Rusland træder ud af Kyoto-protokollen

Rusland vil ikke være med i den anden fase af Kyoto-protokollen, som startede den 1. januar 2013.

Rusland besluttede ikke at opretholde dets deltagelse i protokollen, fordi verdens største udledere af de såkaldte »drivhusgasser« – nemlig USA, Kina og Indien – stadigvæk ikke er med i aftalen og ikke ønsker at indgå forpligtelser om at reducere deres udledning af drivhusgasser. (I grunden klar logik fra russernes side; hvis de andre ikke gider, hvorfor skulle vi så?)

Pga. af dette faktum siger russiske ledere, at Kyoto-protokollen, som trådte i kraft for syv år siden, ikke har haft nogen effekt på graden af den globale opvarmning.

Kommentar: Til den sidste sætning er der blot at spørge: Hvilken global opvarmning taler de egentlig om? Der har nu ikke været nogen global opvarmning i 17 år – på trods af stigende mængder CO2. Så de indædte forkæmpere for disse »protokoller« lever da vistnok i deres egen verden. Og det, som Kyoto-protokollen ville have gjort ved Rusland – inden de heldigvis for dem selv valgte at hoppe af dette cirkus – var at fratage dem deres energi.

http://english.ruvr.ru/2012_12_31/Russia-wont-renew-Kyoto-Protocol/

Dette indlæg blev udgivet i Økonomi, Politik, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Rusland træder ud af Kyoto-protokollen

  1. Has C. siger:

    GODT FOR DEM!
    Det er jo en af de større snyd i dagens “diskurs”. JEg har heldet at kende (Lord) Christopher Monckton som har dekonstrueret dette idioti. Han har mange gode forelæsninger på youtube – de er både videnskabeligt sunde og underholdende. Vores røde elite vil være “dukse” på vores bekostning. Det undrer mig, at der mangler en ægte folkelig bevægelse til styrtelse af de rødes tyranni.

    • hammersmeden siger:

      Det skræmmende er, at de fleste »borgerlige« rider med på bølgen om AGW og det grønne øko-verdensdiktatur. Se bare på A. Merkel, der vil udnytte Fukushima-katastrofen til lukke de tyske a-kraftværker, selvom de fungerede fint.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.