Politisk korrekthed populært hos politikerne – indtil realiteterne rammer dem selv

Vi får tudet ørerne fulde om at indvandrere er en ≫berigelse≪ for vores samfund og at det er vores medmenneskelige ”pligt” at give asyl til folk fra egne flere tusinder af kilometer væk og tage os af deres forsørgelse for skatteydernes regning. Når sandheden imidlertid rammer politikerne selv og bagsiden af indvandringens medalje viser sig fra sin sande side med kriminalitet, dekadence og kulturelt forfald, så skal de selvsamme politikere pludselig ikke længere nyde noget af at have ”kulturberigerne” tæt inde på livet.

Forleden fremkom nyheden om at der skulle opføres et nyt center for asylansøgere i Bremen, nærmere betegnet i Eduard-Grunow-Straße. Hvis man kender til forholdene disse steder, er det er kendt sag, at netop kvarteret omkring denne gade er selve indbegrebet af den ”venstreorienterede” livsstil: Her bor alle de venstreorienterede Gutmenschen i byen, hvoraf de fleste er medlem af partiet Die Linke, og som aldrig er skyet tilbage for at belære andre om fortræffelighederne ved masseindvandringen fra hele verden og alle de herligheder, som disse indvandrere angiveligt skulle medbringe og berige vores samfund med. Hvis man bare siger at man bor i ”kvarteret” i Bremen, ved alle godt hvad der menes, og at man er en af de selvudnævnte gode moralister, der vil slå hårdt ned på de ”intolerante” patrioter så snart de får chancen for det.

Disse tolerante Gutmenschen fik forleden kaffen galt i halsen, da det fremkom, at kommunen ville opføre et asylcenter lige midt i deres – DERES! – kvarter. Nemlig et sted på kvarterets ovennævnte hovedgade Eduard-Grunow-Straße. Så kan det nok være at de politisk korrekte moralister kom op af stolene og ville forhindre opførelsen af asylcentret med alle midler. For det kan jo slet, slet ikke gå an at have sådan noget til at ligge i deres kvarter. Vel? For tænk dog på alle de problemer, som de ville medføre i kølvandet på alle de asylansøgere fra alle afkroge i verden, der nu ville forplumre gadebilledet! Herunder kriminalitet og hærgen af kvarteret. De linken Gutmenschen understregede at de da selvfølgelig intet som helst havde mod asylansøgere og indvandrere – uha nej da! Nu havde de jo også i årevis plæderet for fri indvandring og særrettigheder for indvandrere i samfundet. Men et sådant center burde da kunne da ligge alle mulige andre steder end i lige præcis deres kvarter, mener de nu. Således arbejder de på at få kommunen til at flytte centeret til udkanten af byen, så at de alligevel ikke skal tvinges til at blive beriget med asylansøgerne, selvom de jo officielt så godt kan lide dem.

Noget tilsvarende skete for nylig et andet sted, som også på papiret gerne vil være kendt for deres ”åbenhjertede” og ”tolerante” venstreorienterede indstilling: Nemlig i byen Leipzig, hvor der også skulle opføres et nyt asylcenter midt i et af de rødes ”pæne” kvarterer. Også her blev reaktionen, at bedsteborgerne da naturligvis intet havde imod de rare asylanter og fortsat krævede asyl til alle – så længe det blot var noget der ikke foregik i deres eget naboskab.

Disse reaktioner er meget træffende for alle disse typer, som oftest sidder med rorpinden i hænderne indenfor politik og medier; udadtil propaganderer de fri indvandring og asyl til alle under overholdelse af de mere og mere abstrakte menneskerettigheder. Når det imidlertid rammer dem selv, får piben en anden lyd. Sådan er det jo også herhjemme, hvor Morten Uhrskov for nyligt beskrev, hvordan de liljehvide politikere, som han kaldte dem, som havde været mest ansvarlig for indvandringen, også var dem, der var mindst tilbøjelige til at bo sammen med de ”berigere” som de havde hentet herop. Således foretrak de at bo i villakvarterer sammen med andre liljehvide langt væk fra ghettoerne og asylcentrene, på trods af deres propaganda om at ”mangfoldighed er dejligt”. Moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt. Og når realiteterne rykker lidt for tæt på, helt ind i de rødes pæne dagligstuer, så ophører deres politiske korrekthed og tolerance sjovt nok som et slag med en vifte. Selveste berigeren over dem alle, Nasser Khader, bor jo også selv i liebhaver-kvarteret Frederiksberg, sjovt nok. Og Inger Støjberg, hvis’ parti har været ansvarlig for en voldsom vækst i indvandringen, bor i Hadsund, langt fra Nørrebronx. Asylansøgere er dejlige, så længe de holder sig langt væk fra den ledende politiske klasse og lader deres importerede problemer gå ud over alle andre end dem selv.

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Kultur, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Politisk korrekthed populært hos politikerne – indtil realiteterne rammer dem selv

 1. falkeøje siger:

  Lad dem endelig få så meget, så de brækker sig!!!

  falkeøje

 2. Viking siger:

  God artikel.
  Jeg har også oplevet det mange gange i København og Nordsjælland.
  Venstrefløjens (zionister, islamister og andre antihvide typers) ideologi er fordærvet, hyklerisk og altid baseret på andres bekostning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.