Israel udfører »racehygiejne« mod afrikanske indvandrere

Israel har udviklet en udspekuleret metode at omgås indvandringen af fremmede kulturer på: De ikke-velkomne sorte jøder fra Etiopien, som i den seneste tid i forøget antal er indvandret til Israel, er blevet gjort ufrugtbare ved at sprøjte dem med regelmæssige sterilisationsmidler for derved at minimere antallet af deres børnefødsler i Israel.

De etiopiske kvinder fik fortalt, at sprøjterne indeholdt vaccinationer. Og dem, som alligevel afslog at modtage indsprøjtningerne med det steriliserende middel Depo-Provera, blev tvunget. Denne proces fra officiel israelsk side har ført til at fødselsraten blandt de sorte jøder i Israel er blevet halveret over den seneste tiårige periode. Efter massive indvendinger imod denne fremgangsmåde, – efter at der allerede før var mistanke om at Israel brugte denne proces, har offentligheden nu fået kendskab til et dokument fra det israelske sundhedsministerium, som forordner, at der øjeblikkelig skal stoppes for tildelingen af sterilisationerne, hvis de pågældende kvinder ikke forstår hvad det er de udsættes for – hvilket dermed er en indirekte indrømmelse af noget sådant har foregået, efter at de israelske myndigheder gennem længere tid ellers havde benægtet at denne praksis fandt sted. Således har israelske gynækologer nu fået eksplicit instruktion fra sundhedsministeriet i at sikre sig, at kvinderne ved hvad indsprøjtningerne indebærer [~at de bliver sterile], dermed antydningsvist underforstået, at gynækologer før i tiden har steriliseret kvinder uden at disse var klar over det eller ønskede det.

Sorte jøder i Israel omtales som »kræft i vores legeme«

I interviews beretter etiopiske kvinder, som modtog indsprøjtningerne for at gøre dem ufrugtbare, om de israelske myndigheders skrupelløse adfærd:

De fortalte os, at det var vaccinationer. De sagde til os, at folk, der fik mange børn, ville lide. Den [indsprøjtningen] blev givet hver tredje måned. Vi sagde, at vi ikke ville have den.”

Ifølge beretningen på nyhedsportalen Indepth Africa blev sorte indvandrere skræmt eller truet, hvis de afviste at tage imod indsprøjtningerne.

Indvandringen af etiopiske (sorte) jøder til Israel er allerede gennem lang tid blev kritiseret af rabbinere og »hvide« jøder, dvs. jøder af ashkenazisk herkomst. Udpræget diskrimination og folkelige protester mod de sortes tilstedeværelse og optagelse i Israel har allerede været konsekvensen. Der berettes flere steder om en åbenlys racisme i Israel, som skulle bunde i at kun »hvide« jødiske børn ønskedes født. Selv israelske politikere har allerede været med til at nære denne flamme om at man ikke nødvendigvis var velkommen i Israel, blot fordi man var »jøde« – man skulle altså ydermere også være »renracet« jøde, idet det er en udbredt opfattelse blandt de andre jøder, at de sorte jøder ikke er rigtige jøder. Således har medlemmet af Knesset Miriam Regev fra regeringspartiet Likud omtalt sudanesiske indvandrere som »kræft i vores legeme«.

Israel – en racistisk stat med statsstyret eugenik mod sorte?

Hedva Eyal fra en kvindeorganisation i Haifa konkluderer således i en undersøgelse fra 2009, at 57 % af de steriliserende Depo-Provera indsprøjtninger blev givet til etiopiske (sorte) kvinder, selvom denne etnicitet kun udgør 2 % af den israelske befolkning. Fra samme kilde forlyder det, at sorte kvinder, som på den tid var i færd med at indvandre til Israel fra Etiopien, fik stillet i udsigt, at en forudsætning for at kunne rejse til Israel var at tage imod indsprøjtningen. Hermed altså være underbygget, at man fra officielle israelske myndigheders side bevidst har søgt at forhindre videreførelsen af negeres gener i den resterende israelske befolkning. Og dette samtidig med at jøder i europæiske byer øver en målrettet indsats for at få europæerne til at omfavne multikulturalismen som noget »dejligt« og vidunderligt. Ja, dette er jo klassisk tvedeling. Hvad der påstås værende godt for Europa, kan åbenbart ikke samtidigt bruges i Israel, men bliver derimod forkastet der. Hvis Paideia-organisationen i Stockholm mener at multukulti og etnisk blanding er så henrivende, hvorfor ønsker de det så ikke også for Israel, men kun for [det hvide] Europa?

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Kultur, Politik, Politikere, Sundhed, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

12 svar til Israel udfører »racehygiejne« mod afrikanske indvandrere

 1. Balder siger:

  Det er bestemt ikke noget nyt hvad angår Zionisterne. De var tidlig på færde:

  <a href="http://blog.Zionistiske Jøder spillede en aktiv rolle i den tidlige eugenik fra 1916 til 1947balder.org/?p=1276″>Zionistiske Jøder spillede en aktiv rolle i den tidlige eugenik fra 1916 til 1947

  Når man går til bunds i den europæiske racetænkning, så er det til syvende og sidst hentet i alle dsse firkantede ideer, som lovreligioner jo gør.
  Før disse autoritære centraliserede systemer fik fat havde man ikke behov for sådanne specifikke regler.

  • HasC siger:

   Meget interessant indlæg. Det fik mig til at bruge et par timer til at køre rundt på Nettet! Tak, og tak også til Balder for kommentaren. A propos denne: Det virker, som om Anders Bruun Laursen opfatter Hitler som jødisk værktøj.

 2. falkeøje siger:

  Det burde vi også praktisere mod visse af de fremmede, der har det med at føde et helt fodboldhold.

  falkeøje

 3. Mads siger:

  Problemet er, at denne historie er en fis i en hornlygte. Først kilde-grundlaget: 35 kvindelige ethiopiske jøder (falasha´er), og det er det. Samtlige andre kilder benægter, at noget lignende er sket. Dermed bliver kvindernes motivation interessant – se senere.

  Dernæst lidt sproglig manipulation fra din side: du kalder det “sterilisation”, selv om du ganske tydeligt er klar over, at depo-provera kun er et præventionsmiddel, der virker midlertidigt. Efter samme logik “steriliserer” p-piller også kvinder. Held og lykke med at få den til at holde i byretten.

  Første spørgsmål, man altid stiller sig selv: giver historien overhovedet mening? Du beder folk om at tro på, at man øver racehygiejne mod et “problem” der ikke eksisterer før efter man har “løst” det. Ifølge artiklerne injiceres falasha-kvinderne med depo-provera som betingelse for at de overhovedet må komme ind i Israel. Men hvis israelerne så falasha´er som et problem, hvorfor i alverden skulle de så overhovedet lukke dem ind i første omgang? Det ville ligesom også “forhindre videreførelse af negeres gener” i den israelske befolkning, ikke?

  Så er der Haaretz´ påstand om, at depo-provera skulle være en forklaring på, at Falasha´ernes fødselsrate er faldet med næsten 50% over de sidste 10 år. Hvis injektionerne kun blev givet kort før udrejsen til Israel, og hvis de kun virker i 3 måneder, præcist hvordan kan de så have en indvirkning 10 år senere? Haaretz-artiklen væver lidt om, at injektionerne “fortsatte”, men de kræver nu engang at kvinden frivilligt tager hen til lægen og får dem afviklet. Hvori består tvangen?

  Dernæst den alternative forklaring, som faktisk giver mening: depo-provera er i forvejen voldsomt populært som prævention blandt kvinder i Afrika fordi 1) injektionen holder 3 måneder af gangen, så man ikke skal spekulere på at tage en pille hver dag, og 2) fordi det er betydeligt nemmere at skjule for manden at man tager prævention, hvis man bare skal have et stik hver tredie måned.

  Mange afrikanske mænd vil nemlig gerne af religiøse eller kulturelle grunde have store børneflokke, noget kvinderne ikke nødvendigvis er interesserede i – det er jo dem der skal føde og passe dem alle sammen. Altså vælger en del kvinder i Afrika i hemmelighed at få injektionerne, så de slipper for graviditeter og ekstra børn som manden måske ikke kan forsørge.

  Hvad gør kvinderne så, når manden undrer sig over at hun ikke får så mange børn som han synes hun skal? Hun skyder skylden på onde hvide mænd der arbejder for statsmagten. Som i andre lande har nogle farvede indvandrere fundet ud af at trække race-kortet, for det skaber bedre resultater end bare at brokke sig.

  At du så også trækker race-kortet, endda på falsk grundlag, gør det ikke meget bedre. Den udtalelse du citerer Miriam Regev for i første omgang beskåret så betydningen forvanskes, og det der er tilbage af den bliver så tilintetgjort af din påståede baggrund, der rent ud sagt er fup.

  Den drejer sik ikke om, om sudaneserne er mere eller mindre jøder, for det er alle, inklusive sudaneserne, enige om at de ikke er. Hvad de er, er illegale indvandrere der forsøger at få asyl i israel af økonomiske grunde. Og det var også det, Miri Regev udtalte sig om: hun advarede mod, at den illegale indvandring ville sprede sig som kræft i samfundet. Pressen skar bare bekvemt begyndelsen om illegal indvandring væk, så man kunne trække race-kortet.

  Det skal du da være velkommen til at være uenig med hende i, at illegal indvandring er et problem, det har bare intet med din blogpost at gøre.

  • hammersmeden siger:

   I dit (må jeg antage) forsøg på at bortforklare Israels praksis med injektionerne glemmer du eller ser bort fra, at israelske gynækologer bevidst gav præventive sprøjter til kvinder uden at de vidste dette eller var klar over hvad sprøjterne indebar. Dette indrømmer Haaretz jo også direkte, idet det nu – NU – skal blive praksis at sikre, at kvinderne ved (~får fortalt) hvad der er i sprøjterne, og ikke bare tror at det er vaccination eller vitaminindsprøjtning, som de ellers har fået fortalt.

   Og din sammenligning med p-piller holder ikke: Depo-Proreva er ikke »bare« et præventionsmiddel på lige lige fod med p-piller. Det har en længerevarende steriliserende effekt, som ofte varer længe ud over de tre måneder du hentyder til. Desuden er der alvorlige bivirkninger ved det, eks. blødninger, så at stoffet de facto virker steriliserende, idet det alvorligt nedsætter frugtbarheden på sigt. Det frarådes kvinder at bruge det i den vestlige verden, med mindre de HAR fået de børn de gerne vil have i livet.

   Mange afrikanske mænd vil nemlig gerne af religiøse eller kulturelle grunde have store børneflokke

   De skulle jo forestille at være jøder, så hvis det skulle være af “religiøse eller kulturelle årsager” skulle det altså være en del af deres jødiske tro? Så hvorfor skulle Israel forhindre jødiske børn i at komme til verden i hht. den jødiske tro ved at give dem sprøjter? Sandheden er, at Israel ikke vil have dem af etniske årsager.

   Den drejer sik ikke om, om sudaneserne er mere eller mindre jøder, for det er alle, inklusive sudaneserne, enige om at de ikke er.

   Så hvorfor ville en jødisk nationalist/konservativ ikke have flere jøder til den jødiske stat Israel? Det ville da bare være godt? Måske fordi de har en anden (uønsket) etnicitet i modsætning til jødedommens læresætninger?

   Du beder folk om at tro på, at man øver racehygiejne mod et “problem” der ikke eksisterer før efter man har “løst” det.

   Vrøvlesætning. Det er klart, at Israel ikke kan melde klart ud, at det ikke vil have “negere” i landet og lukke grænsen, da det ville sætte dets egen historie i et tvivlsom relief, hvorfor det må ty til anderledes midler. Du misser pointen med indlægget.

 4. Mads siger:

  Hej Hammersmeden

  “I dit (må jeg antage) forsøg på at bortforklare Israels praksis med injektionerne ”

  Det MÅ du ikke antage. Det VÆLGER du at antage. Så bliver din situation også lidt nemmere, ikke? 🙂

  “Dette indrømmer Haaretz jo også direkte, idet det nu – NU – skal blive praksis at sikre, at kvinderne ved (~får fortalt) hvad der er i sprøjterne”

  Nej, det har altid været praksis. Og Haaretz “indrømmer” det ikke, for de er skam ganske på din side – det er deres PÅSTAND. Problemet er, at påstanden ikke holder vand. Dels er det memo Haaretz citerer en indskærpelse af almindelig praksis, ikke noget brud med tidligere praksis. Haaretz har ikke gidet spørge ministeren på området, men det har Reuters så klaret for dem. Som det står i memoet bekræfter han at det er en indskærpelse hvis nogen læge skulle have gjort som Haaretz påstår, ikke en erkendelse af, at det faktisk er sket. Noget sådant har ministeriet nemlig ikke kendskab til.

  “Det har en længerevarende steriliserende effekt”

  Nej det har ej. Sterilitet er permanent. Depro-Provera virker midlertidigt.

  “De skulle jo forestille at være jøder, så hvis det skulle være af “religiøse eller kulturelle årsager” skulle det altså være en del af deres jødiske tro?”

  Du har jøder på hjernen. Det at mit indlæg du kommenterer på retter sig mod afrikanere generelt. Men jo, især ortodokse jøder er ganske glade for at få mange børn. Men som sagt: det er nemmere for mænd end for kvinder at have den holdning.

  “Så hvorfor skulle Israel forhindre jødiske børn i at komme til verden i hht. den jødiske tro ved at give dem sprøjter? Sandheden er, at Israel ikke vil have dem af etniske årsager”

  Kan du så forklare mig, hvorfor de ikke bare holder dem ude af landet? Det eneste der skal til er at få over-rabbinatet til at slå fast at de skam ikke ER rigtige jøder, så har de ikke retskrav på at komme ind. Over-rabbinatet har ingen problemer med at gøre det overfor Lembaerne og Igbo-jøderne, der er lige så mørke i huden, så hvorfor i alverden skulle de have det overfor Falasha´erne? Dit argument giver bare ikke mening.

  “Så hvorfor ville en jødisk nationalist/konservativ ikke have flere jøder til den jødiske stat Israel? Det ville da bare være godt? Måske fordi de har en anden (uønsket) etnicitet i modsætning til jødedommens læresætninger?”

  Læs nu, hvad der bliver skrevet, ikke? Den udtalelse du citerer Miri Regev for faldt ved en demonstration mod illegal indvandring. Om de var jøder eller ikke-jøder var folk ligeglade med. Derudover er jødedommen forøvrigt ligeglad med etnicitet.

  “Det er klart, at Israel ikke kan melde klart ud, at det ikke vil have “negere” i landet og lukke grænsen, da det ville sætte dets egen historie i et tvivlsom relief, hvorfor det må ty til anderledes midler.”

  Netop. De kunne, som nævnt, bare lade være med at anerkende Falasha´erne som jøder, hvis hudfarve var et problem. Tilsvarende: hvis hudfarve er et problem, hvorfor så anerkende Bnei Menashe som jøder? De er øst-asiater.

  “Du misser pointen med indlægget.”

  Nej, jeg fanger pointen ganske godt. Jeg påpeger bare, at argumenterne ikke understøtter pointen.

  • hammersmeden siger:

   Nej, det har altid været praksis. Og Haaretz “indrømmer” det ikke, for de er skam ganske på din side – det er deres PÅSTAND. Problemet er, at påstanden ikke holder vand.

   Så burde du jo skrive Haaretz’s artikler, siden du jo tilsyneladende ved bedre end dem selv hvad de i grunden mener 😉 Faktum er, at Haaretz (og det isrealske sundhedsministerium) var fuldt ud på det rene med, at kvinderne havde fået nogle indsprøjtninger, som de ikke ville have (altså imod deres vilje). Oven i købet var de blevet løjet for, idet de havde fået fortalt, at det var vitaminer og vacciner. Dette skriver Haaretz jo også direkte, idet ordet »admit« betyder indrømme sidst jeg tjekkede efter. Prøv at læse kvindernes udtalelser. At du så oven i købet prøver at så tvivl om kvindernes forklaring andetsteds, fortæller jo blot hvad dit sande ærinde her er (at trolle). Kvinderne havde fået fødselsforebyggende indsprøjtninger fra officiel israelsk side, som virker længerevarende steriliserende og kan gøre permanent steril uden at de vidste det eller havde bedt om det.

   Lembaerne og Igbo-jøderne, der er lige så mørke i huden, så hvorfor i alverden skulle de have det overfor Falasha´erne?

   Og så påstår du at JEG har jøder på hjernen? 😉 Pointen er, at den traditionelle jødedom foreskriver, at man er jøde, hvis ens mor er jøde. Dvs. at de sorte jøder (som er opstået via blandinger med de “hvide/ashkenaziske” jøder) ikke bare kan fratages deres jødedom, hvis de er født af jødiske mødre. Men derfor er der alligevel mange af de “hvide” jøder, der ikke bryder sig om at anerkende dem af racemæssige/etniske årsager. Det har ikke noget med en rabbiners udtalelser at gøre, en rabbiner kan ikke bare ændre jødedommen.

   Her kan du i øvrigt ved selvsyn se hvor »populære« sorte er i Israel; der demonstreres for at smide dem ud. Tænk hvis danskerne gjorde det samme – vi ville blive beskyldt for »racisme«. Men Israel må jo tilsyneladende godt sikre dets »folks« opretholdelse uden at nogen løfter et øjenbryn. Nihil novum sub sole.

   • Mads siger:

    ”Så burde du jo skrive Haaretz’s artikler, siden du jo tilsyneladende ved bedre end dem selv hvad de i grunden mener ”

    Hvis den internationale zionistiske sammensværgelse gad betale mig for det, så gjorde jeg det gerne. Som det står nu har de vist lidt problemer med finansieringen 😉

    ”Faktum er, at Haaretz (og det isrealske sundhedsministerium) var fuldt ud på det rene med, at kvinderne havde fået nogle indsprøjtninger, som de ikke ville have (altså imod deres vilje).”

    Nej, faktum er, at Haaretz PÅSTÅR, at sundhedsministeriet var på det rene med det. Faktum er også, at Haaretz´ kilde til det (memoet) modsiger dem, at læger involveret i programmet benægter det, og at sundhedsministeren har bekræftet, at ministeriet ikke var bekendt med det.

    Jeg noterer mig forøvrigt, at selv om Haaretz og du er ganske enige, så forsøger du at skrive avisen over på “den anden side” i sagen, så den er medskyldig sammen med ministeriet osv. Hvorfor?

    ”Oven i købet var de blevet løjet for, idet de havde fået fortalt, at det var vitaminer og vacciner. Dette skriver Haaretz jo også direkte, idet ordet »admit« betyder indrømme sidst jeg tjekkede efter.”

    Er din påstand, at hvert ord der står i Haaretz er sandt, selv om avisen modsiges af sin egen kilde?

    ”Prøv at læse kvindernes udtalelser. At du så oven i købet prøver at så tvivl om kvindernes forklaring andetsteds, fortæller jo blot hvad dit sande ærinde her er (at trolle)”.

    Troller du så også, når du sår tvivl om de israelske lægers og sundhedsministerens forklaringer, eller er det kun sorte kvinder, der har den særstatus i din verden?

    Er din påstand, at afrikanere ikke kan lyve, bare fordi de er afrikanere? For så har jeg et par ret interessante historier, jeg synes du skal blogge. For eksempel at hvide er dæmoner fremmanet af en ond troldmand, og at AIDS er skabt af CIA for at massemyrde sorte.

    ”Kvinderne havde fået fødselsforebyggende indsprøjtninger fra officiel israelsk side, som virker længerevarende steriliserende og kan gøre permanent steril uden at de vidste det eller havde bedt om det.”

    1) Du misbruger stadig begrebet “steril”. Depo-Provera er midlertidig prævention, ikke et sterilisations-middel. Se evt medicin.dk, der er henvendt til danske brugere – http://min.medicin.dk/Medicin/Praeparater/431. Sterilitet optræder ikke.
    2) Mht ”..uden at de vidste det eller havde bedt om det”, så bliver ting ikke mere sande, bare fordi du gentager dem.

    ”Her kan du i øvrigt ved selvsyn se hvor »populære« sorte er i Israel; der demonstreres for at smide dem ud. Tænk hvis danskerne gjorde det samme – vi ville blive beskyldt for »racisme«. ”

    Ganske enig. Den bid du citerede Miri Regev for er netop blevet brugt til at smide beskyldninger om ”racisme” efter hende med. Blandt andet af dig selv, så du skal ikke føle dig hellig.

    Forøvrigt er der næppe meget mere end 30-40 deltagere i demonstrationen på din video, så du skal måske passe på med at sætte den lig med hvad man generelt synes i Israel. Det svarer til at du sætter lighedstegn mellem hedengangne Dansk Front og Danmark.

    ”Men Israel må jo tilsyneladende godt sikre dets »folks« opretholdelse uden at nogen løfter et øjenbryn.”

    Selvfølgelig må de det. Er der noget folk du vil frakende retten til selv-opretholdelse?

    • hammersmeden siger:

     Nej, faktum er, at Haaretz PÅSTÅR, at sundhedsministeriet var på det rene med det. Faktum er også, at Haaretz´ kilde til det (memoet) modsiger dem, at læger involveret i programmet benægter det, og at sundhedsministeren har bekræftet, at ministeriet ikke var bekendt med det.

     Læs her:

     Israel has admitted for the first time that it has been giving Ethiopian Jewish immigrants birth-control injections, often without their knowledge or consent.

     The government had previously denied the practice but the Israeli Health Ministry’s director-general has now ordered gynaecologists to stop administering the drugs.

     Så Israel indrømmer, at der blev givet fødselsreducerende midler til afrikanske kvinder mod deres vilje. Ergo var de bekendt med det. Det var først da sagen fløj op, at de gav ordre om at indstille proceduren.

     One of the Ethiopian women who was interviewed is quoted as saying: “They [medical staff] told us they are inoculations. We took it every three months. We said we didn’t want to.” It is alleged that some of the women were forced or coerced to take the drug while in transit camps in Ethiopia.

     Sharona Eliahu Chai, a lawyer for the Association of Civil Rights in Israel (ACRI), said: “Findings from investigations into the use of Depo Provera are extremely worrisome, raising concerns of harmful health policies with racist implications in violation of medical ethics.

     Er din påstand, at afrikanere ikke kan lyve, bare fordi de er afrikanere? For så har jeg et par ret interessante historier, jeg synes du skal blogge. For eksempel at hvide er dæmoner fremmanet af en ond troldmand, og at AIDS er skabt af CIA for at massemyrde sorte.

     Nu fantaserer du. Jeg tager ikke særligt deres parti, men konstatere bare at Israel bekræfter deres udtalelser ved at indrømme praksissen.

     Er der noget folk du vil frakende retten til selv-opretholdelse?

     Nej, men (dermed) heller ikke det danske. Og det danske kan ikke gøre det i modsætning til Israel, hvilket er hyklerisk. I øvrigt var der langt flere anti-afrikanske demonstranter på videoen end pro-afrikanske, hvis du tager de farvede briller af.

     I øvrigt er jeg ved at være træt af dig, så hvis du vil fortsætte med at trolle og prøve at fordreje sagens pointe, må du finde dig en anden blog at gøre det på.

  • hammersmeden siger:

   Tak for linket!
   Det viser jo bare, at Barbara Spectre & Co.’s planer er i fuld gang med at blive ført ud i livet.
   Multi-kulti skal jo (selvfølgelig) ikke gælde for Israel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.