Det jødiske problem

Det jødiske problem

D Duke Jødisk RacismeDet er mit indtryk, at hoved-problemstillingen i kritikken af det multikulturelle samfund og masseindvandringen tager sit udgangspunkt i den såkaldte »islamisering« af den vestlige verden; altså at problemet primært hidrører fra det faktum, at størstedelen af indvandrerne stammer fra muslimske lande, hvilket sætter sit præg på omformningen af vores lande i form af moskeer, bederum, tørklæder, burkaer, … osv. Altså kort og godt, at hovedproblemet ved masseindvandringen skulle være, at den kommer fra de muslimske lande, idet muslimer skulle være særligt uegnede til integration i andre samfund. Herved glemmer man dog, at den allerdårligst integrerede indvandringsgruppe i eks. Danmark stort set aldrig nævnes med et eneste ord i denne debat, til trods for at den endnu ikke har integreret sig i det danske samfund trods dens 400 års tilstedeværelse her.

Denne bog, som nu foreligger på dansk ved Knud Eriksen, fokuserer på det begreb, som alt for lidt når frem til offentligheden i den vestlige verden; den udbredte opfattelse hos jødedommen om eksistensen af en jødisk overlegenhed på grund af det jødiske folks angivelige særlige nærhed til deres Gud, som skal have givet dem særlige rettigheder på bekostning af andre folk. Denne overlegenhedsfølelse (ͻ: eng. supremacism) manifesterer sig i jødisk tænkning, jødisk opdragelse og jødisk kultur. Og den går som regel altid ud over de oprindelige beboere i et land; nemlig den autoktone (gentile) befolkning i de lande, hvor jøderne har slået sig ned gennem årene (værtsnationer). Både økonomisk, men også kulturelt og demografisk, idet den hjemlige kultur og tradition tilsidesættes til fordel for andres opblomstring og trivsel, primært selvfølgelig den jødiske selv. Læs videre

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Kultur, Politik, Politikere, USA og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Det jødiske problem

  1. Ytringer siger:

    Reblogged this on and commented:
    Her er en lang og interessant post om jøders rolle i verden idag. Vi blir mer og mer klar over at vi har ett problem med Islam i Europa idag, men få er klar over at mye av den perversitet og ondskap man finner i Islam også er å finne i dens “fetter” jødedommen. Når man også etterhvert ser at kristne fundamentalister i Norge fremhever korset som ett symbol i kampen mot islam og samtidig kaller Jøder for “guds utvalgte folk” føler jeg at det er på tide å balansere debatten og samtidig bringe den ned på jorden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.