Mortérgranaten affyret fra Syrien mod Tyrkiet var blevet leveret af NATO(!!)

Den mortérgranat, som forrige onsdag blev afsendt fra Syrien og slog ned i den tyrkiske by Akçakale, hvilket kostede 5 personer livet, var oprindeligt blevet leveret til de syriske rebeller af den tyrkiske regering på ordre fra NATO! Dette meddeler den tyrkiske avis Yurt, som bygger deres informationer på oplysninger fra pålidelige kilder tæt på begivenhedernes gang. Avisen mener således, at det er Tyrkiet selv, som har leveret mortergranater af denne type til rebellerne i Syrien, også kaldet den Frie Syriske Arme (FSA). Den selvsamme granat, som nu altså blev brugt imod Tyrkiet samtidig med at den syriske regering under al-Assad fik skylden for angrebet.

Tyrkiet har selv ingen som helst interesse i Syrien-konflikten, og selv hvis det skulle have en forkærlighed for den ene af parterne, så nærmest for al-Assads regering, da et islamistisk Syrien under FSA’s ledelse ville medføre yderligere ustabilitet i området, hvilket også vil genere Tyrkiet. For et islamistisk magtovertag i Syrien vil styrke Hizbollah i Libanon, hvilket vil skærpe uroen i heksekedlen i området. Som NATO-land ville Tyrkiet desuden ikke have udført sådan en våbenleverance uden på direkte foranledning fra NATO’s ledelse.

Free Syrian Army

Free Syrian Army

Hvis oplysningerne skulle være rigtige, hvilket ikke lyder usandsynligt når man tænker på hvilke interesser der er på spil i konflikten fra udenlandske kræfters side, vil dette være et klassisk eksempel på en såkaldt false flag operation, altså dvs. en operation udført af en anden end hvad det umiddelbart kunne se ud som på andres foranledning for at trække en konflikt i en bestemt retning.

For granatangrebet har jo ”virket” efter hensigten: Uanset hvem der rent faktisk trykkede på selve aftrækkeren på granatkasteren, så har effekten været, at Tyrkiet nu er blevet trukket mere eller mindre ufrivilligt ind i konflikten på rebellernes side ved at være nødt til at beskytte sine grænser mod yderligere angreb. Angreb ”angiveligt” foretaget af al-Assads regeringsstyrker, selvom de oftest viser sig at være rebellernes værk. Tyrkiet bliver derfor som NATO-land presset til at tage parti imod dets egne interesser. Uden at det sikkert selv er klar over at det bliver udnyttet på denne måde.

Og når et NATO-land som Tyrkiet bliver ”angrebet” på den måde, så er hele resten af NATO forpligtet til at angribe angriberen, i dette tilfælde altså Syrien, for derved at komme sin forbundsfælle til undsætning. Dette er selve egenskaben hos NATO. Og dermed har NATO så nu endelig fået sit længe ønskede argument for en militær intervention mod Syrien, hvilket generalsekretær Fogh Rasmussen da heller ikke lagde skjul på. Syrien er jo netop den næste kandidat på NATO’s ønskeliste efter Libyen, Tunesien etc., idet Syrien er Irans sidste støtte i regionen, så at al-Assads exit vil svække Iran (og forsvaret af dets oliereserver) yderligere.

Mange eksperter, såsom Dan Glazebrook, frygter da også, at situationen kunne eskalere til en regulær konflikt med NATO (og dermed også Danmark) som en involveret part:

“On the one hand the [Turks] are trying to give cover to the rebels to continue their fight, as they know that the rebels are getting defeated on the ground so they are bombarding Syria as a way to help the rebels not lose too many of their positions,” Glazebrook told RT. But I think also they may be hoping that they can somehow nudge, provoke NATO into taking action as well, into prompting a kind of blitzkrieg that is actually the only thing really that would enable the rebels to win now at this state.”

Danmark er altså i færd med, via NATO, at blive trukket ind i endnu en krig i Mellemøsten, som ikke i vildeste fantasi er i vores interesser.

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Politik, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Mortérgranaten affyret fra Syrien mod Tyrkiet var blevet leveret af NATO(!!)

 1. Viking siger:

  “Danmark er altså i færd med, via NATO, at blive trukket ind i endnu en krig i Mellemøsten, som ikke i vildeste fantasi er i vores interesser.”

  Enig!
  Jeg har aldrig fattet hvorfor et land som Tyrkiet kan være med i NATO, men det er bare endnu en god grund til, at Danmark skal ud.
  Den kolde krig er slut, NATO hovedformål eksisterer ikke længere.
  Det virker som om at man i NATO prøver at finde (og overbevise os andre om) sin eksistensberettigelse med “krigen mod terror”, “demokrati og vestlige værdier” og alt muligt andet mærkeligt.
  Imens for vi flere og flere indvandre og mere og mere narko, terror og alt muligt andet negativt fra de lande som NATO blander sig med/i og burde beskytte os imod.

  • hammersmeden siger:

   Det kan der helt sikkert være noget om: NATO skader os i øjeblikket langt mere end den gavner. Og når/hvis det kommer til ny krig i Syrien, vil dette ganske rigtigt igen føre til flygtningestrømme, der vil oversvømme Europa, som det skete i Nordafrika. Danmark ud af denne organisation hurtigst muligt.

 2. Balder siger:

  Jeg har aldrig været et øjeblik i tvivl om at de mortergranater som blev affyret mod Tyrkiet blev affyret af ‘rebellerne’. Hvem ellers ville have gavn af det? Præsident Bashir al Assad har allerede problemer nok, og har 100% sikkert instrueret sine tropper i at holde deres granater på den helt rigtige side af grænsen med en pæn stor sikkerhedsmargen. Det ved Tyrkerne selvfølgelig også godt, men det korrupte samrend som udgør denne stormagt-wannabee’s “regering” bruger det jo bare til at opgejle befolkningen, så regimet befæster sin position, og tækkes deres NATO-allierede. Der skal bare et lille vink fra NATO til, og så sætter Osmannerne krigen i gang.

  Tyrkernes holdning overfor den zionistiske entitet er ogaå som altid dobbelt og tvetydigt. For at tække det muslimske hjemmepublikum lader man som om man er fjendtligt indstillet overfor Israel, som under Mavi Marmara aktionen. Men i det skjulte handles der på livet løs med Zionisterne, og bortset fra disse praktiske arrangementer, er der formentlig også stadigvæk rester af den kryptojødiske magtelite som har sine rødder i det nu græske Saloniki, som stod bag Kemal Attaturk, og som stadigvæk spiller en rolle i Tyrkiet. Husk på hvor længe de zionistiske organisationer var om at stemple det tyrkiske mord på Armenerne som ‘folkedrab’.

  • hammersmeden siger:

   Ja, nogle gange er magteliternes spil så primitivt, at man som almindelig borger er i stand til at gennemskue det. “Angrebet” på Tyrkiet lugtede simpelt hen så langt væk, at de fleste kunne se, at der stak noget under. Og at tingene i hvert fald IKKE forholdt sig sådan, som “visse” kredse prøvede at fremstille dem.

   Angående folkedrab: Det er en interessant betragtning, at de stort set alle sammen foregik i demokratier: Diktaturer bliver ellers beskyldt og dadlet for alt ondt af den moderne vestlige presse, men sandheden er, at det egentlige kaos i samfundet, med pøbelens gåen amok på hinanden i en blodrus osv., har en tendens til at blive udløst i såkaldte folkestyrer. Et godt eksempel er netop armenierne efter at Tyrkiet var demokratiseret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.