måde af folk, der oven i købet er sat til at varetage deres interesser, så bliver de det sandelig også. Der var engang, hvor politiker var noget man blev i vores lande ud fra et oprigtigt ønske om at tjene sit lands ve og vel på bedste vis, selvom man måske kunne være uenige om måden at gøre det på. Det var tider. I dag må vi trækkes med typer som dette kvindemenneske, der bl.a. har læst litteraturvidenskab i Paris (sic!) og derfor må antages at vide en masse om hvad der er bedst for hendes ”fædreland” Sverige. Eller måske ikke? Hendes kvalifikation er vel også mest af alt at opfylde en kvindekvote fastsat af den tidligere kommunist Barroso.

Med typer som hende ved roret kan det kun gå i én retning, med mindre europæerne vågner op og indser at EU er selve kernen til ophavet for vores problemer.

http://www.lemonde.fr/europe/article/2012/07/10/l-immigration-sera-necessaire-pour-l-europe_1731562_3214.html

Dette indlæg blev udgivet i Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

7 svar til EU-kommissær Malmström ønsker mere indvandring til Europa

 1. falkeøje siger:

  Hvad kan det hjælpe med muslimer, de er ikke engang kapable til en praktisk håndværkeruddannelse.
  Deres IQ er for lille.
  De skaber kun problemer for os alle!!!

  falkeøje

 2. Balder siger:

  Cecilia Halmstrå var ud med samme budskab i juli 2010

  EU ‘indenrigsminister’ Cecilia Malmström skal til at ændre reglerne for indvandrere

  I går aftes kom det frem at burokrater planlægger at komme i gang med at tilskynde endnu flere indvandrere til at komme til EU, på trods af stigende arbejdsløshedstal. Embedsmænd i Bryssel skal til at forenkle reglerne for arbejdere på vej til Europa for ‘midlertidigt’ sæsonarbejde i landbrug, turisme og andre industrier. EU indenrigsminister Cecilia Malmström sagde: ‘Vi har brug for indvandrere for at sikre vores økonomiske overlevelse.’ Hun påstod at der var brug for flere for at udfylde ‘mangel på arbejdskraft’. Men hendes bemærkninger vil sikkert afstedkomme ny bekymringer over Eurokraternes vilje til at blive ved med at presse på for stadig stigende niveauer af indvandring. I går nat fortalte pålidelige kilder i indenrigsministeriet at Storbritannien ville nægte at implementere det seneste grænsekontrol direktiv.

  Mere: EU – Indenrigsminister Cecilia Malmström: Grønt lys for ny indvandringsbølge

  • hammersmeden siger:

   Det er nemlig rigtigt. Konen er ved regelmæssige lejligheder ude med sådanne opkast overfor de europæiske folk, hvis’ interesser hun (på papiret) er sat til at varetage. For nylig mente hund desuden at indvandring til Europa fra ikke-europæiske områder var noget, som var kommet for at blive. At hun er politiker for “Folkpartiet” lyder meget logisk. Det er bare ikke et europæisk folk. Muligvis det arabiske.

   Jeg går jo ligesom heller ikke ud fra at hun nogensinde har sat sine ben i Rosengården, idet hun jo åbenbart foretrak det drømmeriske studieliv i Paris i en penthouselejlighed. Men stadigvæk ved konen jo hvad der er bedst for det svenske folk, og hendes egne “landsmænd”, hvis hun da overhovedet kender det ord? Desuden er hun jo sikkert også ligeglad med hvad hendes politik medfører for de europæiske urbefolkninger, så længe hun blot selv stadig får sin tårnhøje løn af de europæiske skatteydere.

   Måske hun selv skulle prøve at blive “kulturberiget” en mørk nat af én af hendes åh så eftertragtede “faglærte” arbejdskræfter og ligge blødende på asfalten. Men måske er det jo faktisk også i virkeligheden det, hun længes efter inderst inde? Man kan jo aldrig vide.

 3. Hr. Jensen siger:

  Hvorfor er det nødvendigt med flere ord? Ordstrømmen, malstrømmen, malmstrømmen hører aldrig op. Ingen ord er nødvendige mere. Det er jo afgjort, hvem der står på den rigtige og den forkerte side. Ikke flere ord. Kamp og musik, ikke ord.

 4. Den danske mand siger:

  Sådan går det, når politiker ikke tænker på langsigt. Politiker tænker kun i kasser, uden hensyn på hvad der sker med de andre kasser. Og de høre eller ser ikke, hvad der er i de andre kasser, end den de selv er sat til at passe..

 5. Hr. Jensen siger:

  Kan man ikke tjene masser af penge på musikken? Om det er i Spanien, Norge, Serbien, Rusland, Ungarn, Tyskland – ligger den hedenske musik ikke i vores gener (spørger jeg retorisk)?

 6. Pingback: EU - Indenrigsminister Cecilia Malmström: Grønt lys for ny indvandringsbølge » Balder Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.