Putin vil afværge den demografiske katastrofe: „Hver russisk familie bør få tre børn“

Tre børn per russiske familie bør blive reglen [snarere end undtagelsen] mener Ruslands præsident Vladimir Putin under sin årstale.

„Demografer bekræfter, at beslutningen om at få barn nr. 2 potentielt [også] udgør en beslutning for et tredje barn. Det er vigtigt, at familien beslutter sig for at tage dette skridt“,

sagde Putin onsdag i sin årlige tale til den føderative forsamling.

„Trods tvivl hos nogle eksperter, som nyder min høje agtelse, er jeg sikker på at trebarnsfamilien må blive reglen.“

PutinEn sådan udtalelse ville vel næppe komme fra en vestlig politiker. Underligt i grunden, da den demografiske katastrofe rammer os mindst lige så hårdt.

Ved samme anledning benyttede Putin lejligheden til at afkræfte, at den nye russiske morallovgivning var tiltænkt som en statslig tvangsforanstaltning: Loven bør beskytte moralen, men ikke fastsætte den.

„Loven kan beskytte moralen og bør også gøre dette, men man må ikke bestemme moralen per lov.“

„Statens forsøg på at trænge ind i området vedrørende menneskers anskuelser og overbevisninger er uden tvivl en fremtrædelsesform af totalitarismen og er for os uacceptabel. Vi har ikke for øje at gå denne vej“, fortsatte han.

Ifølge Putin er det nødvendigt, ikke at praktisere forbud og begrænsninger, men at fæstne samfundets åndeligt-moralske grundlag.

„Netop derfor får spørgsmålene vedrørende den almene dannelse, kulturen, ungdomspolitikken og etikken en afgørende betydning. Disse områder er ikke nogen pakke af tjenesteydelser, men i første linje nogle rammer til dannelse af et moralsk og harmonisk udviklet menneske og af en ansvarsbevidst russisk borger “, tilføjede han.

Kommentar: Hvorfor er der ikke nogen vestlig politiker, der kommer med sådanne udtalelser som Putin? De lader til at kunne lære en hel del af ham, men at have mere travlt med at sikre „menneskerettigheder“ med bomber overalt i verden, „gay parades“, „asyl og indvandringspolitik“ samt „statstvungen feminisme“ under udvidelsen af det mere og mere totalitære EU. Ikke noget at sige til, at nogle (mig selv indbefattet) får det indtryk, at de vestlige politikere først og fremmest er interesseret i at ødelægge deres egne lande snarere end at sikre og fremme deres eksistensgrundlag. Hvis man skal tro Putins udtalelser, prøver han da i det mindste at gøre noget for at løse sit lands problemer, i stedet for at kigge den anden vej eller at gøre det værre. I modsætningen til visse andre.

Dette indlæg blev udgivet i Kultur, Politik, Politikere, Sundhed og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

7 svar til Putin vil afværge den demografiske katastrofe: „Hver russisk familie bør få tre børn“

 1. Has Castorp siger:

  Jeg kan svare dig, hvorfor Putin gør det. Han får sin styrke fra forankringen i den Ortodokse Kirke. Folk, der kender ham personligt fortæller min ven, at det drejer sig om er ægte, ikke påtaget religiøsitet. Sidste år, da Putin var i Grækenland og tilbød landet økonomisk hjælp, bad han om lov at besøge det hellige bjærg – Athos. Dette har han ikke fået lov til.
  At par links a propos:
  http://www.tomatobubble.com/putin_obama.html

 2. falkeøje siger:

  Sådan burde vi også have løst vort befolkningsproblem.
  Det er en drønende fiasko politikerne har indledt med importen af de
  muslimske båtnakker, der ikke har forstand, og som hverken kan læse, skrive eller regne.
  De koster os kun penge, og de vedbliver med det!!!

  falkeøje

 3. Balder siger:

  Du kan bande på at vores herskere vil indføre ekstra børnetilskud til det tredje barn, så snart undersøgelser har vist at det kommer de fremmede mest til gavn. De fleste er jo arbejdsløse og kvinderne går hjemme. Derfor har de god tid til en 5 – 6 stykker. De har jo også en anden opfattelse af hvordan man tager sig af dem end vi har. Bare luk dem ud på gaden om morgenen og hent dem ind når det bliver mørkt. Efter de har fået den første bliver det nemt, for han “passer” den næste og så fremdeles. (Passer = oplerer ham/hun i overlevelsesteknikker, undgå kørende biler, finde mad i skralderen når man er sulten, rulle en dansker for et par adidassko og så fremdeles)

  • hammersmeden siger:

   Det er sikkert ikke engang nødvendigt at give børnetilskud. Når først »vores« politikere er færdige med befolkningsudskiftningen af Europa, vil der jo alligevel ikke være flere penge de kan overføre. Men så er deres mål jo ligesom også nået for længst.

   • Einherjer siger:

    Kulturmarxisterne/Globalisterne er ikke tilfredse førend, med en lettere omskrivning af Enoch Powell’s formaning: den sorte/brune mand kan hæve pisken over den hvide mand. Det er retfærdighed i deres ‘verden’.

    p.s. Putin er stærkt anti-nationalistisk og donerede foriøvrigt en månedsløn til opførelsen af Moskva’s nyåbnede jødiske museum: “On Thursday, Russia’s chief rabbi — a close ally of Mr. Putin’s — said that Jews “have never felt as comfortable in Russia as today,” and that 100,000 Jews have returned from Israel as conditions in Russia have improved”

    http://www.nytimes.com/2012/11/09/world/europe/russias-new-museum-offers-friendly-message-to-jews.html?_r=1&

 4. Has C. siger:

  Ruslands befolkningstal falder med ca. en halv million om året og denne tendens har ikke ændret sig under Putin. I 2010 har Putin ændret lovgivningen for at stimulere invandring hvilket udløste proteste og demonstrationer. Om Rusland kan overhovedet afværge en demografisk katastrofe, og om hans snak om 3. barn vil overhovedet bliver til mere end en tom deklaration,
  vil tiden vise. http://de.rian.ru/business/20100630/126923771.html

 5. Pingback: Det russiske parlament næsten enstemmigt imod »homoseksuel propaganda«. | Hammersmedens blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.