Merkel vil tvinge tyskerne til at acceptere den jødisk/muslimske penislemlæstelse

Den tyske regering har planer om at omstøde den dom, der for nylig gjorde det strafbart for læger at omskære drengebørn. Regeringen vil således handle hurtigt for at hindre, at dommen vil føre til et generelt forbud mod omskæring af drengebørn i Tyskland, hvilket ellers uden tvivl ville være blevet tilfældet ud fra den pågældende dom, som i et konkret tilfælde med en fireårig dreng kategoriserede omskæringen som vold. Regeringen må således sætte den dømmende magt ud af kraft med en særlovgivning omhandlende lovligheden af bortskæring af forhuden, for at tilfredsstille de jødiske og muslimske mindretal i Tyskland.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Regeringens talsmand Steffen Seibert udtaler således, at ”de ældgamle religiøse skikke må ikke indskrænkes. Vi ved, at der her er behov for en hurtig løsning, her er der ikke noget der kan udskydes.” Ifølge Seibert ønsker den tyske regering jødernes og muslimernes tilstedeværelse i Tyskland. Det skal være muligt at foretage omskæring uden at blive straffet, mener han.

Brit Milah

Justitsminister Sabine Leutheusser-Schnarrenberger er allerede i færd med at undersøge mulige lovmæssige forholdsregler, så at den nylige dom alligevel ikke vil gøre omskæring strafbart i Tyskland. Sådanne lovinitiativer er i færd med at blive udarbejdet, udtalte en talskvinde for ministeriet. I starten af ugen havde ministeren eller plæderet for at lade sagen blive afgjort ved rettens vej, ved at lade den fortsætte til højesteret, således som det er normalt for alle andre sager af denne type, hvis afgørelse herefter får generel virkning. Men nu mener ministeren altså at regeringen bør gribe ind og sætte den dømmende magt ud af kraft til fordel for en gruppe indvandrere. Dette er i øvrigt Henry Brandt, formanden for rabbinernes konference i Tyskland, meget enig med hende i. Han mener således også, at tyske retsafgørelser bør underkendes af den tyske regering, hvis de går imod jødiske interesser. Således skriver han i Bild am Sonntag, at det ikke er tilstrækkeligt, at gøre omskæringer straffrie; regeringen bør gå et skridt videre og lovmæssigt sikre religiøst betingede omskæringer. Kun på denne vis kan religionsfriheden fortsat bestå på et troværdigt grundlag, mener han således, og fortsætter; ”der findes netop også dårlige og forkerte domme. Ret er for alt i verden ikke altid også retfærdighed.”

Aha? Så formanden for rabbinernes sammenslutning mener, at retsafgørelser, der går imod jødernes interesser i Tyskland, er ”uretfærdige”? Og at det derfor er den tyske regerings pligt at skride ind overfor disse ”uretfærdige” afgørelser når jøderne forlanger det? Ja, det lyder jo logisk ud fra et jødisk perspektiv.

Læg i øvrigt mærke til Seiberts formuleringer: Den tyske regering ønsker jødernes og muslimernes tilstedeværelse i landet. Og et omskæringsforbud ville true jødernes og muslimernes eksistens i Tyskland på sigt. Ja; jøderne og muslimerne ønsker de i landet – oven i købet så meget, at de vil misbruge deres magt ved at sætte domstolene ud af kraft – men hvad med tyskerne? Dem ønsker de måske ikke i landet? Tydeligvis ikke, for netop den tyske regering har jo i årevis bedrevet en politik, hvis’ konsekvenser har medført en stille, men systematisk etnisk udrensning af det tyske folk. Og i det pågældende tilfælde siger meningsmålinger at tyskerne er altovervejende for et generelt forbud mod omskæring. Så regeringen tilsidesætter m.a.o. dets ”eget” folks ønske for at tilfredsstille et indtrængende folks behov for at skære i deres børns tissemænd. Hvorfor disse folkeslags gud tilsyneladende er så interesseret i små børns tissemænd, at han forlanger en del af dem ofret til sin egen ære, er desuden en gåde. De pågældende penis-folkeslag får jo dermed en noget nær religiøs tilskyndelse til at rage naboens mindreårige sønner på dilleren. Hvordan i alverden en gud kunne få denne ide virker i det hele taget ret uforståeligt.

Omskæringen af JesusMen mht. de folkelige præferencer er der derfor kun én konklusion mulig: Merkel er ikke tyskernes forbundskansler, hun er jødernes og muslimernes forbundskansler. Vel at mærke de af dem, som bor i Tyskland. For hun varetager jødernes og muslimernes interesser, samtidig med at hun aktivt tilsidesætter det tyske folks interesser og direkte træder dem under fode ved at bidrage uforbeholdent til dets udryddelse demografisk. Og anderledes er det heller ikke herhjemme: Politikerne på Christiansborg er ikke danske politikere, for definitionen på sådanne er jo netop er at varetage Danmarks interesser indenrigs og udenrigs: De er først og fremmest jødernes og muslimernes politikere, for de varetager disse indvandreres interesser på bekostning af det danske folks interesser.

Dette indlæg blev udgivet i Kultur, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

11 svar til Merkel vil tvinge tyskerne til at acceptere den jødisk/muslimske penislemlæstelse

 1. falkeøje siger:

  Det er sindssygt med disse kønslemlæstelser på både drenge og piger.
  Dertil kommer de afskyelige religiøse slagtninger.
  Kan vi dog ikke blive fri for dette vanvid.

  falkeøje

 2. anno siger:

  Mere gakgak
  Politiken:
  Omskæring af drenge er forældrenes ansvar Leder 15. jul. 2012 KL. 00.01
  ht tp://politiken.dk/debat/ledere/ECE1689651/omskaering-af-drenge-er-foraeldrenes-ansvar/

  Forbud mod omskæring af små drenge udløser fælles religiøs front
  Internationalt 16. jul. 2012 KL. 23.24
  ht tp://politiken.dk/udland/ECE1691223/forbud-mod-omskaering-af-smaa-drenge-udloeser-faelles-religioes-front/

  • hammersmeden siger:

   Ja, det er jo den typiske muslimsk/jødiske indfaldsvinkel til det: At lade forældrene selv afgøre hvorvidt de vil hakke og lemlæste deres børns kønsorganer, og derefter sluse det ind under en del af “religionsfriheden”.

 3. Pingback: Denmark: Leading pediatrician accuses Chief Rabbi Bent Lexner of having caused harm during circumcisions » Balder Blog

 4. Pingback: England: Omskæring - Igen et spædbarn død af religiøs penislemlæstelse udført af rabbiner » Balder Blog

 5. Pingback: Norges Centerparti vil også forbyde genitial lemlæstelse (omskæring) af drenge » Balder Blog

 6. Pingback: Tyskland - Omskæring: Rabbiner anmeldt for penislemlæstelse efter klage fra læge » Balder Blog

 7. Pingback: Østrig: Delstat stopper med religiøs omskæring efter forbud i Tyskland og Schweiz » Balder Blog

 8. Pingback: Omskæring - Forræderiske præster: Kathrine Lilleør i seng med fjenden » Balder Blog

 9. Pingback: Omskæring: Jøder sagsøger New York over regulativ om afsutning af nyamputerede drenges blodige tissemænd » Balder Blog

 10. Pingback: Denmark: Marie Krarup - Politician from the patriotic philo-semitic Danish People’s Party supports genital mutilation of boys and girls » Balder Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.