EU vil sparke nyt liv i Middelhavsunionen

Hvordan er det nu man siger? Skidt forgår ikke så nemt? EU’s projekt om et Stor-EU bestående af en sammensmeltning mellem det nuværende EU og Nordafrika vil absolut ikke dø. Efter at projektet nåede mere og mere ud til den jævne befolknings kendskab, under dets forskellige navne såsom »Middelhavssamarbejdet«, »Euro-Med«, »Barcelona-aftalen« eller »Euromediterranien« voksede modstanden mod den naturligvis også hos de etniske europæere. Det er der ikke noget at sige til, for en af grundpillerne i aftalen var jo netop fri bevægelighed at det, som på EU-politikersprog hedder »varer og tjenesteydelser«, hvilket i praksis ville betyde fri indvandring af millioner af nordafrikanere til EU under påskud af at de »søgte arbejde«.

Og de, som tror, at dette er et rent fransk anliggende som et forsøg på at bevare franske interesser og status i de tidligere franske kolonier i Nordafrika (sådan som det antydes i videoen) må tro om igen: Muligt, at projektet især var Nicolas Sarkozys våde drøm om fransk interesseudbredelse og ran af naturressourcer i de tidligere franske kolonier, men i samme øjeblik som nordafrikanerne er myldret til Frankrig grundet den »frie bevægelighed« i aftalen, så har de dermed adgang til samtlige EU-lande, herunder Danmark.

Selvom paneldeltagerne i videoen formår at udtrykke sig meget politisk korrekt og svøbe deres ord og formuleringer ind i en blød gang vat (måske grundet tidligere erfaringer med endelig ikke at være alt for tydelig med projektets egentlige hensigter?), så at diskussionen mest af alt minder om løs tale og usammenhængende replikskifter, så ryger nogle af paneldeltagerne alligevel i fælden af og til og kommer til at slippe en »fortalelse« ud omkring projektets konsekvenser vedrørende masseindvandringen fra syd til nord.

Vær især opmærksom omkring det 14. minut og fremefter. Her omtales den »aldrende europæiske befolkning« og de »mange unge mennesker i Nordafrika«, der står på spring til at løfte vores angivelige ældrebyrde. Selvom udtalelsen hurtigt bliver forsøgt trukket i land igen med at de unge rejser jo sikkert hjem igen efter deres ophold i Europa, så står den ikke til at redde: Tanken om at indvandrerne vender hjem igen er latterlig, for det har de jo ikke gjort indtil nu. Hvorfor skulle de så pludselig begynde at gøre det efter at grænsen til EU er fjernet helt? Og skrønen om at indvandrerne sikrer vores pension er direkte løgn. Indvandrerne bliver en ekstra udgift økonomisk, så at staten ikke alene skal betale pension, men også dem, der angiveligt skulle have betalt den for de gamle.

Det økonomiske aspekt lader desuden til at være en af grundsøjlerne i projektet. EU er i økonomisk krise for tiden og har derfor ikke råd til at pumpe flere penge i projektet (desuden har Det arabiske Forår® sat projektet på pause). Hvorfor skulle det overhovedet være nødvendigt for EU at pumpe penge i et projekt, som »begge parter« angiveligt skulle have gavn af økonomisk? Er dette ikke indirekte en indrømmelse af at masseindvandringen til EU vil komme til at udgøre en udgift for europæerne, i modsætning til skrønen om en win-win situation for alle? Folkene bag projektet ved udmærket godt at masseindvandringen vil medføre enorme udgifter for EU-landene, for det har den gjort indtil nu, og hvorfor i alverden skulle nordafrikanerne pludselig begynde at give overskud for EU fra den ene dag til den anden, når de har været en underskudsforretning lige fra starten og til nu?

Læg især også mærke til de afsluttende bemærkninger til sidst omkring motivationen for at lade EU og Nordafrika smelte sammen: Vi skulle angiveligt have »fælles kultur« og »fælles historie« hvilket skulle legitimere et samarbejde. Jo tak! Olie og vand er jo også begge »væsker«, men af denne grund kan man ikke konkludere at de er nemme at blande sammen.

Og damemenneskets afsluttende bemærkning om at »vi har Middelhavet tilfælles«, hvorefter de andre deltagere bryder ud i latter, fortæller jo nærmest alt om dette latterlige projekt og hvad der i virkeligheden ligger bag: Hvis det, at man begge grænser op til det samme hav skulle være et argument for at smelte sammen, så burde Danmark og Indien jo også smelte sammen, fordi de er forbundet ad vandvejen. Det egentlige formål med projektet, uanset hvad bagmændene ellers måtte hævde, er en fuldstændig omdannelse af Europa, befolkningsmæssigt, kulturelt og økonomisk. Dette ville i hvert fald blive resultatet.

http://europarltv.europa.eu/da/player?pid=ad7bc6fa-d5ba-4ef8-bf26-a1a800acdd93

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Kultur, Politik, Politikere, Uncategorized og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til EU vil sparke nyt liv i Middelhavsunionen

 1. falkeøje siger:

  Melodi: Når jeg ser et rødt flag smelde
  Tekst: falkeøje

  Når jeg ser muslimer brænde
  og forhåne groft vort flag,
  så fornemmer jeg mit frihedshjerte tændes
  for vort land og for vort folk og for sag.
  De siger vor respekt den vil de have,
  de vil jage os fra hjem og fra vor rod,
  dette land fik vi fra fædrene i gave,
  det har vi pligt til at værne med vort blod.

  Vi har værnet omkring landet,
  vore fjender har man givet alt,
  vore gamle, de skal bare resignere,
  og for lederne er dagene talt.
  Lad os rejse os i trods og gå til modstand,
  vi har stolte traditioner på det felt,
  nu vi søger en befrier, som for folket,
  kan stå frem som en frihedens helt.

  falkeøje

  • Ytringer siger:

   Jeg fant dette diktet på
   http://www.honestthinking.org

   Ervegullet som vart sanka
   må du ikkje byte bort.
   Lat oss halde høgt i ære
   det som fedrane har gjordt.
   Gløymer vi den gilde eie
   skal vi nok ein gang bli var,
   at vårt eige tun vi skjemde,
   da det Norske ut vi bar.
   Lat oss ikkje forfedrane gløyme
   under alt som me vender og snur,
   for dei gav oss ein arv til å gjøyma,
   større enn nokon vil tru.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.