England uddanner specialtropper i Syrien for at myrde præsident Assad

De af Saudi Arabien og Qatar finansierede terrorister al-Qaeda og den Frie Syriske Arme (FSA) får specialenheder uddannet til et mordattentat på den syriske præsident Bashar al-Assad og dennes førende militære ledere, beretter den britiske avis Daily Star i søndags. Avisen oplyser, at specialenheder fra det britiske Special Air Service (SAS) og fra Special Boat Service (SBS) samt soldater fra rekognoscerings-specialstyrken opholder sig i Syrien »for at undervise oprørerne i brugen af våben og eksplosiver«, og »for at uddanne dræberkommandoer blandt rebellerne til et anslag mod præsident Assad og dennes fremtrædende militærpersonale«.

Den britiske chef for forsvarsstaben (CDS) General Sir David Richards forklarede, at der blev udarbejdet planer til brug i nødstilfælde. Dette indbefattede også en »begrænset« indgriben fra britiske soldaters side i regioner, »i hvilke der er blevet oprettet hjælpeforanstaltninger«, berettede Press Association.

England ser sig selv som »fuldt engageret part« i Mellemøstregionen og var med toneangivende i forreste linje under den militære intervention i Libyen, i løbet af hvilken der omkom mere end 30.000. Nyheden om Englands uddannelse af terrorenheder kommer dagen før Frankrig og USA officielt erklærer deres støtte til de syriske rebeller som de eneste ”legitime” herskere over Syrien. Utroligt, at fremmede magter kan erklære, hvem der er de ”legitime” magthavere i et andet land.

I noget der kunne ligne en selvmodsigelse med denne støtteerklæring meldte det britiske dagblad The Telegraph i lørdags, at USA skulle have kritiseret den britiske premierminister David Camerons forslag om fortsat at støtte den Frie Syriske Arme og al-Qaida, efter at det var fremkommet, at den amerikanske efterretningstjeneste CIA og den britiske ditto MI6 støttede lejetropper, som havde dræbt civile. FSA har i mellemtiden indrømmet at have dræbt civilister.

Den amerikanske Tv-station Voice of America (VOA), der gælder som propaganda-talerør for den amerikanske regering og CIA, berettede, at en amerikansk indgriben i Syrien var desto mere påkrævet nu, da »ekstremistiske islamister«  spillede en stadigt aktivere rolle i landet. »Ligevægten mellem kræfterne indenfor den syriske opposition forandrer sig, da de radikale islamister mere og mere optræder som dem, der råder over pengene og våbnene. De bliver derfor mere og mere dominerende indenfor oppositionen. Det tjener på ingen måde amerikanske interesser, og det tjener med sikkerhed ikke stabiliteten i regionen«, forklarede Dennis Ross overfor VOA.

En sådan udmelding kan man ikke andet end grine ad; først støtter USA terrorister, der skaber splid, hærgen og ustabilitet i et andet land, derefter beklager de sig og denne ustabilitet forårsaget af krigstilstandene, som de jo selv har været med til at skabe. Hvis USA virkelig havde ønsket stabilitet i regionen, ville de jo have støttet Gadaffi og Assad fra starten. Tja, løgn er jo som bekendt ophav til kiv.

Ross tilhører i øvrigt den indflydelsesrige tænketank Council on Foreign Relations (CFR) og den Trilaterale Kommission og samarbejder tæt med tænketanken Institute for Near East Policy med sæde i Washington, som repræsenterer en ekstremt Israel-venlig politik og som plejer forbindelser til American Enterprise Institute og andre neokonservative tænketanke. Desuden er det CFR som via medlemmet Nicolas Berggruen har oprettet Council on the Future of Europe, som jeg har skrevet om her, der fører en aktiv rolle i udbredelsen af EU og nedbrydningen af de europæiske nationalstater.

I september udlovede al-Qaida og FSA en dusør på 25 mio. dollar til den der myrder Assad. Det tyrkiske nyhedsbureau Anadolu citerede FSA-kommandøren Ahmad Hidschasi med ordene om at pengene var blevet stillet til rådighed af »støtter og forretningsfolk fra udlandet «.

Saudi-Arabien og Qatar er villige til at betale mange millioner dollars for at støtte bestræbelserne på at få styrtet al-Assad hvad enten det sker død eller levende. Via Tyrkiet og via en gruppering, som »agerer i det skjulte, og som fungerer som et slags kommandocenter styret fra Istanbul, bliver fordelingen af den vigtigste udrustning organiseret, som tilsyneladende leveres af Saudi Arabien og Qatar. Vha. tyrkiske enheder bliver de herefter transporteret til den syriske grænse og overdraget til rebellerne«

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til England uddanner specialtropper i Syrien for at myrde præsident Assad

 1. falkeøje siger:

  Det er også den eneste løsning på det problem!!!

  falkeøje

 2. Balder siger:

  Tak for en god artikel.

  Her en video som også fortjener udbredelse (vises ikke i vestligt tv):

  RT interview (and transscript) with an English speaking president Bashar al Assad

  Assad: Not a civil war, terrorism my enemy, no regrets for now

  @Falkeøje, der er ved at komme lidt meget automatpilot over dig på det sidste. Husk at løbe en tur en gang i mellem, det klarer hjernen og holder dig i form til borgerkrigen.

  • falkeøje siger:

   Vi kan sige det samme om modparten i Syrien.
   falkeøje

  • hammersmeden siger:

   Tak for videoen! Den var faktisk ret informativ. Denne gang har verdensregeringen åbenbart fundet kvalificeret modstand i form af Assad. Ikke lige som Gadaffi, der prøvede at flygte og redde sit eget skind.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.