Spaniens regering vil give statsborgerskab til 3 millioner jøder

Den spanske regering har for nylig meddelt, at den vil give spansk statsborgerskab til alle nulevende sefardiske jøder, hvis’ forfædre blev deporteret fra Spanien i 1492. Dette kan betyde, at tre millioner jøder fordelt på hele kloden nu vil kunne opnå spansk statsborgerskab med et snuptag. Og det uanset hvor de måtte befinde sig henne i verden eller hvor stor tilknytning de overhovedet har til landet Spanien i dag. Om de overhovedet kan sige et eneste ord på spansk lader således ikke til at være et krav. Det eneste, som de behøver, er at påvise via stamtavler, spansk-jødisk klingende efternavne osv. …, at de er efterkommere af de i Spanien residerende jøder, som blev smidt ud af Spanien i 1492 i forbindelse med den spanske konges samling og generobring af landet fra muslimerne.

Og hvad bliver resultatet af disse overvejelser? Intet mindre, end at muslimerne nu kræver det samme. De kræver, at alle nulevende muslimer, hvis’ forfædre bliv smidt ud af Spanien efter at spanierne generobrede deres land fra det maurisk-islamiske herskab, skal have tildelt spansk statsborgerskab øjeblikkeligt. De muslimer, som blev smidt ud af Spanien i 1609 under kong Philipp III’s tilbageerobring af landet, har i dag ligeledes efterkommere fordelt i hele verden, hvis’ antal kan skrives i millioner. Først og fremmest i Nordafrika er der mange muslimer, som er vilde efter at komme til Spanien og derefter til resten af Europa. De venter blot på en sådan lejlighed. For skulle det lykkes dem at få spansk statsborgerskab, er hele Europa åbnet for dem pga. EU’s lov om fri bevægelighed af »arbejdskraft«.

Og det stopper ikke ved statsborgerskabet: Muslimer kræver i dag også oprettelse af et internationalt tribunal, som skal regulere spaniernes »skyldsspørgsmål« pga. deres forfædres fordrivelse af muslimerne fra Spanien 1609. Dette tribunal skulle således have til opgave at fastlægge reparationer i form af kontante betalinger til alle nulevende efterkommere af de muslimer, der blev smidt ud af Spanien. Og det bliver ikke kun Spanien, men ALLE europæiske lande, hvor disse efterkommere lever i dag, der skal betale erstatning, som en angivelig »kompensation« fordi vores forfædre smed muslimerne ud at et europæisk land. Ifølge Islam gælder et område tilsyneladende som muslimsk, når det engang har været underlagt Islam, uanset hvem der senere måtte komme til at bo der. Hvilket vil sige at Spanien for muslimerne gælder som muslimsk territorium i al evighed fremover, fordi det én gang har været underlagt Islam.

En skrivelse med kravet om reparationsbetalinger til efterkommere af muslimerne i Spanien er allerede blevet sendt til den spanske konge Juan Carlos. Ifølge de nordafrikanske muslimer er det gået tilbage for dem siden deres fordrivelse fra Spanien. De beskylder således spanierne for deres nuværende tilbageståenhed, fordi deres forfædre blev trængt ud af Spanien og tilbage til Nordafrika. Et med statsborgerskabet lignende krav gik ud på, at 1/3 af de turistindtægter, som Spanien tjener årligt ved at fremvise gamle muslimske monumenter og efterladenskaber fra tiden for muslimsk styre i Spanien, skulle sendes til de nordafrikanske lande som en godtgørelse, fordi disse bygninger var opført under et muslimsk styre.

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Kultur, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

5 svar til Spaniens regering vil give statsborgerskab til 3 millioner jøder

 1. Has C. siger:

  Skulle man give et eksempel på tragikomik, så er det det her.
  Har en race mistet evnen til forsvare sig selv, må den desværre gå til.

 2. falkeøje siger:

  Spaniolerne ved, at med jøder får de også intelligens, folk der kan mere end læse skrive og regne.
  Med muslimer får de ikke andet end analfabeter.

  falkeøje

  • hammersmeden siger:

   Hvis du med intelligens mener IQ, så har de sefardiske jøder (afrikanske/mellemøstlige jøder), som der er tale om her, faktisk en værdi under gennemsnitseuropæeren. De jøder, som har en IQ over gennemsnittet, er de såkaldte ashkenasiske jøder, altså dvs. jøder af europæisk herkomst.

   Pas også på ikke at forveksle IQ og intelligens. En høj IQ er ikke alt og fører ikke automatisk til intelligens. En høj IQ kan desuden være decideret skadelig, hvis man (mis)bruger den til de forkerte ting.

   • DC siger:

    En høj IQ er ikke alt, nej – men den er en væsentlig faktor i forhold til mange aspekter af livet.

    At ashkenasisike jøder er intelligente kan man vist ikke komme udenom. Men at jødiske interesser kontraherer med vestlige interesser er også uomtvisteligt, hvilket er veldokumenteret – allerbedst i Kevin MacDonalds “Culture of Critique”.

 3. Viking siger:

  Ja, så kan de bruge Spanien som indgang til nord og vest Europa ligesom arabere og afrikanere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.