Indvandrerforbund kræver, at Moskvas borgmester forbyder nationalt russisk optog

Det russiske indvandrerforbund har opfordret Moskvas overborgmester Sergej Sobjanin til at aflyse ”Den Russiske March”, som er planlagt til den 4. november. Hvis de ikke kunne få gennemsat at aflyse den, så vil foreningen i det mindste prøve at få den flyttet til et andet tidspunkt og sted.

Borgmesteren havde godkendt de russiske nationalisters årlige march i Moskva på to steder den 4. november: I forstaden Ljublino for ca. 20.000 deltagere og i centrum på gaden Krimskaja foran det centrale kunstnerhus for ca. 10.000 deltagende.

Onsdag forlød det, at arrangørerne af den ”russiske march” i stedet for to enkelte havde besluttet, at samle de to demonstrationer til én stor foranstaltning i Moskvas centrum.

Til avisen Isvestia udtaler lederen af Ruslands Indvandrerforbund, Muhammad Amin Madjumder:

Ruslands Indvandrerforbund har besluttet at henvende sig til Sobjanin med kravet om at aflyse dette arrangement. En sådan skrivelse vil snarest blive sendt af sted til Moskvas overborgmester “.

Vi er ikke indforståede med ‘Den Russiske March’. Alene navnet på dette arrangement udgør en fare for det multinationale Rusland “, fortsætter han.

Ifølge ham vil indvandrerne – hvis det ikke skulle lykkes dem at få aflyst demonstrationen ”Den Russiske March” – i det mindste prøve at få den flyttet til en anden dato og et andet sted.

Hvorfor skal man gennemføre en ‘Russisk March’ på dagen for den folkelige enhed? Også indvandrerne elsker denne fest og vil gerne feste på gaden denne dag. Og dette er farligt“, tilføjede Madjumder.

I forvejen havde andre samfundsmæssige organisationer allerede bedt Sobjanin om at forhindre „Den Russiske March“ af bekymring over at demonstrationen og dens tilgrundliggende ideologi ville kunne udløse en eskalation af etniske konflikter.

Dette indlæg blev udgivet i Kultur, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Indvandrerforbund kræver, at Moskvas borgmester forbyder nationalt russisk optog

 1. falkeøje siger:

  Hvem tror muslimerne de er?
  De er ingenting i sammenligning med Den Røde Hær, der fra Stalingrad kæmpede sig til Berlin og erobrede den.
  De har det hele i kæften!!!

  falkeøje

 2. Ragnar siger:

  Selve begrebet “indvandrerforbund” burde være ulovligt i alle lande. Enten assimileres man i sin nye land eller så udgør man en de facto 5′ kolonne!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.