P-pillens opfinder ønsker mere indvandring pga. for få børnefødsler(!!)

Den østrigsk/jødiske kemiker Carl Djerassi, som var en af hovedkræfterne bag opfindelsen af p-pillen, forudsiger en kommende ”demografisk katastrofe” for Østrig på grund af for få børnefødsler. Som løsning på aldringen af befolkningen nævner han øget indvandring fra lande som især Indien og Nigeria.

I et indlæg i den østrigske avis Der Standard udtaler Carl Djerassi, at der i fremtiden vil komme til at være for voldsom mangel på unge mennesker til at kunne opretholde velfærdssamfundet, fordi østrigerne får for få børn, nemlig kun ca. 1,4 barn per kvinde:

Da ein Land ungefähr 2,1 Kinder pro Familie braucht, um demografisch auch nur den Status quo zu wahren, ist es klar, dass die Bevölkerung eines 1,4-Kinder-Landes in diesem Jahrhundert schrumpfen wird.

Carl Djerassi

Som ”løsning” nævner Djerassi en målrettet indvandringspolitik, hvor der hverves aktivt i nogle af verdens mest folkerige stater såsom Brasilien, Nigeria og Indien for at lokke dem til Østrig. Han nævner konkret, at Østrig i samme stil som Tysklands Goethe-institutter kunne åbne sprogcentre i disse lande, hvor man kunne lære tysk for derved at forberede sig på at immigrere til Østrig.

Samtidig dadler han østrigerne for at være for fremmedfjendske til at ville acceptere denne løsning, hvilket skulle fremgå af de seneste østrigske valgresultater, hvor højrepartierne – navnlig FPÖ – står stærkt. Så længe de ”xenofobe” østrigere ikke får 3 børn per familie, må de indstille sig på indvandring som det eneste alternativ til den ”nationale katastrofe”, skriver han.

Som et forbilledligt eksempel på en vellykket indvandringspolitik nævner han USA, hvor han også selv bor og hvis’ statsborgerskab han har opnået. USA har med en aktiv indvandringspolitik, skriver han, undgået den demografiske katastrofe. Han nævner, at Stanford University, hvor han selv underviser, har 1/3 udenlandske studerende, fortrinsvis asiater. Desuden nævner han, at Californien i år 2050 (hvis udviklingen fortsætter) vil have flere indbyggere af latinamerikansk oprindelse end af europæisk oprindelse. Om han nævner dette i forlængelse af hans ”løsning” på den demografiske katastrofe, fremgår ikke af sammenhængen.

Ej heller nævner han noget sted, hvorvidt han mener, at hans egen ”opfindelse” præventionspillen har haft medindflydelse på den nationale katastrofe for ikke alene Østrig, men for samtlige de europæiske lande. I et senere indlæg i avisen fraskriver han sig dog ansvaret for at hans opfindelse skulle have været medvirkende årsag til de europæiske folkeslags systematiske udryddelse. Som han selv udtrykker det: Der er ikke længere nogen forbindelse mellem sex og reproduktion (…) De fleste østrigere har samleje uden derved at ønske at få et barn.

Dette indlæg blev udgivet i Kultur, Sundhed, Udenrigsnyheder, USA, Videnskab og tagget , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

7 svar til P-pillens opfinder ønsker mere indvandring pga. for få børnefødsler(!!)

 1. Ragnar siger:

  Der er også en anden løsning!
  Afskaf velfærdsstaten og gør brug af prævention til noget begge parter skal være enige om.
  Lav loven om så man undgår “hovsa jeg er gravid” situationer og får lidt ærlighed ind forholdet mellem mennesker. Samtidig skal aborter også være noget begge parter er enige om.
  Kvinder kan ikke kalde dette et overgreb imod dem da det er naturen der er indrettet sådan at det kræver 2 mennesker, mand og kvinde, til at få børn.

  • hammersmeden siger:

   Med indlægget ville jeg jo også blot netop påpege, at det, som Djerassi angiver som en løsning, slet ikke kan være nogen løsning.

   Det kan jo selvfølgelig aldrig være en løsning på det problem, at der er for få østrigere, at importere indere, brasilianere eller nigerianere. Der ville jo så stadigvæk være for få ‘østrigere’. Der ville så blot komme flere ikke-østrigere. Det samme for Danmark selvfølgelig.

   Og Djerassi prøver at smyge sig uden om hans medskyld i det, som han angiver som et ‘problem’. Inden p-pillen og fri abort var der ingen problemer med reproduktionen. Ægteskaberne holdt også betydeligt længere.

   • Ragnar siger:

    Tja, jeg kom til at anse det for underforstået at vi var enige på dette punkt, med Djerassi’s ansvar. Derfor piskede jeg en anden af mine kæpheste. 🙂

    • hammersmeden siger:

     Ok 😉 i forlængelse af dit forslag er det i øvrigt nok meget rigtigt, at velfærdsstaten har et medansvar for situationen. Den ødelægger familierne, fordi det nu er staten, der går ind og overtager forsørgelsen af den enkelte. Så behøver man ikke hinanden længere for at kunne klare sig.

 2. Viking siger:

  Og så skal vi ikke glemme at der er en grund til, at latinamerikanere, indere, brasilianere, nigerianere og største delen af verdens befolkning lever i primitive lande der kendetegnes ved fattigdom, korruption, moralsk fordærvelse osv. alt det, som de vil bringe til de vestlige lande, som er dumme, uansvarlige og manipuleret nok til at lukke dem ind.
  At forslaget kommer fra endnu en antihvid jøde er ingen overraskelse.

 3. Balder siger:

  ” ‘problem’. Inden p-pillen og fri abort var der ingen problemer med reproduktionen.”

  Problemet med “p-pillen” er ikke begrænset til dens direkte formål; at forhindre børnefødsler.

  Den har igennem tiden også været årsag til utallige dødsfald på grund af alskens bivirkninger.
  Nogle af de nyere piller er formentlig lidt mindre direkte skadelige, men også de skader, ikke mindst ved at de gives til helt unge piger som ikke er udvokset i nu. De forstyrrer hele hormonbalancen, hvilket både har psykiske og fysiske følger. Man behøver ikke være ekspert for at både kunne konstatere og vurdere sådanne effekter. Enhver informeret idiot ved at selv den mindste ændring af hormonbalancen kan have enorme konsekvenser.

  Derudover er p-piller skyld i en stor hormonbelastning af miljøet, og formentlig medvirkende årsag, (sammen med ens stribe andre kemiske stoffer, bekæmpelsesmidler etc.) til de mere og mere udbredte feminiseringssymptomer hos drengebørn. Fejludviklede kønsdele, ufrugtbarhed, for ikke at tale om hvad de psykiske skadevirkninger af alle disse østrogene stoffer kan være. Så der er ikke tale om nogen uskyldig opfindelse. Og de tvekønnede fisk i diverse søer og floder taler også deres tydelige sprog.

  Desuden forhindrer p-piller ikke graviditet. De forhindrer ikke befrugtningen, men får kroppen til at frastøde det befrugtede æg. Derfor er p-piller en form for abort, og ikke “prævention”.

  Hvis det var mig der bestemte, så blev de forbudt. I hvert fald strengt forbudt for kvinder under en vis alder. Og min begrundelse for et sådant forbud eller kraftig begrænsning er udelukkende de skadevirkninger som disse piller har på kvinden selv. Hvis der er anledning til at tro at den føromtalte feminisering (hos fisk og krybdyr endnu mere markant end hos mennesker) via p-pillerester i kloakvandet er væsentlig, vil jeg have pillerne forbudt også af den grund.

  Udskrivning af disse piller til piger og meget unge kvinder er efter min mening en forbrydelse.
  Alle ved, at hvis en pige bliver gravid i en tidlig alder, sættes f.eks. højdevæksten og formentlig også udviklingen af hjernen i stå. Noget lignende sker ved brug af p-piller + at det øger brystvæksten – de sætter en kvinde i en tilstand af permanent graviditet. Det er ikke naturligt, og kan ikke på nogen måde være sund. Der burde laves nogle seriøse undersøgelser af hvordan disse hormonpiller måske radikalt har ændret hele generationers af unge kvinders psyke. Måske er det noget som faktisk strider mod feministernes lighedstanker, fordi det kunne se ud til at det mindsker udviklingen af hjernen, og derved er med til at gøre kvinder mindre intelligente end ellers. For ikke at tale om hvordan det skidt påvirker følelseslivet.

  • hammersmeden siger:

   Det er nok meget rigtigt, at hormonerne fra alle disse præparater er meget skadelige, fordi de slipper ud i naturen og i drikkevandet, idet de bliver tisset ud i kloakken og rensningsanlæggene har garanteret ikke de fornødne midler til at fjerne alle hormoner, så at de bliver ledt ud i grundvandet igen. Dermed indtager vi alle sammen hormoner fra p-pillen uden at vide det. Og ikke kun p-piller; tænk på alle de andre kosmetikprodukter på markedet, som også er proppet med skidtet. Så er det ikke så underligt, at det ser så sløjt ud for folkesundheden i vores del af verden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s