Ny undersøgelse viser, at risikoen for at få H1N1 (svineinfluenza) øges, hvis man har fået vaccinen mod den(!!)

Der er nu fremkommet nye oplysninger om den store svindel med svineinfluenzaen fra 2009 og det dermed forbundne hysteri og propaganda til fordel for en massevaccination af alle. Som det nu viser sig, var den influenza-vaccine, som blev påprakket alle som en ekstra beskyttelse mod H1N1, åbenbart ansvarlig for at flere blev smittet med H1N1-virussen, end hvis de ikke havde fået denne vaccine. Det viser de chokerende tal fra en influenzaekspert hos den canadiske sundhedsmyndighed BC Centre for Disease Control.

I rammerne af en omfattende analyse af personer, som i vinteren 2008/2009 havde fået deres årlige influenzavaccine, observerede Dr. Danuta Skowronski hos dem en uforholdsvis højere risiko for at få en H1N1-infektion end hos andre, der ikke var blevet vaccineret. Dr. Skowronski og hendes kolleger fra sundhedsmyndigheden så deres heraf vakte mistanke bekræftet, da de hos en række forsøgsdyr (fritter) observerede det samme fænomen: Der var definitivt en sammenhæng mellem at have fået vaccinen ”imod” influenza og en højere rate af H1N1-svineinfluenzaudbrud.

English: Modified version of File:CDC-11214-sw...

I undersøgelsen, som blev præsenteret under Interscience Conference on Antimicrobial Agents and Chemotherapy i San Francisco, blev 32 fritter undersøgt, af hvilke halvdelen var blevet vaccineret med influenzavaccinen fra 2008/2009. De resterende dyr fik en placebo-vaccine. Forsøget blev foretaget ”blindt” dvs. ikke engang forskerne selv vidste på forhån hvilke dyr der havde fået hvilken vaccine. Først ved afslutningen på undersøgelsen konstaterede forskerne hvilke dyr der fået hvilken indsprøjtning.

Efter indsprøjtningerne blev samtlige dyr inficeret med H1N1 (svineinfluenza), og dyrene, som havde fået influenza-vaccinen, blev syge som de første. Derudover var sygdomsudbruddet hos den vaccinerede gruppe meget mere alvorlig end hos den ikke-vaccinerede – og de havde desuden sandsynligvis oven i købet smittet den ikke-vaccinerede gruppe eller gjort dens sygdomsudbrud værre. Konklusionerne fra undersøgelsen passer til resultaterne fra fem andre canadiske undersøgelser, som var blevet gennemført i andre provinser udover British Columbia. Også i disse undersøgelser, var der blevet observeret en højere rate af H1N1-udbrud hos dem, der havde fået influenza-vaccinen.

»Resultaterne står i overensstemmelse med den forhøjede risiko, som vi har observeret i undersøgelserne med mennesker«, forklarede Dr. Skowronski til avisen Vancouver Sun.

Alt dette viser: Influenza-vaccinen, som blev givet i kølvandet på panikken omkring den verdensomspændende svineinfluenza-pandemi, kunne ikke alene ikke forhindre en H1N1-smitte, men var tværtimod tilsyneladende selve årsagen til at nogle folk overhovedet blev smittet med svineinfluenza. Hvis influenza-vaccinen var blevet testet ordentligt på forhånd – hvilket åbenlyst ikke kan have været tilfældet – så havde det vist sig, at vaccinen var mindre end virkningsløs overfor svineinfluenzaen, idet den rent faktisk gjorde det muligt for mange mennesker overhovedet at blive smittet med H1N1, hvilket de ellers ikke ville være blevet, hvis de ikke var hoppet på skræmmekampagnen og presset for at tage imod vaccinen og derfor havde takket nej til den.

The H1N1 vaccine (Novartis Influenza A (H1N1) ...

The H1N1 vaccine (Novartis Influenza A (H1N1) 2009 Monovalent Vaccine, NDC 66521-200-02)

Ak ja, her ser man medicinalindustrien folde sig ud i fuldt flor: Producerer vacciner, som på papiret burde forhindre folk i at blive syge, men som i virkeligheden gør dem ekstra modtagelige for sygdom, så at de skal have behandling mod den, hvilket (igen) giver øget indtjening til pharma-industriens kvaksalvere i form af medicin mod de selvsamme sygdomme, som de selv har fremkaldt.

Og de har jo ”vores” regeringers støtte, idet disse køber deres skadelige vacciner og medicin. Køber dem for skattekroner, vel at mærke, så at der etableres en direkte snabel fra vores tegnebøger ned i medicinalindustriens lommer med regeringerne som mellemled. En snabel til gengæld for ting, som oven i købet skader os og gør os syge. Du godeste hvor er det surrealistisk. Jeg kan kun være glad over at jeg ikke lod mig vaccinere. Så slap jeg da for at blive syg.

http://www.cidrap.umn.edu/cidrap/content/influenza/panflu/news/apr0610canada.html

 

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Politik, Politikere, Sundhed, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s