Obama støtter terrorister i Syrien med 25 mio. dollar

USA’s præsident Barack Hussein Obama har underskrevet sin accept af at efterretningstjenesten CIA må støtte de såkaldte ”rebeller” i Syrien med 25 mio. dollar i deres væbnede kamp mod regeringen under al-Assad. Det fremgår af oplysninger fra nyhedstjenesten CNN. CNN havde sine oplysninger fra udtalelser fra embedsmænd i den amerikanske regering. Støtten skulle således have været hemmeligholdt for omverdenen, men slap ud takket være de pågældende kilder.

Ifølge kilden måtte den økonomiske støtte ikke gå til direkte at bevæbne rebellerne. Hvordan støtten derudover skulle anvendes og hvordan det skulle sikres, at pengene rent faktisk ikke gik til våben, er således uklart. USA samarbejder dog aktivt med, og uddeler økonomisk støtte til, lande, som bevæbner rebellerne i Syrien, herunder Saudi Arabien og Qatar.

Det vides ikke præcis hvornår Obama skal have underskrevet godkendelsen, kun at det skal være sket indenfor de seneste måneder. Under Libyen-konflikten underskrev Obama et lignende direktiv, der godkendte den økonomiske støtte til de rebeller, som ville styrte Muammar Gaddafi.

I forvejen havde USA’s finansministerium i sidste uge givet tilladelse til at den i Washington residerende gruppe Syrian Support Group måtte yde økonomisk støtte til rebellerne i Syrien. Således har denne støttegruppe i USA lov til at overføre penge til rebellerne, men må ikke sende våben direkte.

Blandt de rebeller, som nu altså modtager økonomisk støtte af USA, befinder der sig talrige islamister og terrorister, visse af dem med tilknytning til al-Quaeda, som jo (på papiret) er dem USA burde bekæmpe i stedet for at støtte. I onsdags blev der således lagt en video på nettet, der viser de syriske rebellers nedskydning af hvad der ser ud til at være civile Assad-tilhængere i Aleppo mens de råber ”Allahu Akbar”.

Sådanne typer får støtte af USA?? Tja, det er jo ikke for ingenting, at Obama har fået Nobels Fredspris. En sådan hæder forpligter jo.

Official photographic portrait of US President...

 

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder, USA og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Obama støtter terrorister i Syrien med 25 mio. dollar

  1. Pingback: Også Storbritannien yder støtte til terrorister i syrien | Hammersmedens blog

  2. Pingback: Tyrkiet leverer Stinger-raketter til rebellerne i Syrien | Hammersmedens blog

  3. Pingback: Spionerer den tyske efterretningstjeneste for rebellerne i Syrien? | Hammersmedens blog

  4. Pingback: Muhammed-filmen, USA og de muslimske horder | Hammersmedens blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.