Det russiske parlament næsten enstemmigt imod »homoseksuel propaganda«.

Det russiske parlament, dumaen, har næsten enstemmigt vedtaget et lovudkast, som skal gøre det strafbart at udsprede homoseksuel propaganda overfor mindreårige. 388 medlemmer af dumaen stemte for lovforslaget, kun et enkelt stemte imod(!!) Hvis loven bliver endeligt vedtaget senere, vil det indebære, at eksempelvis foranstaltninger såsom »gay parades« ikke vil kunne finde sted i Rusland og at reklame og »propaganda« til fordel for homoseksualitet i det offentlige rum vil være forbudt. Ved overtrædelse truer der bødestraffe.

Ved forkyndelsen af resultatet af afstemningen brød dumaen ud i bifald og klapsalver. Parlamentsmedlemmet Sergej Dorofejev fra regeringspartiet Forenet Rusland sagde inden afstemningen, at loven havde til hensigt at »beskytte mindreårige mod effekterne af homoseksualitet«. Et andet parlamentsmedlem, Jelena Misulina fra oppositionspartiet Retfærdigt Rusland udtalte, at homoseksuel propaganda ville »indskrænke mindreåriges ret til fri udvikling«.

Frem til 1993 galdt homoseksualitet som kriminel handling i Rusland og endnu frem til 1999 kategoriseret som psykisk lidelse. Da fænomenet »gay parade« fra New York i 2006 også prøvede at etablere sig i russiske byer, blev de forhindret af myndighederne og demonstranter. Ifølge en meningsmåling fra 2010 anser 74 % af russerne homoseksuelle for værende enten »umoralske« eller »åndeligt utilstrækkelige«.

PutinNu kan man jo selvfølgelig mene om Putin og hans regering hvad man vil, men ikke desto mindre er følgende tanke nærtstående: Noget tilsvarende ville aldrig kunne finde sted i eks. Danmark eller et andet »vestligt« demokrati. Tænk, hvis nogen fremsatte lovforslag om at forbyde udspredelse af homoseksuel reklame i Danmark af hensynet til beskyttelsen af vores børn. Her ville det modsatte sandsynligvis ske; det ville blive forkastet stort set enstemmigt med kun en enkelt, modig, stemme for. Og hvorfor i grunden det? Fordi Rusland ikke er blevet inficeret i lige så stor udstrækning af sygdommene ved navn „political correctness“ og „minoritetsrettigheder“, som i bund og grund går ud på at den etablerede kultur, der har været ansvarlig for opbygningen af landets identitet og fremdrift, skal demonteres, afvikles og trædes under fode.

Samtidigt med ovenstående lovforslag forlyder det i øvrigt fra Putin, at han vil gennemføre en 3-barns-politik for russerne, altså at det bør blive normen snarere end undtagelsen at hver russisk familie får tre børn (ͻ: underforstået; og gerne flere) for at undgå den demografiske katastrofe (udryddelsen af det russiske folk). Takket være Putins børnepolitik oplevede Rusland i 2012 for første gang et lille netto-fødselsoverskud, altså atter en stigning i befolkningstallet (1.586.900 nyfødte mod 1.586.100 døde) efter en lang årrække med faldende tendens. I Rusland bliver man belønnet med pengepræmier fra barn nr. 2 og opefter. I 2013 vil beløbet være ca. 75.830 kr. omregnet.

family

Tænk hvis eks. Helle Thorning-Schmidt havde proklameret en politik om at der bør fødes flere danske børn for at afværge den nuværende kurs mod folkedøden. Hun ville være blevet udskreget som »racist« af diverse medier samt indvandrings-, asyl- og minoritetsorganisationer fordi hun vovede at tænke på sit eget folk før hun tænkte på andre. For slet ikke at tale om asyllobbyen ved navn FN’s »menneskerettigheder«, der jo nok skal sørge for at gøre alle folkeslag i hele verden til Vestens problem.

Dette indlæg blev udgivet i Kultur, Politik, Politikere, Sundhed, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Det russiske parlament næsten enstemmigt imod »homoseksuel propaganda«.

  1. Has C. siger:

    Nysgerrig hvad der stod om emnet i russiske medier, har jeg slået op på kasparov.ru. Den jødiske skakmester beskæftiger sig jo for tiden med politik og er ikke ligefrem bedste venner med Putin. Kasparov.ru, i stedet for at kommentere sagen, valgte som “dagens emne” et slagsmål mellem de såkaldte “ortodokse” og homoseksuelle demonstranter foran Dumaen. En lang reportage fortæller om primitive, middelalderlige og aggressive “ortodokse” som skulle have angrebet de helt uskyldige gays osv .osv. ( http://www.kasparov.ru/material.php?id=51026DE4DBACB )
    Man behøver ikke være skakmester for at kunne gennemskue disse mennesker.

    Det første, dog, der falder mig ind er, at russere, trods årtier af kommunismen, har bevaret den sunde fornuft mens demokratiske danskere, svenskere og mange andre har nu holdninger uforenelige med national overlevelse. Var bolsjevikker mon dårligere propagandister end Brandes og eftf.?

  2. Kasper siger:

    Fedt, lad os forbyde prides i Danmark også !! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.