Saudi Arabien vil smide indvandrerne ud!

Jamen ih du godeste, dog – hvad er da det man læser: Saudi Arabien pønser på at skille sig af med sine ca. 5 mio. illegale indvandrere! Og der er ikke nogen kæft i hele verden, der kommer med det mindste lille pip til protest. Tænk hvis det havde været Danmark eller et hvilket som helst andet »vestligt« land, der ville skille sig af med deres ubudne gæster på denne vis – så ville bare antydningen af noget sådant have afstedkommet en bølge af fordømmelser fra internationale »menneskerettighedsorganisationer« og hvad der ellers findes af NGO’ere. For slet ikke at tale om FN og deres diverse såkaldte »humanitære konventioner«.

Ja, – saudierne og Israel må jo gerne ting, som vi andre ikke må. Der er ingen kritik af dem, når de overtræder »menneskerettighederne«. Ingen international fordømmelse eller boykot. I modsætning til hvis det havde været stort set et hvilket som helst andet land. For saudierne er jo muslimer, og så kan de jo (som bekendt) ikke selv gøre for det. Desuden ligger de jo inde med sorte guld i deres undergrund og er desuden af denne årsag i yankee’ernes beskyttende folder. For slet ikke at tale om deres enorme beholdning af petrodollars, som de fleste vestlige virksomheder er ovenud interesseret i at få lov at lægge navn til. Altså alt i alt en række betydelige årsager til hvorfor ørkensheikerne bliver hævet over kritik på deres piedestal. Derfor kan de da også fortsætte med at halshugge og lemlæste folk som de har lyst til uden at nogen rører en finger.

Jeg faldt især over en række passager i artiklen:

»Avisen citerer Sadaka Fadel, næstformand for Shoura-rådets udenrigskomité, for at sige, at illegale indvandrere står for 60 procent af kriminaliteten i landet.

Han siger videre, at de ulovlige indvandrere udgør en trussel mod landets sikkerhed, da de deltager i alle former for kriminalitet, herunder alt lige fra narko til alkohol, der er forbudt i Saudi-Arabien, prostitution, drab, pornografi og meget andet

Tænk, hvis en vestlig politiker havde sagt sådan noget. Han ville være blevet udskreget som »racist«, »xenofob« eller alskens yderligere ukvemsord for blot at påpege kendsgerningerne.

»Ifølge Fadel er mange af de illegale indvandrere personer, der har sneget sig over landets lange grænser, eller pilgrimme, der ulovligt er blevet i Saudi-Arabien efter deres pilgrimsfærd til Mekka. «

Altså dvs. de pågældende indvandrere, som forårsager alle disse vederstyggeligheder, er andre »muslimske trosfæller«? Hvad blev der af den angivelige muslimske broderskabsfølelse, som vi af visse apologeter fik at vide skulle være så fremherskende i Islam? At alle muslimer skulle have en åh så stærk samhørighedsfølelse på tværs af landegrænser og sociale tarv? Det gælder da åbenbart i det mindste ikke, når de bliver ramt på pengepungen. Så er der ingen kære mor, heller ikke hvis man befinder sig i selveste profetens fødeland. Og oven i købet et land, der sejler i penge og har oceaner af ledig plads? Og så kan de ikke finde (hjerte)rum nok til et par sølle millioner muslimske brødre i troen? Blot fordi de er indvandrere? Saudierne i en nøddeskal. Og også den vestlige verdens hylekor i en nøddeskal. Hvis du har olie og er yankee-ven, må du ikke kritiseres. Det kender vi jo allerede fra Israel.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Kultur, Politik, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Saudi Arabien vil smide indvandrerne ud!

  1. Pingback: Saudi-Arabien: Dødsdømte kriminelle sendt til Syrien for at kæmpe mod Assad » Balder Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.