Nu indrømmer selv Met Office det: Den globale opvarmning udebliver

Den britiske vejrtjeneste Met Office, som er en af de tre institutioner der påstår at levere de globale temperaturer, har nu nødtvungent måttet korrigere sin temperaturprognose kraftigt nedad. Havende in mente, at der nu ikke har været nogen opvarmning siden 1994, betyder dette intet mindre at den globale opvarmning efterhånden må kategoriseres som en »and«. Selvom institutionerne og kræfterne bag selvfølgelig ikke bryder sig om at indrømme det direkte, kan de alligevel ikke længere holde fakta skjult.

Ikke mindst ved den nylig afsluttede klima-konference i Doha stod »farerne« ved den »menneskeskabte globale opvarmning« i midtpunktet, som angiveligt skulle være forårsaget af drivhusgasser med CO2 i spidsen. Som følge af konferencen vil EU nu fremover også kontrollere udledningen af drivhusgassen kvælstoffluorid, – som ifølge teorien skulle bidrage 17.000 gange stærkere end CO2 til den globale opvarmning. Ifølge teorien, ja. Men teorien sagde jo også, at det skulle blive varmere som følge af CO2-udledningen, hvilket det ikke er blevet. Måske ønsker bagmændene bag Doha-cirkusset blot at aflede opmærksomheden fra dette faktum med deres nye fokus på kvælstoffluorid?

Vejrtjenesten Met Office har nu korrigeret sin globale temperaturprognose som resultat af en ny version af sin klimamodel. Vejrtjenesten går ud fra, at de globale temperaturer frem til år 2017 (tykke blå streg fig. 1) højst sandsynligt kun vil ligge 0,43 grader over gennemsnitstemperaturen i tidsrummet 1971 – 2000, med en fejlmargin på ± 0,15 grader. Oprindeligt havde vejrtjenesten for fem år siden prognosticeret en stigning på 0,8 grader.

Metoffice 1

Dengang mente vejrtjenesten også at temperaturerne frem til slutningen af 2014 ville stige med 0,3 grader sammenlignet med 2004. Da der dog allerede er gået 3 ud af denne 5-årsprognose og da temperaturerne er forblevet konstante ifølge Global Warming Policy Foundation (GWPF), synes heller ikke denne kortere prognose fra vejrtjenestens side at blive bekræftet.

I samme henseende vil den nye prognose frem til 2017 således – på trods af at den nu netop er blevet korrigeret nedad(!) – efter alt at dømme ligeledes vise sig at være forkert. For vejrtjenesten selv indrømmer jo en fejlmargin på ± 0,15 grader og den ikke indtrufne temperaturstigning i de forgangne 3 år vil frem til 2017 næppe ændre sig, i hvert fald ikke i en grad der ville kunne rette op på de fejlslagne forudsigelser.

Og desuden: Met Offices forudsigelser gælder denne gang kun frem til 2017, som man kan se på grafen, og ikke 2020, som de ellers plejer. Hvorfor de denne gang ikke »tør« spå helt frem til 2020 er sikkert fordi man, hvis man fortsætter deres blå trend for fremtiden frem til 2020 (den tykke røde streg fig. 2), faktisk får en global nedkøling i stedet for opvarmning, hele 0,6 grader lavere end de oprindelige 0,8 graders stigning. Det ville da sandelig være bittert og pinligt for disse engang værende korsfarere for den globale opvarmning: Deres egne modeller må nødtvungent korrigeres for at stemme bedre overens med virkeligheden. Og efter de er blevet korrigeret, er katastrofen lige pludselig fordampet.

Metoffice 2

Dette afholdt dog ikke verdenspressen fra at fortsætte skrønen om den fremtidige opvarmnings-katastrofe ved bl.a. at svælge i top-historien om at USA angiveligt havde det varmeste år nogensinde i 2012. Det, som de dermed undlod at fortælle læserne om, var, at Asien for øjeblikket oplever et sandt kuldechok, med temperaturer i Sibirien på -50º – det koldeste siden 1930’erne. I Jerusalem sner det for tiden(!!) og Syrien har en exceptionelt streng vinter for tiden. For slet ikke at nævne at det med 2012 som USA’s varmeste år nogensinde højst sandsynligt er resultat af fiksfakserier fra vejrtjenesternes side; man havde for 2012 medtaget målingsstationer, som ikke engang eksisterede tilbage i 1930’erne, hvor mange af de hidtil varmeste år lå. Og ser man bort fra disse nyere målestationer, kommer 2012 ikke engang ind på top-10.

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Politik, Politikere, Videnskab og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

8 svar til Nu indrømmer selv Met Office det: Den globale opvarmning udebliver

 1. Has C. siger:

  Hvor rart at sandheden ikke altid lader sig komplet skjule! Man må håbe, at de tilbageblevne, brave ÆGTE videnskabsmænd på området med hjælp fra befolkningerne som ikke vil betale idiotiske CO2 skatter vil nedslagte denne monster en gang for alle.
  Og lad os håbe, at andre hoaxes fra XX århundrede vil følge samme vej – i Helvede!

  I mellemtiden, opfordrer jeg læserne til at lytte til en debat om klima vist i Australsk TV mellem Lord Monckton, en eks rådgiver af M. Thatcher i videnskab og teknologi (og min ven) og en australsk bureaukrat. Den er fascinerende:

  Og hvad en vis anden hoax angår, anbefaler jeg a tour de force by JB Campbell (JB havde en meget broget kariere – for lidt plads her til at opremse det hele):
  http://www.jbcampbellextremismonline.com/5/post/2012/11/jews-against-humans.html

  Mvh,

 2. Has C. siger:

  hvorfor dette her spiser kommentarer?

 3. Has C.J. siger:

  (links disabled):

  WordPress har spist min kommentar x flere. Jeg vil derfor nøjes med at anbefale to gode links om klimahoax og en anden hoax:
  double-v x 3 punktum youtube punkt com slash watch?v=ma6cnPLcrtA
  souble-v x3ounktum jbcampbellextremismonline punkt com slash 5 slash post slash 2012 slash 11 slash jews-against-humans punkt html
  og en tredje for fransktalende:
  www punktum youtube punkt com slash watch?v=eVHLKjp72KE

  • mediakrig siger:

   Jeg har selv en wordpress blogg, og da spam som oftest inneholder linker, havner kommentarer som inneholder fler enn to linker, rett i spamfilteret.

   Dette gjelder nesten alle spamfiltre på nesten alle blogger, så hvis du ønsker å legge igjen linker, hold deg til en link per kommentar.

   Ellers når det kommer til global oppvarming, er det interessant at vi også finner profesjonskamp, hvor metriologer tror på global oppvarming, mens geologer ikke tror på det. Slik har det vært fra dag en, men det er skjelden folk nevner det. Jeg tror det var i 1996 en geolog forklarte meg om det, så det har i alle tilfeller vært en offentlig hemmelighet lenge.

   At profesjonskampen aldri nevnes i gammelmedia, mens klimabenekterne beskrives som uskolerte idioter, tyder på at vi kan se dynamisk stillhetstaktikken bli brukt her også, på samme måte som mot “nazister” og “holocaustbenektere”

   “Dynamic Silence was invented by Rabbi Feinberg of the American Jewish Committee in 1947 as a method of closing off all access to the public media – and thus the larger culture – for people or organizations deemed to have an unacceptable point of view. In spite of minor changes and adaptations, it can still be understood as being comprised of two parts.

   In the first part, unfavored individuals are denied unmediated exposure to the public.

   In the second part, only negative aspects of the unfavored individuals are reported.

   This starts a downward spiral of de-legitimization in the public eye in which the harder unfavored individuals try to get public exposure, the more negative and unflattering that exposure becomes until, finally, nobody wants to be associated with the ideas of beliefs of the unfavored individuals.”

   PS. Anti-rasist er kun kode for anti-hvit

 4. Balder siger:

  Uanset hvad videnskaben finder ud af, eller hvilke målinger man laver, så vil idioterne holde fast at dette netop bekræfter deres teorier. Virkeligheden er irrellevant. Se nu den gang i halvfemserne, hvor man nedsatte det officielle dødstal i Auschwitz fra 4 millioner til ca. 1 million. Men de lærer stadigvæk børnene i skolen og de voksne via discovery, historychannel og andre disinformationskanaler at der var seks millioner Jøder der blev udryddet i Anden Verdenskrig.
  Helt officielt: 6 minus 3 = 6! Hvis man var konspirationsteoretiker, så ville man måske mene at det er “jøderne der står bag” de stadig dårligere matematikkundskaber hos danske skoleelever! I lighed med at de får lært at race og køn er projektioner, må de lære ikke at være alt for dogmatiske omkring matematikken, de skal være fleksible nok til at acceptere små undtagelser fra reglerne og at 6 – 3 i visse tilfælde sagtens kan være 6. Paralelle universer!

  Og til has J; Jeg tror det er nok at undlade h t tp :// w w w og f.eks. skrive blog.balder.org, for at undgå at de bliver regnet som links af spamfilter. Men det får vi se nu.

 5. Balder siger:

  Nu jeg kommer til at tænke på det; fysikkens love er jo også officielt ophævet efter man har anerkendt at højhuse kan falde sammen på få minutter, uden andre årsager end en brand på 7e sal. Frankfurtersskolens underminering af almindelig logik og afvisning af empiribaserede forskning og undervisning har skabt forudsætningen for at man nemt kunne få denne fysiske umulighed til at glide ned i halsen på en stor del af befolknngen. Og hos så godt som alle politikerne, hvilket igen beviser at befolkningen er klogere end politikerne.

  Men Harry Potter har ikke levet forgæves. Problemt er selvfølgelig at mennesker som er berøvet deres kritiske sans i dag i morgen kan være dem der står og heiler langs vejsiderne når en ny stor profet dukker op. Vi må håbe for Frankfurterne at denne nye profet er dem venligtsindet!

  Leve vores nye generationer, som ikke længere er belemret med virkeligheden, og som således kan fortsætte med at leve i lykkelig uvidenhed i deres Harry Potterunivers!

  Den nye verdensorden:
  a. Historie-undervisning er et værktøj til at lære børn de rigtige værdier.
  b. Fysikundervisningen er til for at udvide børnenes muligheder for at sætte uforklarlige hændelser i en forståelig ramme.
  c. Biologiundervisningen er til for at lære eleverne at en mand kan være født i en kvindes krop og omvendt. Og ifølge en ny rapport fra RamZPaul, kan det også ske at en sort mand kan blive født i en hvid mands krop.

  Men det sidste punkt er det mest væsentlige:
  d. Man løser fattigdomsproblemerne ved at lære folk at de kan lave penge ud af den blå luft, lige som Jesus brødfødte masserne ved at formere brød og fisk.

  Som Holocausvidnet Eli Wiesel udtrykker det så smukt at Einstein ikke kunne have sagt det bedre:

  “Nogle begivenheder finder sted men er ikke sande; andre er, – selv om de aldrig er foregået.”

  (Legend of Our Time, New York, 1982)

  • hammersmeden siger:

   fysikkens love er jo også officielt ophævet efter man har anerkendt at højhuse kan falde sammen på få minutter, uden andre årsager end en brand på 7e sal. Frankfurtersskolens underminering af almindelig logik og afvisning af empiribaserede forskning og undervisning har skabt forudsætningen for at man nemt kunne få denne fysiske umulighed til at glide ned i halsen på en stor del af befolknngen.

   Hvilket minder mig om: Teorien om den globale opvarmning er jo angiveligt i modstrid med termodynamikkens 2. hovedsætning, om at varme altid strømmer fra det varmeste til det koldeste legeme, aldrig omvendt. I de øvre luftlag, hvor CO2’en ligger, er det meget koldere end ved jordoverfladen, ca. -10º. Så hvordan skulle de koldere luftlag kunne »opvarme« de varmere med varmestråling?

   Ja, Frankfurtskolen har sandelig vendt op og ned på en række ting.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s