EU’s Europaråd kræver overvågning af det græske parti “gyldent daggry”

Europarådet har opfordret Grækenland til at efterprøve lovligheden af det nationale parti “gyldent daggry”. Til den græske ugeavis To Vima udtaler Nils Muižnieks, lettisk politiker og menneskerettighedsrepræsentant ved Europarådet, at “spørgsmålet melder sig om hvorvidt det højreekstremistiske parti er kompatibelt med den græske forfatning“, og fortsætter; “partiet er mere ekstremistisk end noget andet parti i Europa“.

 Den lettiske politiker trækker en direkte parallel mellem den angiveligt stigende fremmedfjendtlighed i det stærkt forgældede land og Gyldent Daggrys valgsucces, partiet som fik knap 7 % af stemmerne ved det seneste valg. I samme ombæring mener Muižnieks, at det ligeledes skal kontrolleres, hvorvidt det græske politi deltager i “racistisk motiveret vold”.

Vi overvåger situationen i Grækenland meget nøje og indsamler oplysninger“, udtaler han via telefon fra Strasbourg, hvor Europarådet har sæde. Han vil indenfor nærmeste fremtid tage til Grækenland for at tale med myndighederne der omkring Gyldent Daggrys fremvækst og få dem til at indskærpe opmærksomheden omkring dem.

Nils Muižnieks

Muižnieks, som i øvrigt har en doktorgrad i politisk videnskab fra multikulturalismens paradis USA, har 20 års tjeneste bag sig med forskellige højtstående positioner indenfor menneskerettighedsorganisationer. Han var bl.a. formand for Den Europæiske Kommission mod Racisme og Intolerance (ECRI), ud fra hvilken position han arbejdede hårdt for at bekæmpe racisme i politiet. “Vi har modtaget oplysninger om, at det græske politi ikke gør sit arbejde indenfor omkring forbrydelser,” siger han. “Vi er nødt til grundigt at undersøge alle forbindelser mellem Gyldent Daggry og politiet, samt hvordan racistisk vold af politiet kan håndteres.”

Muižnieks råder desuden journalisterne til at være meget påpasselige med hvordan de skriver om de højreorienterede partier i Europa, idet han mener at dette er en sag for alle journalister i Europa og ikke kun de græske. De må for alt i verden ikke stille nogen reklameplatform til rådighed for deres synspunkter, mener han. Samtidigt skal pressen tydeliggøre under reportagerne, at det for dette partis vedkommende ikke handler om noget “normalt demokratisk parti“, kræver således den lettiske menneskerettighedsbefuldmægtigede. Hvis partiets medlemmer har været involveret i strafbare handlinger, bør dette udstilles tydeligt af pressen, mener han. Ydermere mener han, at der bør undgås avisoverskrifter, som kunne virke diskriminerende mod indvandrere, sigøjnere og andre minoriteter.

Selvfølgelig da: Lige så snart europæerne giver anledning til nogle fyfy – tanker, såsom f.eks. at de europæiske kulturer og folkeslag er bevaringsværdige og ikke bør udryddes, hvilket ikke er i overensstemmelse med magtelitens planer for Europa, så sender EU-monstret sine betalte håndlangere og lejesoldater for at få befolkningerne til at makke ret. Og hvis de ikke gør det, men bliver ved med deres “ækle” nationalfølelser, så skal EU-lederne sandelig nok få lært dem noget andet. Om nødvendigt med magt, for de har jo allerede våbnene til det. Og er forberedt på at bruge dem, hvis de europæiske urbefolkninger skulle protestere for voldsomt overfor tilsidesættelsen af deres ophavsret til deres eget land på bekostning af indvandrernes “menneskerettigheder“.

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=466959

Dette indlæg blev udgivet i Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til EU’s Europaråd kræver overvågning af det græske parti “gyldent daggry”

  1. falkeøje siger:

    Man undres, for hvorfor havde Europæerne ikke de tanker i de år,
    hvor kommunismen trængte sig alvorligt på.
    Det virker påtaget og særdeles urelevant!!!

    falkeøje

  2. Pingback: EU’s ”Europarådet” revser Danmark og kræver mere tolerance og overfor Islam | Hammersmedens blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.