Følg Islands eksempel: Red landet, – i stedet for bankerne

I EU gælder det efterhånden (af én eller anden grund) som alternativløst at redde de maroderende banker for skatteydernes regning. Island valgte en anden vej og har nu nærmest overvundet den eksistenstruende, økonomisk krise.

I den finanskrise, som gennem de seneste år har udbredt sig over vores kontinent, er de ramte landes stabilitet blevet sat på prøve. Borgerne måtte tage enorme belastninger på skuldrene for at andre organisationer kunne reddes på deres bekostning. Men dem som egentlig høstede frugterne af den drakoniske sparepolitik og stadigt stigende gældsætninger er ikke, hvilket man måske skulle tro, landenes indre struktur som helhed og dermed borgerne i sidste ende. Næ nej, modtagerne af de massive finansielle støtter er som regel præcis de selvsamme institutter, som også var dem der forårsagede krisen til at begynde med – nemlig bankerne. Læs videre (økonomi)

Dette indlæg blev udgivet i Økonomi, Hemmeligholdte skandaler, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s