Muhammed-filmen, USA og de muslimske horder

I vores medier bliver flodbølgen af vrede over en film om Muhammed fremstillet som om vreden hos de i deres religiøse ømtålelighed dybt krænkede mennesker kom som en uventet og pludselig begivenhed. Sandheden er langt mere opsigtsvækkende end den kedelige og amatøragtige Muhammed-film. Vi bliver systematisk misinformeret af medierne om hvilken rolle både USA og de vilde og ustyrlige muslimske horder indtager i denne affære.

Man behøver slet ikke at have set den korte Muhammed-film, som så mange muslimer for tiden lader sig ophidse over. Den er faktisk allerede et par måneder gammel og frembragte i dens oprindelige engelske udgave ikke engang nogen synderlig opmærksomhed. Filmen er tilsyneladende produceret af en kristen kopter med omkring 5 mio. $ i støtte fra jøder i Israel. Filmen er så enormt dårligt og nærmest amatøragtigt lavet, at den næsten er pinlig at se. Endnu mere pinligt burde det have været at hidse sig op over noget så amatøragtigt ringe. Men ikke desto mindre opnåede den sin effekt, idet de muslimske horder jo aldrig føler sig for gode til at gå amok over den mindste lille anledning omkring deres åh så ømskindede afdøde religions- og hærfører. Det var da også først for et par dage siden, efter at dialogerne i filmen var blevet oversat til arabisk, at protesterne brød løs. Meget belejligt – i øvrigt – lige i rette tid til årsdagen for 9/11 terrorangrebet. Det interessante her er jo netop heller ikke filmen, men de løgne, som ALLE parterne i denne affære spreder i kølvandet på de muslimske horders amokløb over filmen.

I Ægypten ytrede regeringspartiet muslimbroderskabet via deres Twitter-konto sig lykkelig over, at der under forsøget på at storme den amerikanske ambassade i Kairo indtil videre ikke var nogen omkomne. Muslimbroderskabet troede vel sikkert, at ingen udenlandske journalister gad gøre sig besværet med også at læse deres Tweets fra deres arabiske Twitter-konto. For i muslimbroderskabets arabiske Twitter-tekste opmuntrede de ægypterne til at storme den amerikanske ambassade, for derved at ”hævne” krænkelsen af Muhammed. Lige så meget løgn fandt man i Libyen, hvor den amerikanske ambassadør Chris Stevens og yderligere amerikanske diplomater blev myrdet. Den nye, libyske regering udgav sig først for at være fortørnet over mordene. Den stedfortrædende libyske ministerpræsident Mustafa Abu Shagur offentliggjorde på Twitter, at hans regering var blevet fuldstændigt overraskede over begivenhederne. Manden er åbenbart en talentfuld løgner. For det var jo netop hans folk, som i første omgang bragte ambassadør Chris Stevens »i sikkerhed« for de vilde menneskemasser – og derefter afslørede for de selvsamme menneskemasser, hvor de kunne finde ham og gøre det af med ham, hvilket nu er kommet frem i lyset.

Ægypterne og libyerne har altså løjet alt hvad remmer og tøj kunne holde i forbindelse med optøjerne efter filmen. Og hvad med USA? De var advaret på forhånd, selvom de påstod ikke at have været det. De havde i flere dage vidst, at stormen på deres ambassade var planlagt. Efterretningstjenesterne havde informeret Washington om det den 4. september 2012. Og hvad foretog den amerikanske regering sig? Intet.

I virkeligheden handler det bag kulisserne ikke om den Muhammed-kritiske film. I virkeligheden handler det om hævn for Abu Yahya al-Libi. Hvem det er? Manden var nr. 2 i terrornetværket al-Qaeda og blev dræbt i Pakistan i juni 2012 i en lusket CIA-affære. Først den 11. september 2012 indrømmede terrorgruppen mordet på deres højtstående leder – og forkyndte straks hævnakter til gengæld. Hele postyret omkring Muhammed-filmen er kun påskud for denne hævn. Den dræbte libyer var en af de vigtigste af de radikale kæmpere, som først i Libyen og Ægypten og for øjeblikket også i Syrien udfordrer regeringerne og dermed forbereder omvæltningerne. USA havde jo i Libyen, Ægypten og nu også Syrien støttet deres islamistiske morderbander, for at kunne gennemsætte deres magtpolitiske mål disse steder. Avisen Times of Asia spørger ikke med urette hvem USA nu vil dræbe med droner i den arabiske verden, for at hævne stormen af ambassaderne. De såkaldte ”arabiske revolutioner” æder i øjeblikket deres egne børn i de ramte lande. De morderbander i den arabiske verden, som blev hyldet af vesten, kommer nu ud af kontrol. USA vil nu i første omgang sende en hel hær af droner af sted til Libyen, for at identificere angriberne mod ambassaden og derefter dræbe dem. Om dette har været USA’s formål fra starten med at støtte disse voldsliderlige psykopater? Man kan jo kun gisne.

Måske burde de spare sig hele dette besvær og i stedet starte med den helt anden ende. I Ægypten støttede muslimbroderskabet stormen på ambassaden og i Libyen den libyske regering. De førende bagmænd bliver dog helt sikkert ikke draget til ansvar. Tværtimod: Ægypterne får nu i stedet i første omgang 1,7 milliarder dollar bilateral hjælp fra USA. Hvor meget libyerne skal have, det skulle den myrdede ambassadør Chris Stevens have forhandlet ved de diplomatiske forbindelser. En ny ambassadør vil komme til og vil fortsætte disse ”forhandlinger”. Amerikanerne støtter dermed mordet på deres egne ambassadører. Det kalder man politik! Og de rasende menneskemasser derude bliver fortsat brugt som marionet-dukker i et dårligt iscenesat teaterstykke. Menneskemasserne vil fortsat drage hærgende gennem gaderne og amerikanerne vil fortsætte med at støtte terrorister, der myrder deres egne ambassadører og brænder deres egne ambassader. Alt sammen i harmoni med den nye verdensorden, som trækker i trådene bag scenetæppet. Nogle udnytter og misbruger. Andre bliver betalt for villigt at lade sig udnytte og misbruge. Sådan har det været lange og sådan vil det vil fortsætte, så længe folk æder de ”officielle” versioner af historierne råt.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder, USA og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.