Andenrangsborger i eget land? Hospitaler åbner særlige afdelinger »kun for indvandrere«

Så kom apartheiden også til Danmark: Der indrettes særlige afdelinger på danske hospitaler »kun for indvandrere« (underforstået; ikke for danskere), nemlig de såkaldte invandrermedicinske klinikker. Da det jo er den danske stat, der skal betale det, vil det sige, at de selvsamme personer, der betaler gildet (danske skatteydere) bliver diskrimineret, idet de ikke kan få behandling ved disse steder, som de selv finansierer mod deres vilje.

I Odense har man allerede den særlige afdeling »indvandrermedicinsk klinik« på Odense Universitetshospital, og på Hvidovre Hospital vil man lave noget tilsvarende.

Fra Kristeligt Dagblad:

Det bliver hævdet, at de indvandrere, der skal henvises til denne klinik, er personer med sammensatte og vanskelige sygdomsproblemstillinger. Findes den slags mennesker ikke blandt etniske danskere?

Da Regionsrådet i Region Hovedstaden behandlede sagen, fik jeg at vide, at det for eksempel var traumatiserede personer og folk, der havde været i ildkamp i hjemlandet, der skulle henvises til klinikken. Jeg spurgte derpå, om det ikke ville være nærliggende at henvise danske soldater til klinikken, men her var svaret meget enkelt: Nej, indvandrermedicinsk klinik er for indvandrere og efterkommere. Altså klokkeklar diskrimination af etniske danskere.

Hvordan kan det være, at vi som samfund skal stable et særligt tilbud på benene til indvandrere og efterkommere, som er lukket land for etniske danskere? Et tilbud, hvor socialrådgivere, sygeplejersker, læger, tolke med flere står på hovedet for at hjælpe nogle mennesker, mens danskere i tilsvarende situation, der ikke har kunnet udredes tilstrækkeligt af deres alment praktiserende læge, ikke har noget sted at henvende sig?

Så det vil sige, at hvis man er udlænding skal man altså have brug for en særlig opvartning i form af en helt isoleret afdeling forbeholdt udlændinge? Af den grund at man skulle være noget særligt, fordi man ikke tilhører den autoktone befolkningsgruppe? (ͻ:skulle have en særposition som særligt ophøjet, der gør at man skal have særbehandling ene og alene af den grund at man er indvandret).

Dermed er apartheid nu kommet til Danmark i form af decideret positiv særbehandling til indvandrerne på bekostning af den oprindelige befolkning. Oven i købet for sidstnævntes egen regning og på ønske fra vores politikere. Vi skal altså lære at forholde os til rollen som andenrangsborgere i eget land og acceptere herrefolkets særstatus og særprivilegier for vores egne skattekroner. Dette er blot endnu et bevis på at vores politikere er i færd med aktivt at tilgodese dette deres nye herrefolk i form af indtrængerne.

De nuværende politikere bliver vores undergang, med mindre vi skifter dem ud.

Dette indlæg blev udgivet i Indenrigsnyheder, Kultur, Politik, Politikere og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

17 svar til Andenrangsborger i eget land? Hospitaler åbner særlige afdelinger »kun for indvandrere«

 1. falkeøje siger:

  Engang jeg var indlagt, oplevede jeg, for en kort periode, at dele stue med en ældre libaneser.
  Han råbte ustandseligt : Allah, Allah.
  Heldigvis blev han hurtigt fjernet.
  Den slags patienter må de for min skyld gerne lukke ind på en særlig abe-afdeling.

  falkeøje

  • Viking siger:

   “Engang jeg var indlagt, oplevede jeg, for en kort periode, at dele stue med en ældre libaneser.”

   Det er helt klart et stort problem, at vi skal tvinges til at være sammen med mennesker fra en så fremmede og anstødende kultur. Både i børnehave, folkeskole, fængsel, hospital og alle andre steder de skaber problemer.

 2. Viking siger:

  God artikel.
  Andenrangs borgerskab og negativ særbehandling mod danskere er ikke noget nyt, det har vi set i årtier i blandt andet folkeskoler og bistandskontorer.
  I slutningen af 90erne blev der offentliggjort en undersøgelse (den største af sin slags) om socialrådgivers fordeling af ydelser og behandling af bistands klienter fra start 70erne til slut 90erne. Den viste at misbrugere, autonome/venstreorienteret og især de kultur og etnisk fremmede indvandrere fik positivsærbehandling.
  Som for eksempel, at alle tre grupper ikke blev presset ud i aktivering i stil med andre (de blev blandt andet ikke udsat for ungdomsgarantien, som var forgænger/forbillede for jobcenter i dag) og at de kultur og etnisk fremmede indvandrere kom først i køen til lejligheder (bedre lejligheder selvfølgelig, dog ikke med i undersøgelsen, men det kunne vi jo se på ghettoerne dengang) og at kultur og etnisk fremmede indvandrere fik højre sociale ydelser, altså flere penge.
  Så vidt jeg husker fik en kultur og etnisk fremmede indvandrere familie i gennemsnit 4500 kroner mere end en dansk familie, og 4500 kroner var “endnu mere værd” dengang.

 3. Balder siger:

  Jeg er begyndt at undgå at høre en del nyheder for ikke at få det dårligt. De ansvarlige bør meldes for organiseret diskrimination. De ansvarliges navne skal i hvert fald slås fast, til brug ved senere retsforfølgelse.

  • Viking siger:

   Ja, en Nürnbergprocesse er lige hvad de fortjener.

  • Ytringer siger:

   Ja, man får det dårlig av samfunnsutviklingen.
   Det er klart at behovet for behandling for de som har vært i “ildkamp”; Jihad, er stort etterhvert.
   Jeg erindrer også denne situasjonen ved Universitetshospitalet i Odense:
   https://ravnagaldr.wordpress.com/2012/08/21/skyting-og-brak-mellom-muslimer-i-odense-i-natt/

   • Viking siger:

    “Ja, man får det dårlig av samfunnsutviklingen.”

    Helt enig!

    • Ytringer siger:

     Heldigvis er det flere og flere som våkner etterhvert. Ihvertfall forstår de fleste nå at det er noe fundamentalt galt med islam, og at muslimer hverken kan eller vil integreres. Da er det på tide å snakke om konsekvensene av den innvandringspolitikk som føres, FOLKEMORD..
     http://mediakrig.wordpress.com/2012/12/23/velkommen-til-mediakrig/

     De fleste maktpersoner og myndigheter opp gjennom tidene har alltid kjempet for homogenitet og felles kulturell (religiøs) identitet, for å unngå innbyrdes kamp og strid.

     At Muhammed samlet røverpakket sitt under en gud er vel kjent for de fleste.
     At både Jødedommen og Kristendommen før det, ble fabrikkert med det samme mål for øye er ikke så kjent eller akseptert.
     Nå er jeg ikke for monoteisme eller religion som bindemiddel, enten det er en av de tre Abrahamittiske religionene eller den nye religionen inter-sosialisme. Jeg tror på vitenskap og fornuft, det har bundet Europeere sammen i tusenvis av år, selv på tross av dumskapen i kristendommen som hemmet Europa en tid.

     Når vi da ser at de fleste vestlige lands myndigheter gjør det motsatte må det være lov å spørre om motivet, eventuelt om dårskapen er tilgivelig.

     • hammersmeden siger:

      Jeg mener også, at de tre abrahamske religioner har samme ophav og derfor er tre sider af samme sag. Kristnifiseringen af Europa forløb dengang til tider lige så voldeligt som islamiseringen i dag med udryddelsen af de oprindelige religioner og kulturer til følge. Vores politikere er dog ligeglade med religion. De tænker kun på at blive genvalgt af »masserne« (konsumslaverne), og hvis disse masser er muslimer, så er det helt fint for politikerne.

      • Ytringer siger:

       Jeg tror at det som kalles vikingtiden i realiteten var en europeisk borgerkrig, eller sett fra vikingenes side, en forsvarskrig mot den nye kulturen og religionen som ble påtvunget dem. Sørfra kom fx. Charlesmagne, jfr. hans kristning og halshugging av 4500 tilfangetagne hedenske menn i 782. Eller forsvarsverket Danevirke.
       I tillegg, for Norges del ihvertfall, var det flere maktsyke småkonger som allierte seg med England og kristendommen, for å slavebinde sitt eget folk.

       Dette er jo nå mer enn 1000 år siden, men ikke gå glipp av reprisen. Vi står trolig foran ett Europa i flammer igjen.

 4. Has C. siger:

  Det hedder forræderi af politisk klasse mod egen befolkning. For godt 300 år siden prøvede mine forfædre at forhindre lignende tilstande ud for Wien. Der er ikke andet at gøre, end at organisere sig. Hundredtusinder tænker som vi her men enhver bliver blot frustreret invendigt. På tide at… Jeg tror ikke det er for sent.

  • Viking siger:

   “Jeg tror ikke det er for sent.”

   Der er håb endnu!

  • mediakrig siger:

   Hvordan kan det være for sent, når vi ikke har brukt vårt beste våpen ennå?

   Vi har pro-hvite har snakket om alt annet enn at innvandringen betyr et sakte folkemord på oss nordiske, i et håp om at vi da skal bli respektable nok til at de anti-hvite ikke skal kalle oss rasister. Som vi vet har dette ikke fungert, og det vil heller aldri fungere.

   Hva som behøves er at vi slutter å bruke fiendens begreper og begynner å kalle dem for anti-hvite, da de søker en politikk som ender med et folkemord på oss hvite.

   Dette er en ny norsk blogg som jeg mener benytter riktig strategi.

   http://hvitvakker.wordpress.com/2013/02/13/hvem-er-du/

 5. falkeøje siger:

  Hvorfor er jeg den eneste, der skriver om politikernes forbrydelse imod
  Danmarks Riges Grundlov og Forfatning.
  Den lov har de tydeligt overskredet, uden at nogen har rejst tiltale imod dem.
  Kan det være fordi, at Højesteretsdommerne er ligeså korrupte som politikerne?
  Alle andre embedsmænd sjokker bare bagefter politikerne uden at sætte ét
  eneste spørgsmålstegn ved deres handlinger, og folket ser bare til – og glor – endnu.
  Jeg oplevede, hvordan det danske folk kunne eksplodere i raseri under folkestrejken
  i 1944, og nu savner jeg en lignende eksplosion i raseri.
  Danmark, vågn op!!!

  falkeøje

  • Viking siger:

   “Hvorfor er jeg den eneste, der skriver om politikernes forbrydelse imod
   Danmarks Riges Grundlov og Forfatning.”

   Det ville være rart hvis der var mange flere og især hvis der kom en slags folkebevægelse.
   Både Balder og jeg er inde på det samme, du er ikke helt alene.

   “Kan det være fordi, at Højesteretsdommerne er ligeså korrupte som politikerne?”

   Ja. Eller bare sleske lakajer, men det er vel det samme.

 6. Viking siger:

  København vil oprette plejehjem for indvandrere

  “De 3800 plejehjemsbeboere i hovedstaden skal fremover have mulighed for at vælge et plejehjem, der matcher deres interesser eller etniske baggrund”

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/460908:Danmark–Koebenhavn-vil-oprette-plejehjem-for-indvandrere

 7. falkeøje siger:

  EU dommen i dag er et tydeligt bevis på politikerfup og korrupte Højesteretsdommere.
  Vi mistede med Lissabon Traktaten vor vetoret – er det ikke suverænitetsafgivelse?
  Nu mangler vi en Højesteretsdom, hvor politikerne står anklaget for Grundlovs- og Forfatningsbrud.
  Bliver en sådan dom også afvist, så har vi ingen anden udvej end væbnet borgerkrig.

  falkeøje

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.