Så faldt tiøren! Klimapræsterne vil lave en klimareligion til bedre indoktrinering af mennesker

Da vi er et par stykker, der uden tvivl har anet det komme et stykke tid nu, er det da heller ikke overraskende, at konsekvenserne af klimahysteriet ender i denne retning: Klimapræsterne vil skabe en ny religion for bedre at kunne indoktrinere folk til at tro på pseudovidenskaben omkring menneskeskabt global opvarmning®. De mener således, at de hidtidige tiltag med oplysnings- og/eller skræmmekampagner ikke har været nok til at få tvunget deres mål igennem: At få hele menneskeheden (men især den vestlige verden) til at lade sig forføre af klimahysteriet til at acceptere en strengere topstyring og en underkastelse overfor de selvudnævnte klimapræster.

En unavngiven fysiker citeres i artiklen for ordene ” Vi har brug for religionen, hvis vi skal nå at ændre kurs i verdens klima” (…) ” Og hvis den religion, vi har, ikke duer, så må vi lave en ny”. Aha? Jeg troede ellers, at der burde være et skarpt skel mellem religion og videnskab? Åbenbart ikke når det handler om menneskeskabt global opvarmning, AGW. Måske fordi dette netop ikke har noget med videnskab at gøre, men derimod har været pseudovidenskab lige fra starten? Den tanke er nærliggende, og bliver kun bekræftet når man beskæftiger sig med dens indhold. Eller mangel på samme. For på trods af at den globale temperatur nu ikke er steget i 17 år i træk – trods støt stigende mængder CO2 i atmosfæren – fortsætter klimapræsterne med deres pseudovidenskab om at CO2 skulle forårsage global opvarmning.

Selvom teorien om den menneskeskabte globale opvarmning således er blevet falsificeret af fakta, har dette altså ikke ført til at teorien er blevet opgivet eller revideret af dén grund, hvilket ellers ville have været normal videnskabelig praksis. En teori, som ikke kan falsificeres, betegner man også som pseudovidenskab. I dette tilfælde er der altså ikke engang tale om pseudovidenskab, idet teserne i pseudovidenskab hverken kan be- eller afkræftes, men derimod om en direkte forkert teori, der burde være forkastet, men som alligevel bliver holdt kunstigt i live, idet den sikrer arbejdspladser for mange mindre begavede forskere (hvilket måske også er årsagen til at vores regeringer spiller med). Udover, selvfølgelig, hele hæren af medløbere, der har ladet sig indfange af troen på at være en af ≫de gode≪ hvis man rider med på klimahysteriet og derfor vil gøre os alle sammen til klimasyndere.

I forlængelse heraf er det da heller ikke underligt, at tankerne om en ny klimareligion kommer på banen; en ny religion, som man lettere kan få bildt folk rigtigheden af AGW ind med – i desperation over at flere og flere mennesker har gennemskuet klimaløgnen:

“Et tredje svar [på hvorfor folk ikke forstår alvoren] er, at adfærds- og bevidsthedsændringer næppe overhovedet vil ske udelukkende på baggrund af en tør meddelelse om nye videnskabelige resultater.
(…)
Nu er det ikke kultur-og samfundsforskeres opgave at lave religion, og end ikke teologer synes typisk at mene, at det er deres opgave. De har jo ligesom også en i forvejen.
Alligevel er der faktisk tegn på, at der er forskere, der synes, at det slet ikke er så tosset en ide. Der er for eksempel kristne teologer, der forsøger sig med klimateologi [sic!], vokset ud af en bekymring, der er stor nok til at genfremstille spørgsmålene: hvem er vi, og hvem er Gud?”

For religion kan man jo som bekendt ikke diskutere. Så slipper de jo også for at prøve at udtænke nye argumenter for hvorfor deres ”videnskab” ikke stemmer overens med virkeligheden.

Om denne nye ”klimareligion” så også får ti bud, hvoraf det første hedder, at man ikke må modsætte sig klimapræsternes udtalelser, er uvist. Dog kan der nok næppe være tvivl om at den nye ’klimareligion’ også bliver skattefinansieret af det offentlige, i.e. sker for vores egen regning uden at vi er blevet spurgt om lov, for på netop dette punkt har klimapræsterne stor ekspertise. Så mon ikke det 2. bud i den ≫nye religion≪ bliver, at klimapræsternes årlige gageforhøjelse skal være fast del af finansloven.

Dette indlæg blev udgivet i Indenrigsnyheder, Kultur, Politik, Politikere, Videnskab og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Så faldt tiøren! Klimapræsterne vil lave en klimareligion til bedre indoktrinering af mennesker

 1. Ragnar siger:

  Netop på grund af dette bør vi forsvare en objektiv videnskab baseret på moderne videnskabsteori.

  • hammersmeden siger:

   Ja, men det påstår tilhængerne af AGW jo at vi har allerede, så det forhindrer jo ikke videnskaben i at køre af sporet og blive kapret af charlataner.

   Vi er nok nødt til at sande, at videnskaben skal bæres af idealet om erkendelse i stedet for (som nu) at tjene en politisk ideologi om at “frelse” jorden for enhver pris. Disse “frelser” ideologier har faktisk kostet betydeligt flere menneskeliv end de bryder sig om at indrømme.

   Det modsatte af godt er at mene det godt, som et ordsprog siger.

 2. Viking siger:

  “– trods støt stigende mængder CO2 i atmosfæren – fortsætter klimapræsterne med deres pseudovidenskab om at CO2 skulle forårsage global opvarmning.”

  De skulle arbejde på at bevare og genskabe skove i ulande. Det ville redde dyreliv, truede dyre og plante arter og sænke CO2 i atmosfæren.

  “Vi er nok nødt til at sande, at videnskaben skal bæres af idealet om erkendelse i stedet for (som nu) at tjene en politisk ideologi om at “frelse” jorden for enhver pris. Disse “frelser” ideologier har faktisk kostet betydeligt flere menneskeliv end de bryder sig om at indrømme. ”

  Enig.

 3. Erik Bach siger:

  Vi skal have religionsfrihed.
  Det er vanvid, at vi tvinges til at betale vildt mange penge til klimareligionen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.