Præsident for jødisk menighed ønsker mere jødisk indvandring

I den østrigske avis Die Presse blev den nye præsident for den israelitiske kulturmenighed i Wien (IKG), Oskar Deutsch, for nylig interviewet. I interviewet giver Deutsch udtryk for sine holdninger angående omskæring og indvandringspolitik, idet han mener at der bør indvandre flere jøder til Østrig hvert år grundet medlemsmangel i IKG. Ved hjælp af den østrigske indvandringsordning med det særlige Rot-Weiß-Rot-kort (sml. det amerikanske »green card«) vil han hente 150 jødiske familier til Østrig hvert år og dermed standse medlemstilbagegangen i organisationen IKG.  Omskæringen kaldte Deutsch „en søjle i jødedommen “.  Skulle den blive forbudt, ville mange jøder ikke længere kunne bo i Østrig, mente han.

Ifølge ham er der i Wien omkring 8000 jøder, som ikke er medlemmer af IKG. Hertil udtaler Deutsch:

„Her har vi allerede startet et initiativ med succes. Vi planlægger således via Rot-Weiß-Rot-kortet en målrettet indvandring – omkring 150 familier om året. For at sikre, at der også i de næste 30, 40 år vil være en jødisk menighed her.“

Sammenligner omskæring med det at gå i bad

Angående spørgsmålet omkring omskæring og om hvorvidt det endnu i år 2012 skulle være ubetinget nødvendigt at fastholde ved en gammeldags skik, som – uanset hvordan man end vender og drejer det – i sidste ende er en voldshandling mod børn, svarede han:

„Når man for første gang i dets liv nedsænker et lille barn i et badekar, vil det også græde. Omskæringen er ikke brutal. Og religion er nu engang religion. Og hvis religionen foreskriver, at en dreng skal omskæres efter otte dage, så er det nu engang sådan – ikke kun hos de religiøse jøder, men også hos de sekulære. Dette ene påbud om omskæring bliver overholdt af 99,9 procent af alle jøder på verdensplan.“

IKG - Festakt Simon Wiesenthal - 22.01.2009Deutsch havde nemlig lagt sag an mod en protestgruppe, »Bevægelsen imod Religiøse Privilegier«, som havde lagt sag an mod den jødiske omskærer Schlomo Hofmeister. Deutsch undlod desuden at tage afstand til udtalelserne fra den foregående præsident Ariel Muzicant, som havde sidestillet et omskæringsforbud med holocaust.

Undervejs i interviewet kom Deutsch også ind på sit forhold til den østrigske forbundskansler Heinz Fischer (fra partiet SPÖ), som han er uenig med grundet dennes Mellemøstpolitik:

„Der er mange emner, hvor vi er enige. Hvad angår Mellemøsten er vi dog endnu ikke blevet enige. Ærgerligt, at Østrig ikke er neutral på dette punkt – men derimod ved gentagne lejligheder støtter resolutioner pro Palæstina “,

sagde han. Han antyder, at Østrig forfølger økonomiske interesser i de arabiske lande og derfor handler på denne vis. Deutsch antydede desuden også i denne sammenhæng, at Fischer (en udpræget fortaler for at give palæstinenserne observatørstatus ang. optagelse i FN) skulle ønske at lefle for de muslimske vælgere i Østrig grundet denne sin Mellemøstpolitik.

Kommentar: Typisk dobbeltmoral: Det er ifølge Deutsch helt i orden at støtte jødiske interesser. Både fra officiel politisk side, men i sandhed også økonomisk som når f.eks. hans menighed modtager pengedonationer fra den østrigsk/canadiske milliardær Frank Stronach (som Deutsch derfor mener »har et stort hjerte« ). Når det derimod kommer til den relative harmløse handling at give palæstinenserne FN-observatørstatus, mener han at dette ikke bør støttes af Østrig fordi det er pro arabisk. Men samtidig mener han ikke at hans målrettede indvandringspolitik med at hente bukhariske jøder fra Asien og Mellemøsten til Østrig skulle være pro jødisk? Suk …

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Kultur, Politik, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Præsident for jødisk menighed ønsker mere jødisk indvandring

 1. Balder siger:

  Ja men tak dog for al deres åbenmundethed. De må leve i deres helt egen verden hvis de tror at de genererer nogen former for sympati med deres kværuleren og evige krav om særrettigheder.

 2. Ragnarr siger:

  Det simple krav må være at de vender sig fra deres egen kultur, etnicitet og religion og bliver en del af os. De kan ikke videreføre deres eget folk på vores jord!

 3. Balder siger:

  Et link til Snaphanens seneste artikel hvor den jødiske indvandring til Danmark tiljubles, og generationer af Europæere lægges for had, må ikke mangle her.

  Over et årtusindes bitre erfaringer har lært jøderne, at de gør klogest i at gå stille med dørene, selv når der er meget god grund til at råbe op, fordi man bliver udsat for en helt uantagelig behandling. Som vi ved, sidst fra en sag på Fyn, skal der ingenting til, før mennesker fra visse muslimske kredse råber og skriger, foretager politianmeldelser og trækker alle de kort, det moderne retssamfund og offentligheden kan stille til rådighed: racismekortet, diskriminationskortet, underdog-kortet, krænkelseskortet osv., osv. Den meget store indvandring fra især agrare klankulturer har bragt konflikter til landet, og har sat os ind i en tidsmaskine, der har hvirvlet os tilbage til normer og synsmåder, vi troede, at vi tog afsked med for et par hundrede år siden. Den jødiske indvandring til Danmark er en succeshistorie. Både for danskerne og for dem, som kom. [..]

  Mere hos Snaphanen: “Sæt magt bag ordene”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.