Oprør!

Tyranniets åg må kastes af vores skuldrer, på samme måde som det er sket før i verdenshistorien. Vi bliver behersket af en klike af magthavere i Bryssel, der ikke er valgt af os eller givet beføjelser af os til at bestemme over vores land og vores interne forhold.

EU(SSR) har udviklet sig til at blive et tyranni, hvor folket er blevet koblet af uden medbestemmelse, men med vrangforestillingen om at have noget at skulle have sagt. Senest med Lissabon-traktaten blev det fastslået, at EU-lov står over dansk lov, dvs. at hvis en nyvedtaget EU-lov karambolerer med dansk lov, så må dansk lov ændres eller revideres, altså overtrumfes, så at EU-loven kan implementeres i Danmark og dermed indlemme endnu et landområde i dens territorium.

Det samme i øvrigt med alle andre lande i det engang værende frie Europa: Ifølge en undersøgelse stammer 84 % af de love, der bliver vedtaget årligt i den tyske forbundsdag, fra EU. Dvs. at kun 16 % af de tyske love er „egne“ love, – resten er fra EU. Der foreligger ikke en tilsvarende dansk undersøgelse, men intet tyder på at tallet er meget anderledes for Danmark. Hvad betyder det? Det betyder at Danmark er ophørt med at eksistere som selvstændigt land: Danmark eksisterer ikke længere, idet »vores« love nu ikke længere vedtages i folketinget, men i EU-parlamentet i Bryssel. Folketinget er blot en samling lakajer i denne forbindelse, der villigt udfører besættelsesmagtens ordrer i en underkastelses/samarbejdspolitik og ikke gør andet end at gøre de allerede vedtagne love retskraftige i Danmark.

rompuyEU har ingen berettigelse overhovedet til at få implementeret deres diktatur-love på dansk territorium, for EU-magthaverne er ikke valgt af det danske folk. De er faktisk slet ikke folkevalgte overhovedet! Dette ved de jo også udmærket selv, hvilket netop fik rådspræsident Herman Van Rompuy til at håne de europæiske folk, som han bevidst ikke ville give stemmeret til hans egen post. Rompuy har ingen bemyndigelse til at varetage danske interesser – eller europæiske, for den sags skyld – for han er ikke folkevalgt. Ingen europæer har stemt på ham eller ønsket oprettelsen af en EU-præsident. Han er diktator i magthavernes fantasi-konstruktion EU. Og på samme måde som med alle diktatorer, der bliver kulrede af deres egen magt ved at lade den stige dem til hovedet, foranlediger han sig undertiden til at håne sine undersåtter; gøre nar ad dem, fordi de ikke har mulighed for at ændre på det og afsætte ham ved at vælge en anden.

I hvert fald ikke foreløbig, for indtil nu har vi kun de handlingsmuligheder, som Rompuy selv har godkendt, dvs. som er sikrede mod at lave om på situationen fra folkets side. Og så længe folk villigt gør brug af disse på forhånd udstukne EU-regler, som forhindrer dem i at lave om på tingene, kan magthaverne fortsætte deres spil med at nedbryde og ødelægge vores kultur og civilisation med masseindvandring, udryddelse af de europæiske folk demografisk, social elendighed og fattigdom i det konsumorienterede multikulturelle omfordelersamfund ved navn velfærdssamfundet, der i bund og grund kun er til for at holde folket nede og forhindre dem i at tænke kritisk og alternativt.

Det kan dog ændres, hvilket historien har vist flere eksempler på, når diktatorerne er blevet for frække og har hånet deres undersåtter for groft lige op i ansigtet. Dette ved Rompuy, Barroso & Co. selvfølgelig. Derfor har de da også allerede taget deres forholdsregler for det tilfælde, at befolkningen i EU skulle indse deres situation og ville ønske at lave om på den: EU-hære, der kan indsættes mod »opstande« og »sociale uroligheder« såsom eksempelvis Eurogendfor, Eurocorps og Eufor. Disse paramilitære enheder står direkte under EU’s kommando og kan indsættes overalt i EU mod befolkningen, også i Danmark.

Derfor bliver det hårdt at få afsat diktaturet, men ikke desto mindre er det et nødvendigt onde, hvis Europa skal reddes fra undergang. Første skridt må være erkendelsen: Vi er besat af fremmede tropper. Både indirekte i form af skrivebordssoldaterne i Bryssel og deres danske håndlangere i folketinget, der udfører deres ordrer, men også i form af fodtropperne på gaden i form af de af EU importerede indvandrere, der bidrager til at ødelægge og nedbryde den europæiske kulturarv i EU’s tjeneste.

Andet skridt må være modstanden: Nægt at udføre diktaturets ordrer, selvom det er risikabelt. Deres love bør ikke overholdes, for de er ikke ønskede eller vedtaget af os. EU’s love skal ikke gælde i Danmark, for det har de ikke beføjelse til. Tredje skridt er befrielsen; hvordan den end kommer til at foregå. Forhåbentlig bliver den forholdsvis fredelig, som da Sovjet faldt fra hinanden. Den kan dog også blive voldelig, især hvis magthaverne nægter at opgive deres magt og vil klamre sig til den desperat og panisk. Men den må komme, for den europæiske frihedsdrift er stærk, selvom det ikke ser sådan ud i øjeblikket. Vi må ikke lade årtusinders udvikling, fremskridt og viden gå tabt ved at lade ikke-europæiske kræfter ødelægge det. Vi må forsvare vores land og tage det tilbage, som retmæssigt tilhører os.

Lad det nye år starte med optimisme på vejen mod frihed!

EU flag brænder

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Kultur, Politik, Politikere og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Oprør!

 1. falkeøje siger:

  Politikerne er vor generations værste forbrydere!!!
  De har uden folkets vidende og tilladelse tiltrådt et hav af konventioner, som de nu holder op for folket med en anklagende fy finger.
  De har begået en hel stribe grundlovs- og forfatningsbrud, og de har utilladeligt holdt folket udenfor indflydelse, som Danmarks Riges Grundlov foreskriver.
  Afstanden mellem politikere og folk har aldrig været større, og mindre bliver den ikke.
  De har lagt kimen til et opgør, der på et tidspunkt vil ende i en borgerkrig.
  Lad os få den, og atter en dag samles i en enheds-nation.

  falkeøje

  • hammersmeden siger:

   De har lagt kimen til et opgør, der på et tidspunkt vil ende i en borgerkrig.
   Lad os få den, og atter en dag samles i en enheds-nation.

   Det er nemlig rigtigt. Politikerne har ingen legitimitet længere, da de har fejlet ved at sælge Danmark til en kriminel organisation, selvom befolkningen er imod. Vi må tage det tilbage, som tilhører os. Og det uanset om politikerne gør modstand eller ej.

 2. Ragnar siger:

  Godt Nytår.
  Lad det blive et rigtigt godt nyt år, hvor indsatsen fra vor side forstærkes.
  Er enig med både Falkeøje og Hammersmed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.