Britisk minister: Flere hvide mænd bør optages på universiteterne

Langt om længe: En interesseorganisation kun for hvide mænd fra arbejderklassen. I tider som disse, hvor samtlige „etniske“ minoriteter får særbehandling i samtlige (forhenværende) hvide nationer, er resultatet af denne aggressive multikulturelle selvdestruktion til at tage og føle på: Færre og færre hvide mænd bliver optaget på universiteterne, til gengæld bliver flere og flere kvinder og indvandrere tilgodeset med „positiv særbehandling“ i at blive optaget på universiteterne, hvor de får adgang til lukrative studier, og senere hen også på arbejdsmarkedet, hvor der diskuteres og implementeres kvoter for de såkaldte „minoriteter“.

Dette har fået den britiske universitetsminister David Willetts til at mene, at den selvsamme positive særbehandling, som man giver etniske minoriteter i samfundet på bekostning af andre, også bør gælde for hvide mænd fra arbejderklassen, så at de tilgodeses ved optagelsesprocessen og flere af dem tilskyndes til at tage en uddannelse.

Udtalelsen kommer i en tid, hvor statsfeminisme og interesseorganisationer for „indvandrere“ har sat dagsordenen hvad angår genveje (læs ͻ: kvoter) til de bedste uddannelser og dermed højere indtjening via de bedste stillinger senere hen. Naturligvis oftest for skatteydernes regning, som for størstedelens vedkommende netop består af de selvsamme hvide mænd, som således forfordeles hvad angår adgangen til frugterne af deres eget arbejde. Sidste år ansøgte 13 % færre mandlige studerende om optagelse på de britiske universiteter, tendens faldende. I artiklen meldes ikke noget om indvandrere, men deres andel må uden tvivl stige voldsomt.

David Willetts mener således at overvågningsenhederne for universitetsansøgerne »kan betragte en hel række af underprivilegerede grupper – f.eks. social klasse og etnicitet – når det handler om aftaler om optagelse, så jeg kan ikke se hvorfor de ikke også kan lade hvide drenge fra arbejderklassen komme i betragtning

studentsEt meget interessant forslag. Og ræsonnementet bag giver jo god mening; i disse tider, hvor der i hvert fald i USA findes studenterorganisationer for stort set samtlige „minoritets“grupper, undtagen for hvide mænd, hvad enten det drejer sig om afroer, lebber, feminister, jøder, kvinder, muslimer eller en kombination af disse, af hvad grund antallet af hvide mænd på universiteterne da også styrtdykker i vor tid, så er det da meget naturligt at også netop denne samfundsgruppe bliver organiseret for at tilgodese deres interesser. Det manglede da bare, især i betragtning af at det udelukkende er hvide mænd, der har bygget de omtalte universiteter, som de nu formenes adgang til af hensyn til bestemte andre grupperinger. Men ministeren vil jo nok næppe lykkes med sit forslag, for når hvide mænd vil have rettigheder til at gøre brug af deres egne institutioner og læreanstalter, så er der jo tilsyneladende tale om »racisme«.

Som William Richardson, generalsekretæren for rektorernes forening, da også siger til ministerens forslag: »We wouldn’t expect middle-class girls’ applications to be turned down in favour of working-class boys.« Nej, uden tvivl ikke. Men det modsatte ville jo sagtens kunne lade sig gøre, ikke sandt Hr. Richardson?

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

7 svar til Britisk minister: Flere hvide mænd bør optages på universiteterne

 1. Balder siger:

  Glimrende artikel. Måske er nogle langsomt ved at vågne op. Men det går dog enormt trægt.
  Tænk sig at den banebrydende programserie lavet af den norske komiker Harald Eia, som effektivt afslører vanviddet i norske socialforskningskredse har været lavet tilbage i 2010. I dag fik jeg besked fra Dispatch Media om en film om racisme som de har lagt på deres side; den stammer helt tilbage fra 2008. Den afslører gennem interviews med forskellige folk den enorme hjernvask med had mod hvide der foregår over det meste af verden, i dette tilfælde dog specielt i USA.

  A Conversation About Race – Craig Bodeker
  Craig Bodeker’s 59 minute, 2008 documentary that uses candid conversations to mock conventional wisdom on “racism”.

  Jeg har lige tilføjet videoen nederst på min side om fætter BRs kønsforskruede reklamer i Sverige, hvor man også kan se hele Harald Eia serien her: Fætter BR – kønsneutralt legetøj – Radikale kønsforskeres foragt for videnskaben afsløres i norsk tv program

  Vi har beviserne, logikken, videnskaben og endda sobre videoproduktioner og artikler til at fremføre budskabet, der alle støtter vores grundlæggende argumenter. Alligevel fortsætter hjernevasken på fuld kraft i samme rille på msm medierne.

  Nu fejres der snart “Auschwitzdag” – ikke som en mindedag for jødiske ofre som det skal forestille at være, i men som Jøders og multikulti-entusiasternes trumfkort over den onde hvide mand, som skal legitimere hele det vanvittige antiracistiske cirkus, og det igangværende folkemord på de indfødte Europæere.

  Denne “Auschwitzdag” er helt fra bunden et racistisk foretagende, en styrkelse af det jødiske monopol på lidelse, som ikke kun bruges til at brændemærke alle hvide som folkemordere, men som også næsten har skubbet alle andre millioner af ofre for den krig ud i glemslens mørke.

  • Has C. siger:

   Ja, Craig Bodekers film var meget god. Forsigtig men god. Jeg har prøvet at udfordre ham lidt via emails men han, fornuftigvis, ikke lod sig provokere af en ukendt.
   Det glæder naturligt med enver lille zugestandnisse osv. men i bund bliver vi regeret af fjenden, uanset hvad, støttet af en hær af spytslikkende små administratorer af vanviddet – debile forrædere.
   Og kan vi andet end, nynnende horstwessellied eller tilsv., sprede sandheden om hvad der foregår og gøre klar til det store opgør. Glem ikke at den store bølge startede i sin tid med 7 medlemmer.

  • hammersmeden siger:

   Jeg havde faktisk allerede set Bodekers film. Den er god, fordi den sætter spørgsmålstegn ved selve opfattelsen af racisme. Når det går ud over „mørke“ er det altid racisme, men ikke når det går ud over hvide.

   Rent faktisk består racismen i USA i disse dage af det, som de politisk korrekte nok vil kalde „omvendt racisme“; nemlig sortes overgreb og udplyndring af hvide. Hvert år voldtager sorte mænd hvide kvinder ca. 36.000 gange, mens det omvendte er tilfældet ca. 100 gange. Men det må man jo ikke sige, for så er man »racist« som skal kanøfles.

   Anti-racism is a code word for anti-white.

 2. Has C. siger:

  “I’m not a racist! I hate white people too!!!”

  Hej folks! Jeg er stødt på en meget god kanal på youtube. En pige der hedder Marina Orwell laver fremragende Hvid-patriotiske videoer af høj kvalitet: http://www.youtube.com/user/CensorWhitey/

  Hun har også optrådt i Carolyn Yeager’s talkshow i spetember
  2012:http://thewhitenetwork.com/2012/09/22/in-praise-of-white-women/

  Kan bestemt anbefales (lissom alle Carolyn’s podcasts).

  Hilsen til alle ligesindede læsere og til forfatteren af denne fine blog.

 3. Pablo siger:

  Så skal Ramzpaul også lige med på listen 🙂
  http://www.youtube.com/user/ramzpaul
  http://www.ramzpaul.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.