Ældre dame idømt betinget straf for at have advaret mod islamisering(!)

Formanden for foreningen Forbundet for Tysklands Fremtid („Bündnis Deutschlands Zukunft“), Maria Frank, er af byretten i München blevet idømt en betinget dom på 90 dagbøder á 40 Euro. Retten anså det som bevist, at den 74-årige pensionist havde forstyrret den offentlige ro og orden fra sin infostand på Rotkreuzplatz i München den 8. september sidste år.

Baggrunden for retssagen var plakater ved denne infostand, hvor Maria Frank havde mindet om osmannernes belejring af Wien i 1683. På plakaterne stod der at „de anmassende tyrkere og muslimer igen truer Europa“ (ligesom dengang). Retten begrundede ifølge Süddeutsche Zeitung sin afgørelse med at sådanne budskaber kunne bruges til at give indtryk af en igangværende angrebskrig med det formål at nære frygt for islam og Tyrkiet. Udover den betingede dom blev Maria Frank dømt til at betale 1.000 Euro til lobby-organisationen Amnesty International.

Den dømte formand for foreningen, som havde iværksat en informationskampagne imod det planlagte kæmpebyggeprojekt Centrum for Islam i Europa (Zentrum für Islam in Europa in München) afviser disse beskyldninger: „Jeg ser intet ulovligt i det.“ Ingen af de forbipasserende havde ifølge Maria Frank taget anstød af plakaterne. Dog kunne der heller ikke finde nogen egentlig diskussion med passanterne sted ved arrangementet, da infostanden blev omringet og belejret af fagforeningsrepræsentanter, partiet de grønnes ungdomsafdeling samt venstreekstreme.

Maria Franks ønske om at donere de 1.000 Euro strafbeløb til en forening for forfulgte kristne, – i stedet for Amnesty International, blev afvist af dommeren. „Fordi det allerede er forkyndt og fordi det virker passende.“ Desuden formanede han pensionisten til forsigtighed fremover. „Du bør stoppe med sådan noget og desuden blive bedre til at bedømme hvad der går an og hvad ikke“ udtalte dommeren til hende.

Wien 1683De tyrkiske osmanneres belejring af Wien 1683. Dengang mislykkedes erobringen heldigvis.

Kommentar: Her ser man jo, hvem der er Europas virkelige fjender: Det er hverken Islam eller tyrkerne, der er i færd med at destruere den europæiske civilisation og kultur. Det er derimod vores egne politikere og institutioner, herunder domstole, som knægter de europæiske folk og tager parti for indvandrerne og deres rettigheder på bekostning af europæernes. Hvorfor de gør det er så en hel diskussion i sig selv, som jeg ikke vil komme ind på her. Jeg vil nøjes med at nævne et citat fra en nulevende nationalist: Hvis vi ikke får udskiftet politikerne i Europa, så vil politikerne udskifte befolkningerne. Hvordan kan man i øvrigt i det hele taget blive dømt til at betale penge til Amnesty International?

For resten er initiativtageren til ovenstående Centrum for Islam i Europa, nemlig Bajrambejamin Idriz på listen over potentielt farlige personer, idet han figurerer i Bayerns rapport om indre sikkerhed. Han har været medlem af den ekstremistiske islamiske bevægelse Milli Görüs, som flere i hans omgangskreds stadig plejer forbindelse til. Forbindelser, som Idriz ikke benægter, men kalder dem uvæsentlige. Ud over ham selv overvåges således også hans menighed Islamische Gemeinde Penzberg (som han er imam for) af sikkerhedstjenesten Verfassungsschutz. Det er åbenbart ikke noget problem at ville opføre en stormoske og imam-uddannelse midt i Europa, så længe man blot har kontakt til yderligtgående muslimer? Idriz er da i hvert fald aldrig blevet dømt for islamisering. Dette er jo også nemlig tilladt og påskønnet af vores politiske elite. I modsætning til hvis gamle damer gør opmærksom på det.

Projektet Centrum for Islam i Europa lider i øvrigt problemer med at blive realiseret af finansielle årsager. Egentlig havde man fundet pengedonorer fra den arabiske verden, herunder emiren af Qatar, men disse er skeptiske overfor projektet bl.a. fordi der skal prædikes og undervises på tysk.

Dette indlæg blev udgivet i Kultur, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Ældre dame idømt betinget straf for at have advaret mod islamisering(!)

 1. Balder siger:

  “Hvordan kan man i øvrigt i det hele taget blive dømt til at betale penge til Amnesty International?”

  Det praktiseres skam længe i Frankrig,hvor store beløb tilfalder de jødiske censurforkæmperes organisationer hver gang en tankeforbryder bliver dømt.

 2. falkeøje siger:

  Man spørger sig selv: Hvem er de klaphatte, der har inficeret det meste af Europas
  toneangivende mennesker til at udbrede denne idiotiske tro på Islam og Islams
  udøvere?
  Kan det være Rothchilderne og deres hemmelighedsfulde organisation, som jeg ikke nu kan
  huske, hvad hedder?

  falkeøje

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.