EU-propagandafilm koster skatteyderne 696.000 €

EU har fået produceret en reklamefilm – eller rettere; en propagandafilm – i hvilken Europa før EU bliver fremstillet som en »tilbagestående« krigerisk stenalder og tiden efter oprettelsen, og udvidelsen af EU’s magtbeføjelser, som en lykkelig tidsalder uden problemer. Propagandaen koster skatteyderne (dvs. os alle sammen) 696.000 Euro. Uden at vi vel at mærke har bedt om at få lavet en sådan film for vores surt indbetalte skattepenge.

I filmklippet, som man nærmest kan kendetegne som en teatralsk trailer til en nordkoreansk propagandafilm, tegner EU et billede af sig selv, som det uden tvivl gerne ønsker vedtaget officielt i historiebøgerne: Før indføringen af EU herskede der krig, grænsekontrol og nationalistisk fundamentalisme og had mellem nationerne i Europa. Efter fremkomsten af EU skal alting derimod være lutter glæde og fryd, så at det bringer fugtighed i de medvirkende børns øjne af ren og skær lyksalighed.

Den behagelige selvpromovering har i sandhed sat gang i økonomien, om end i en lidt anden betydning. Det ca. 50 sekunder lange klip har nemlig kostet 696.000 Euro at producere! Pengene blev givet til reklame- og designfirmaet Metadesign, efter at der ifølge det tyske Bundespresseamt var blevet indhentet tilbud fra flere forskellige firmaer. Bundespresseamt bekræfter, at prisen også omfatter markedsføring af filmen, som alene skulle udgøre ca. 2/3 af hele filmens budget(!)

Rettighederne til filmen indehaves af EU-kommissionen, som kan vise filmen overalt, hvor den måtte have lyst.

I eksempelvis Tyskland skal klippet vises i tyske biografer som en del af reklamerne før filmen og skal dermed tjene som en tvungen indoktrinering til alle de skeptiske EU-biografgængere. Klippet skal være tvangsbestanddel i alle biografer i tyske byer med et indbyggertal over 150.000. På denne vis håber EU at nå ud til 3.750.000 borgere.

Efter tildelingen af Nobels Fredspris til EU sidste år – samtidig med at EU især i dets sydlige regioner mere om mere omdannes til en kampzone af brosten-kastende demonstranter og sociale spændinger og uroligheder grundet religiøse, etniske og kulturelle spændinger – har EU-kejserne Martin Schulz, Herman Van Rompuy og José Manuel Barroso nu med dette propaganda-mesterstykke stadfæstet Nobelkomiteens vrangbillede og fordrejninger af historiske facts. Så længe EU kan vedblive med at opretholde den selvskabte løgn om EU som løsning på alle problemer og om at løsningen på flere problemer hedder »mere EU«, så kan det selvsamme EU også fortsætte ufortrødent med den nuværende kurs ud over afgrundens rand. Hvis blot tilstrækkeligt mange kan overbevises med disse løgnagtige propagandafremstød om Europa som »tilbagestående« og »underudviklet« inden EU’s overtagelse, så kan spillet fortsætte.

Herved skal sandheden selvfølgelig også retoucheres væk om at størsteparten af de nuværende problemer og kriser (som EU hævder at være den eneste løsning til) overhovedet først er fremkommet og forårsaget af netop EU.

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

18 svar til EU-propagandafilm koster skatteyderne 696.000 €

 1. Ytringer siger:

  Merkelige penger, tollere og gassmasker.
  Ja, slik er det altså mulig å oppsummere Europas 10.000 årige historie. Selv tenker jeg at filmen er så dårlig at den vil virke mot sin hensikt, men frykter likevel at dumheten og historieløsheten kan ha fått ett slikt omfang allerede at den vil gå rett hjem hos mange.

  Jeg er ikke en som bagatelliserer Europas tragiske historie, som WW2, men jeg spør meg likevel om løsningen å ødelegge Europa? Hvor lenge skal vi akseptere å bli manipulert inn i undergangen ved hjelp av vår “Kollektive Germanske Skyld”?

  • hammersmeden siger:

   Hvor lenge skal vi akseptere å bli manipulert inn i undergangen ved hjelp av vår “Kollektive Germanske Skyld”?

   Et godt spørgsmål. Svaret er sikkert; så længe vi tillader det at ske.
   Dagen vil komme, hvor vi må stå ved vores egen kulturs og races overlevelse. Og så er det lige meget, hvis dette skulle medføre, at vi bliver kaldt »racister«.
   Anti-racisme er jo som bekendt også blot et dæknavn for anti-hvid.

   • Has C siger:

    Ja, et meget godt spørgsmål og en udmærket kommentar fra Ytringer til et rigtigt godt indlæg (tak for det, Hammersmed). Men for at ku stå op og forsvare vor kultur og race, må vi forberede os og vore til dette. Ved den slags er der ikke plads til improvisationer. Det har vi snakket om og det, ved Guds hjælp, må vi gøre noget meget konkret ved.

    En lille kommentar til “antti-racisme = anti-hvid”:

 2. Has C siger:

  Jeg vil kun tillade mig at tilføje, at denne propaganda minder om det, kommunisterne fremstillede om tider inden “revolution”. Jeg har oplevet det som barn og fik nu gåsehud ved et sådant gensyn. Den samme indstilling til vores kultur og samme mentalitet ligger bagved begge fænomenerne. Ingen ægte Europæer ville have, heller ikke i fuldskab, fundet på at opsummere vores historie på denne måde. Kun de, der ser på os som kvæg, har hjernene hardwired til at udspytte noget, som er i den grad modbydeligt.
  Endnu en gang – tak, Hammersmed!

 3. mediakrig siger:

  Det hadde vært morsomt å sammenlignet denne egenpropagandaen EU nå bedriver, med propaganda fra andre døende institusjoner som det britiske eller sovjetiske imperium.

  Det skulle ikke forundre meg om man da vil se at årsaken til at man bedriver egenpropaganda, er at ingen andre vil gjøre det frivillig, og at det derfor er en del av en institusjons dødskamp.

  Da de som bestiller denne propagandaen er en sosialt isolert kjerne troende, vil de velge en type propaganda som vil gi de involverte økt status inad i gruppen, og ikke hva som virker effektivt på befolkningen som helhet.

  Nå mener jeg ikke at dagens anti-hvite paradigme er like dødt som tanken på EU som fred og frihetsbevarende, men også de anti-hvite har store problemer med at virkeligheten folk opplever ikke stemmer med teoriene alle de opplyste vet er sanne. Man begynner eksempelvis nå å få så mye empiri om at folk blir rasister av å bli kjent med utlendinger som er ulike dem selv, at kun de som lever isolert fra utlendinger, feks. politikere og journalister, kan tro på teorien om at rasismen forsvinner bare de ulike etnisitetene blir kjent med hverandre på et personlig plan.

  • solstjerne siger:

   God kommentar.

   Kan man sammenligne den såkaldte “krise” og “de nødvendige reformer” med Perestrojka? Fortrængelsen af det uundgåelige? Desperat forsøg på at holde liv i en sandhed, som virkeligheden truer med at udslette?

   Har dog mine tanker over, om murens fald ikke bare var et bevidst træk fra de babylonske verdens-psykopaters side. Måske endda planlagt, for at få os til at tro på finans-demokratiet som en eller anden form for historisk sandhed/retfærdighed.

   • mediakrig siger:

    Jeg vet ikke så mye mer enn jeg skrev i kommentaren, og jeg ser det heller ikke som så viktig for slike som meg, som er mest opptatt av å få stoppet dagens sakte folkemord på hvite.

    Uansett hva som er riktig når det gjelder både EU og kommunismens fall, så endrer det ikke min overbevisning om at måten å stoppe dagens sakte innvandringsfolkemord på hvite, er å snakke om at det er et sakte folkemord vi opplever.

    Bare ved at noen snakker om at det vil bety et folkemord på hvite, hvis en hvit minoritet skal assimilere en ikke-hvit majoritet, er det mulig å få andre hvite til å forstå hva konsekvensen vil bli, hvis de anti-hvite får forsette med innvandringplanene sine.

 4. solstjerne siger:

  I forhold til den massive manipulation af befolkningen som foregår via tv og andre medier, er disse sekunder blot en dråbe i havet.

  Men det udstiller på fornemmeste vis demokraternes foragt for historien, som for dem er reduceret til Hollywood-udgaven af WW2, og deres psyko-narcisistiske tanker om sig selv, som jo bygger på et velkendt grundlag af fortrængelser, løgne og selvillusion.

  At EU fik fredsprisen, siger mere om Nobels fredspris end det siger om EU.

  • Has C. siger:

   Om Fredsprisen er der ikke så meget behov for at spekulere siden en forbryder Heinz Kissinger har fået den. Og siden Obama fik figenbladet for at fortsætte og udvide Bushes krige.

   Ja, Hammersmedens genius består i at opfange sådanne meget sigende dråber eller “gems” og kommentere dem.

   Vi, som, nogenlunde regelmæssigt, kommenterer Hammersmedens produktion bliver snart nødt til at udvikle en passende betegnelse for de mennesker, som vi alle har i tanker, og som står bag de fleste eller alle vore problemmer. Demokrater? Liberale? Globalister? Anti-hvite? Og hvad med deres bestukkede hjælpere fra vores kamp? Shabbes-goyim ville nok have været lidt for oplagt… 🙂

   • solstjerne siger:

    Ved ikke om det giver nogen mening at kalde “dem” noget. “De” har opfundet masser af navne for “dem”, for at forvirre og splitte. Bare at kalde dem for “dem” er måske i virkeligheden præcist godt nok.

    Synes mere, der er brug for at sætte problemet ‘menneske’ i perspektiv. Det forekommer mig, at der er forskellige kategorier af de såkaldte mennesker som er årsag til vores problemer:

    1: de hjernevaskede/indoktrinerede:
    Dem der ikke længere er sig selv, ikke deres naturlige jeg – hvis de nogensinde var – men er reduceret til en af flere fremprovokerede psykologiske patologier. Er i virkeligheden egentligt i tvivl om disse overhovedet kan betegnes som mennesker i klassisk forstand. De er reduceret til en form for biologisk organisk hardware, et medium for kunstigt genererede typer, personligheder, psyker. Denne kategori er massen, det er fårene, langt den største del af den danske (og germanske som sådan) befolkning. Hertil hører øjensynligt også en stor del af politikerne, journalisterne og mediestanden.

    2. De vidende/magthaverne:
    Dem der er fuldt bevidste om hvad der er igang. De ønsker en etnisk udskiftning, hader germanerne og deltager måske endda aktivt i forandringsprocessen. Disse er direkte onde, nærmest i ledtog med djævlen selv. De er en form for anti-menneske, en dæmonisk magt, der måske af konspiratoriske, måske af genetiske, måske af historiske årsager har den egentlige magt. De betegnes forskelligt alt efter hvilken ‘sandhed’ der beskriver dem: Illuminati, Aliens, jøder, zionister, kultur-marxister, anti-krist, etc.

    En 3. kategori kunne passende kaldes for ‘de brune horder’: Massen af den befolknings-eksploderende, lemming-agtige, populations-eksponentielle “menneskehed”, der er den egentlige økologiske trussel på planeten.

    • Has C. siger:

     Uha, det var lige på og hårdt. Jeg ville nok prøve at forsvare den første gruppe, til at starte med. Normal fordeling af intelligensen gør, at i alle samfund har størsteparten af befolkning meget begrænset overblik over stammens situationen og, derved, er ude af stand til at deltage i beslutningsprocesser på dette niveau. Hvad adskiller dagens generationer fra de tidligere er graden af indoktrinering eller zombifikation. Disse mennesker er ofre og programmerne, der gjorde dem til zombier har været og er uhyre effektive. Dette er nok det største forhindring for en “renaissance”. De-zombifikation af vore anser jeg som en af mine største opgaver og udfordringer.

     Gruppe nr. to er, efter min mening, heterogen men, utvivlsomt, er en af de vigtigste kriterier for hierarki det etniske. Jeg vil indregne folk som Uffe eller AFR i denne gruppe som høj-grad S-Gs. Jeg er ikke vant til religiøs tankegang men denne gruppe nærmest tvinger mig til anerkendelse af Ondskaben som et reelt eksisterende væsen (1).

     Din beskrivelse af 3. gruppe afslører dit åndelige slegtskab med en populær statsmand hvis tidlig tale er det lykkedes mig fornyligt at finde og oversætte til engelsk (2). I hvert fald – fra hans tidligere år. Min position er, med største reverens for ovennævnte, ligger tættere på en Mark Glenns eller Mike Pipers.

     Referencer:
     1. http://carolynyeager.net/node/1143
     2. http://www.realjewnews.com/?p=798

     • mediakrig siger:

      Jeg bruker medlemmer av det anti-hvite paradigmet som et begrep for å forstå våre motstandere, da det er lett å få folk til å se at det er farlig i dagens samfunn å si noe som kan støtte hvite som gruppe, uten at du blir misstenkt for å være en skjult nazist som må fjernes for sikkerhets skyld. Skulle den skjulte rasisten ikke bli straffet, er det hans overordnede som får naziststempelet hengende over seg.

      Problemet for de ekte anti-hvite, er at et slikt fryktbasert system er avhengig av at avvikere faktisk blir straffet. Når noen først viser at de kan unngå straffen, og kanskje drite ut tankepolitiet, er veien kort før systemet kollapser.

      Kombinerer vi dette med kunnskapen om at den jevne danske ikke ønsker å utrydde sitt eget folkeslag, men heller ikke ønsker å være en rasist, behøver han noe som gjør at det er moralsk riktig å forfordele dansker fremfor utlendinger. Svaret her mener jeg er å fokusere på at også dansker har rett til å overleve som en etnisk gruppe med et kraftig flertall i et eget land, og at denne retten står over utlendingers rett til å fritt bosette seg i Danmark.

      • Has C. siger:

       Jeg kunne måske lave lidt reklame for en ny blog:
       shoabloger.wordpress.com . Den er ny og indeholder oversættelser fra franske og tyske revisionister.
       Og mit svar er nedenunder.

 5. Has C. siger:

  Ja, det ligner Stalinisme utroligt meget. Men i Østbloklandene ingen troede på kommunismen. Hjernevask og zombifikation ver stort set ikke eksisterende, måske undtaget DDR. Derfor var det relativt nemt at organisere modstand, som i Polen i 1981. I løbet af få dage ver hele landet i generalstrejk og Solidaritet blev 10 mill. stærk ud af 37 mill. indbyggere. Se, hvad der sker i Sverige: situationen er MEGET værre end i DK og svenskere tier. Jeg fatter det ikke. På den anden side, er jeg af fast overbevisning, at immigranter er ikke vores hovedproblem. Ofte forsøger jeg at plædere danskere om at gøre fælles sag med prominente ledere af immigranterne. Men også her mangler vi prominente ledere på vores side, som ser tingene i større perpektiv.

  • mediakrig siger:

   “Ja, det ligner Stalinisme utroligt meget. Men i Østbloklandene ingen troede på kommunismen”
   Kommunismen igjen har denne fryktbaserte styringsformen fra jødedomen, da jødisk disiplin ble/blir opprettholdt med utfrysing fra kollektivet. Googler man “sticks and stones might break my bones” + judaism finner man mange jøder som forteller at dette ordtaket ikke er en del av jødisk kultur,da feil bruk av ord er sett på som alvorlige lovbrud.
   Nå er ikke jøder temaet her, så jeg lar det ligge for nå.

   Ellers er jeg ikke like bekymret for Sverige som deg, da jeg har mer inntrykk av at svenskene sensureres og straffes for å gi inntrykk av orden i rekkene, enn at svensken tier. Per innbygger har Sverige det desidert største nymedia i verden, og det meste av dette er drevet av forskjellige nasjonalister og rasister. Svensk gammelmedia har måttet gi opp å ha kommentarfelt, da de umiddelbart ble dominert av pro-svensker og innvandringsmotstandere.

   Sammenligner vi dagens svenske imperium, med det britiske og sovjetiske, så er det i hvertfall sant i Sverige at staten må betale for nesten all den 08-regimetroe propagandaen, og at den svenske eliten er tvunget til en knallhard jakt på mulige tankekriminelle blant sine egne.

   En ting som gjør det veldig vanskelig å spå utviklingen i Sverige, er at etterhvert som de pro-hvite vokser i antall, vi de finne ut hvordan den svenske eliten konsekvent har løyet for folket. Helt hva de vil finne, og hvor alvorlig det er, vet vi ikke ennå, men det skulle ikke forundre meg om avsløringene vil føre til en radikal partipolitisk omveltning.

   • Has C. siger:

    Ex aquilone Lux? Man kan drømme; det koster ikke meget. Jeg håber, “your dreams come true”. Jeg kender den svenske elektroniske undergrund ikke. Det eneste jeg ved er, at situationen i den virkelige verden er seriøs og det er mit indtryk, at gennemsnitssvensker kan ikke tillade sig at klage “or else!”. Har du nogle gode links?

    • mediakrig siger:

     Flashback.org er et enormt ytringsfrihetsforum, med over 700.000 medlemmer.

     Denne linken er en tråd hvor en anti-hvit lufter sin frustrasjon over slagordet “anti-rasist er kun et kodeord for anti-hvit”, da han selv mener han kun er en anti-rasist.

     https://www.flashback.org/t2088751
     “…
     Ser ofta på nätet att “Antirasist, är ett kodord för antivi” och det förargar mig en aning, jag undrar bara hur det går ihop? För mig finns det inte någon logik i detta uttalande alls, låter bara som rena rapakaljan.

     Jag är emot rasism. Jag ser till individen när jag möter en person, inte deras hudfärg.
     Slår en “svart” man ner en “gul” man, med anledningen av att den “gule” är just “gul” säger jag att denne “svarta” ska dra åt helvete.
     ….”

     Av øvrig nymedia liker jeg friatider.se , realisten.se og exponerat.info . Når det gjelder blogger så finner du lenker til hva jeg liker, på min blogg.

     http://mediakrig.wordpress.com/

 6. Has C. siger:

  En analogisk sovjetisk kortfilm om destruktion af Moskvas største katedral og om planer for et vidunderligt Palads af Sovjetter, der skulle bygges på dens plads (men blev aldrig bygget). I stedet har man, efter et par årtier, lavet en åben svømmebassin som brugte fantastiske mængder brændsel for at holde temperaturen. “Væk med det middelalderlige formørkelse!”
  Beslutningen om ikke at bygge Paladset blev taget efter Hitler brækkede USSR nakken i 1941 og Stalin blev klar over, at kommunismen var, på sogt, finito . Paladset skulle nemlig bruges til ceremonier af indkorporering af alle lande ind i Sovjet Union af Verden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.