Barroso afslører EU’s planer: På vej mod Europas forenede stater

Kom han til at tale over sig, denne EU-teknokrat fra de allermest magtfulde inderkredse i EU-demokraturet? Ikke at denne engang værende kommunists udtalelser om at lave EU om til en føderation på lige linje med Sovjet på nogen måde kommer som en overraskelse. Det har jo ligesom ligget i kortene det sidste lange stykke tid, at det var det, som EU’s planer gik ud på, hvorfor de da også har bevæget sig målrettet i denne retning gennem den sidste tid med Lissabon-traktaten som foreløbig kulmination. Så det eneste overraskende var ikke indholdet af udtalelsen, men mere at han sagde det direkte. EU prøver jo traditionelt at skjule hvilke planer de har med de europæiske urbefolkninger, for ikke at få dem til at forsøge at forhindre det. Det ser man jo med alle de manglende afstemninger om retningen for EU.

Essensen i Lissabon-traktaten, var jo netop også at skabe forarbejdet til at EU kunne blive ét land; en stat, som man kunne blive statsborger i med det særlige EU-statsborgerskab. Tanken var således, at de nationale statsborgerskaber efterhånden skulle blive overflødige og derfor forsvinde. For idet EU’s love nu står over nationale love, er det jo også lidt omsonst at blive ved med at slæbe rundt på f.eks. et dansk statsborgerskab, idet Danmark jo er medlem af EU.

Og hans ønske om en ny traktat er jo blot i denne forbindelse endnu et søm i de europæiske nationalstaters ligkiste. Den nye traktat vil jo så blot blive endnu ”værre” end Lissabon-traktaten og sætte endnu flere nationale institutioner ud af kraft. Og alt samme med det angivelige påskud, at ”komme ud af krisen” og hjælpe økonomien i EU på fode igen. Her er det jo vigtigt at huske på, at krisen netop kun er et påskud for at kunne indføre mere suverænitetsafgivelse. Eller endnu tættere samarbejde, som man formulerer det i EU-kredse, for ”sammen” at løse problemerne. Her må man dog huske på, at den økonomiske krise for en stor dels vedkommende er skabt af EU selv. Sandsynligvis netop med det formål at få mere EU til at glide lettere ned som et nødvendigt onde, befolkningerne må sluge for at komme ovenpå igen. At skabe kriser bevidst med det formål for øje derved at kunne tvinge en bestemt samfundsomvæltning ned over det uvidende undersåtter, er jo noget der er set før i verdenshistorien: Ordo ab Chao. Orden ud af kaos. Skab et problem, og skab derefter selv løsningen på problemet jf. Hegels dialektik. Så bliver man populær, eller får i hvert fald udviklingen til at glide ned nemmere som en uundgåelig nødvendighed, hvorved befolkningen derved glemmer, at det ligeledes var lederne, der overhovedet skabte problemerne til at starte med.

José Manuel Durão Barroso

Ak ja, vi går en lys fremtid i møde i EUSSR: Indskrænkelse af ytringsfrihed, ja frihed generelt. Stigende skatter, nu hvor der også kommer særlige EU-skatter opkrævet direkte, uden om de nationale skattemyndigheder. Afskaffelse af nationalstater. Afskaffelse af nationalitet til gengæld for én samlet EU-nationalitet (”EU-borger”). Masseindvandring fra Afrika og Mellemøsten for derved at skabe en hær af menneskemasser, der kan konsumerer værdiløse goder og bras i EU’s konsumslaveri for penge overført fra staten i den tvungne omfordeling.

Sovjetunionen eksisterede ”kun” 70 år. Hvor længe mon vil EU eksistere?

Dette indlæg blev udgivet i Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Barroso afslører EU’s planer: På vej mod Europas forenede stater

 1. Ragnar siger:

  Til dit sidste spørgsmål, så tror jeg ikke at EU kommer til at eksistere længe.
  De bliver ramt af virkeligheden i de kommende år.
  For os alle sammen er det kun et spørgsmål om hvor hård overgangen bliver.
  Iøvrigt er jeg helt enig, orker bare ikke detaljerne i og omkring EU.

 2. falkeøje siger:

  Skal vi vi have en ny EU Traktat, så skal vi også have en ny folkeafstemning!!!
  De skal ikke have lov til at komme af sted med endnu et ny forfatningsbrud.

  falkeøje

 3. Pingback: Van Rompuy ønsker overherredømme over EU-landenes finanslove i en EU-superstat | Hammersmedens blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.