Israelsk politiker sønderriver det nye testamente – ingen fordømmelse fra kristne lande

I det israelske parlament Knesset har et radikalt-nationalistisk parlamentsmedlem revet et eksemplar af de kristnes hellige bog Det Nye Testamente i stykker for øjnene af journalisters rullende kameraer, som han havde inviteret til at overvære sin handling.

Michael Ben Ari er navnet på parlamentsmedlemmet. Han repræsenterer partiet National Union, som er et zionistisk parti. Bogen var blevet lagt i alle parlamentsmedlemmernes dueslag af en missionerende kristen forening. Ben Ari sammenkaldte en gruppe journalister, hvorefter han sønderrev sit eksemplar for øjnene af dem, mens de tog billeder af handlingen.

Som begrundelse for handlingen angav Ben Ari, at der i Det Nye Testamentes navn var blevet ”myrdet millioner af jøder” og henviste til jødeforfølgelserne i middelalderen foretaget af inkvisitionen.

English: Michael Ben Ari

Michael Ben Ari (Photo credit: Wikipedia)

Nu er det ikke fordi det rører mig synderligt, at en jøde har revet en bog i stykker og smidt den i skraldespanden. Men noget der undrer mig ved hele denne seance er, hvorfor handlingen bliver mødt med larmende tavshed fra de vestlige ”kristne” lande og især deres politikere og medier, der ikke nævner nyheden med eet eneste ord? Tænk hvis en højrenational europæisk politiker havde revet et eksemplar af jødernes Talmud i stykker og smidt den i skraldespanden? Så ville ”forargelsen” fra alle de selvgode Gutmenschen ingen ende tage og aviserne ville sende historien på forsiden og tage skarpt afstand fra en så forkastelig handling.

Eller hvad med præsten fra Florida, der ville brænde koranen? Der var vild opstandelse hos alle de stakkels musliiiiimer, for slet ikke at tale om alle vores ”egne” medier, der kraftigt frarådede handlingen, da den ville ”såre” og ”provokere” alle de 1,5 mia. muhamsere, der jo (som bekendt) ikke selv kan gøre for at de går amok i en blodrus og tramper hinanden ihjel som vilde dyr under de efterfølgende udskejelser, som sådanne gerninger som regel afføder, fordi muhamserne jo nu engang er sådan og det burde vi da kunne forstå, ikke sandt?

Når det drejer sig om ”Vesten” og de kristne lande, gælder der åbenbart andre regler; dem må man gerne svine til samt lemlæste symbolerne på de ting, som er vigtige og hellige for dem. For vi skal jo være de tolerante, ikke sandt? Vi skal jo finde os i alt, ikke sandt? Vi skal jo bare tage imod når andre pisser på os og betragter vores lande som affaldspladser for alt det pak, som andre lande ikke selv kan/gider at brødføde i globaliseringens navn.

Ikke sandt?

Og hvis vi alligevel vover at protestere imod det, så skal vi belæres om hvor mange stakkels jøder, negere, indianeres, … etc. liv som den hvide race angiveligt har på samvittigheden i historiens løb?

Til det er der blot at svare; vi ligger som vi har redt. Så længe vi vælger de politikere til magten, som vi gør, og så længe der er frit spil i vores samfund for udbredelsen af den syge dekadencekultur med skyldfølelse og selvhad, der underminerer vores samfund og nedbryder vores civilisation langsomt men sikkert, så er der ikke noget at sige til, at vi hylder de ting, som ødelægger os og siger tak, når nogen pisser på os og måske oven i købet spørger efter mere.

Og ikke kun Europa; intet kristent land overhovedet reagerede på denne jødes opførsel. Ingen voldelige demonstrationer i amerikanske eller sydamerikanske storbyer, ingen protester fra officiel side, ingen diplomatisk krise eller undskyldning fra officiel israelsk side. Ingen boykot af Israel, men derimod larmende tavshed i medierne.

Jo, tak: Jøderne og muslimerne må jo gerne hvad de har lyst til. Anderledes forholder det sig med os andre, for os gælder der åbenbart særlige regler. Vi skal bukke nakken og passe på endelig ikke at støde nogen. Heraf ser man hvilken situation en mentalitets- og kulturforskel kan bevirke. Hvis man beder om at blive slået, så bliver man det også. Bedre bliver det jo (naturligvis) ikke, hvis man oven i købet selv hjælper til med et par slag.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/386/909.html

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Kultur, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

5 svar til Israelsk politiker sønderriver det nye testamente – ingen fordømmelse fra kristne lande

 1. falkeøje siger:

  Tryk lokumspapir med både Talmud skriftssteder og muslimske Koran vers, så kan danskerne få religiøs hævn for alle fortrædeligheder, som politikerne har påført os.
  Det er sindssygt at give religion så meget plads.

  falkeøje

 2. Balder siger:

  Jeg føler mig enormt stødt, og påpeger atter en gang den voksende anti-gentilisme og det voksende kristenhad. Semitismen er ved at vokse igen, som under den Russiske Revolution og i Tyskland inden krigen.

  Allerhelst ville jeg demonstrere ved den israelske ambassade og brænde nogle flag af – danske flag selvfølgelig, fordi de er de eneste man lovligt kan brænde, men togbilletten er et problem.
  Jeg kræver at Mosaisk Trosamfund og Dansk Zonistforbund tager afstand fra denne afskyelige gerning, og minder dem lige om at lignende udskejelser fra kommunistiske Jøder i Sovjetunionen spredte sig som en løbeild, og endte med at i titusindvis af kirker, klostre, kristne præster og andre kirkefolk gik op i et flammeholocaust. I øvrigt blev for nyligt en hel kristen kirkegprd smadret på Langeland. Gerningsmændene er vist fortsat på fri fod.

  Jeg vil også stærkt opfordre repræsentanter for de jødiske samfund til at tage afstand fra alt det kristenhad der står i deres bøger, og som prædikes i deres yeshivaer.

 3. falkeøje siger:

  Jøder er ikke bedre end muslimer – føj for Helvede!!!

  falkeøje

 4. Den danske mand siger:

  Tro ikke at han gør det mere. For han fik ikke noget ud af det, som hvis det var muslimerne. Ok han fik lige en artikel her. 🙂 Men det tæller nok ikke.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.