Van Rompuy ønsker overherredømme over EU-landenes finanslove i en EU-superstat

EU-eliten føler sig længere og længere frem ved grænsen af hvad europæerne kan tåle, for at forberede dem på en EU-superstat. Formand for Europarådet, van Rompuy, ønsker et samlet budget og dermed samlet finanslov for alle EU-landene, hvormed han og hans ligesindede ville kunne smyge sig udenom Tysklands modstand mod Eurobonds.

Herman van Rompuy. Denne belgier, som udover hans administrative karriere i EU-monsteret aldrig rigtig har bestredet noget hæderligt hverv eller udført noget decideret samfundsnyttigt arbejde, er i færd med at føre endnu ét af sine papirnusseragtige mesterværker ud i praksis, som (igen) har kostet skatteyderne svimlende summer i administrationsomkostninger i løn til ham og hans flok af skrivebordspampere.

En dag efter José Manuel Barroso udråbte den europæiske superstat, fremlægger van Rompuy i samme ånd sit eget dokument – ifølge hvilket de nationale finanslove kort og godt skal afskaffes og i stedet skal erstattes af ét samlet EU-budget som ”løsning” på krisen og alle andre kriser, der måtte opstå. Med en sådan ”løsning” skulle det blive muligt at optage fælles gæld – så at Tysklands modstand mod gældspapirerne Eurobonds således bliver omgået ad bagvejen.

Van Rompuys dokument kan læses her (pdf).

Van Rompuy ved uden tvivl, at dette forslag ikke kunne blive vedtaget i EU. For en udenforstående observatør kan det da også mest af alt ligne en kold og udspekuleret kalkule fra van Rompuys side: Dokumentet er et fælles arbejde fra ECB, Eurogruppen og Kommissionen – altså ikke blot personligt fantasteri af van Rompuy. EU vil ifølge EU-Observer prøve at føle sig frem til hvor langt man kan gå. Åbenbart føler teknokraterne i EU sig rigtigt veltilpasse for tiden og bekræftede i deres våde drømme om en EU-superstat efter det netop fremkomne resultat fra det hollandske parlamentsvalg, hvor EU-skeptikerne led et svidende nederlag.

Meget sigende i øvrigt, at det netop er en belgier, der står i spidsen med disse syge tanker om at fjerne de europæiske landes grænser og lave en føderal superstat ud af EU med én regering, én valuta og ét statsborgerskab. For netop Belgien er jo netop i en lignende situation med tre forskellige etniciteter fanget under samme kunstige tag. I øvrigt med de flamsktalende i det velhavende Flandern i nord som den økonomiske drivkraft for de præstationssvage fransktalende i Vallonen mod syd. Præcis på samme måde som EU efter van Rompuys ønske: En transfer- og gældsunion, hvor det rige nord betaler for det fattige syd mod til gengæld at indskrænke sin egen velstand og frihed. Han har jo, så at sige, erfaring fra sit hjemland i hvordan EU skal udformes. Det arbejdsomme nord skal tvinges til at trække det ugidelige syd.

Ja, hurra for EU! Hvad skulle vi da gøre uden den, da vi jo (åbenbart) ikke kan tænke selv og vide hvad der er bedst for vores egne lande længere.

Dette indlæg blev udgivet i Økonomi, Hemmeligholdte skandaler, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Van Rompuy ønsker overherredømme over EU-landenes finanslove i en EU-superstat

 1. falkeøje siger:

  Den idiot er ikke folkevalgt!!!
  Han er intet værd i folkeretsligt sammenhæng!!!

  falkeøje

  • hammersmeden siger:

   Det er nemlig rigtigt. I det hele taget er det jo de færreste af EU-topfolkene, der er folkevalgte. Se bare på Barroso. EU er noget der bliver foretaget hen over hovederne på os. De kører vores lande målrettet i sænk, og vi har ikke engang stemt på dem.

 2. Den danske mand siger:

  EU er ikke et demokrati, men et fælles diktatur system.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.