Formand for Ungarns Jobbik-parti: »Jøder bør undskylde for deres myrderier på ungarere under kommunismen«

Under stort politiopbud fandt der i Budapest i lørdags en demonstration sted foranstaltet af det nationale ungarske parti Jobbik. Protestaktionen havde til formål at mindes alle ofrene for bolsjevismen og zionismen under det jødisk styrede kommunistiske herredømme over Ungarn. Desuden ville Jobbik med deres »antizionistiske demonstration« protestere mod et arrangement, der blev afholdt dagen efter, arrangeret af den jødiske verdenskongres (World Jewish Congres), som havde udset sig Budapest i Ungarn som mødested for deres årlige sammenkomst grundet den »voksende jødefjendtlige stemning i landet«.

Ved dette jødiske arrangement om søndagen holdt Ungarns præsident Viktor Orban åbningstalen. I Budapest er der omkring 100.000 jøder, hvor man desuden også finder Europas største synagoge. Præsidenten for den jødiske verdenskongres, Ronald S. Lauder, betegnede valget af Budapest til afholdelse af kongressens årlige møde som »verdensjødedommens løftede pegefinger mod antisemitismen i Ungarn

Den løftede pegefinger havde fået Ungarns udenrigsminister, János Martonyi, til at forsikre Lauder om, at der skam allerede var blevet gennemført tiltag fra den ungarske regerings side for at komme racistiske og antisemitiske tendenser afgørende til livs. Bl.a. nævnte Martonyi, at regeringen havde vedtaget love, der gjorde det nemmere at skride ind overfor antisemitiske paroler og forhindrede den nationale bevægelse »Den Ungarske Garde« i at forsamles. Disse tiltag og lovændringer var også blevet hilst velkommen af den jødiske menighed.

jobbik

Viktor Orban havde desuden prøvet at få Jobbiks demonstration om lørdagen forhindret, ved at bede Ungarns indenrigsminister om at udstikke et forbud mod den, hvilket dog mislykkedes, idet Jobbiks demonstration var lovlig og godkendt af en domstol. Orbans handlinger og sympati-tilkendegivelse overfor jøderne i landet i stedet for de nationale ungarere fik Jobbiks formand, Gabor Vona, til at true ham med en retssag. Jobbik-parlamentsmedlemmet Marton Gyöngyösi udtalte, at præsident Orbans konservative regering var »trådt i zionisternes tjeneste«.

Det erfaredes, at Orban ville benytte sin deltagelse og åbningstale ved den jødiske verdenskongres i Budapest til at distancere sig fra antisemitisme, hvilket han antydningsvist var blevet beskyldt for af jøder i landet. Orban gjorde det tydeligt, at han ikke ville samarbejde med Jobbik på nogen måde. Orban omtalte desuden Jobbik som en »voksende fare« og mente, at som en »ægte kristen« var alt utåleligt for ham, som gik imod den menneskelige frihed og værdighed.

Under Jobbiks demonstration opfordrede Vona desuden alle de medlemmer af Ungarns parlament til at træde tilbage, som var i besiddelse af et ungarsk/israelsk dobbelt statsborgerskab. Marton Gyöngyösi mente desuden, at alle jøder i det ungarske parlament bør sættes på en særlig liste, fordi de udgjorde en »national sikkerhedsrisiko«. Formand Gabor Vona opfordrede jøderne i Ungarn til at komme med en undskyldning for de mord på ungarere, der var blevet begået af det jødisk ledede bolsjevistiske styre.

Jobbik fik 17 % af stemmerne ved valget i 2010. Ifølge den jødiske organisation ADL i USA mener 70 % af ungarerne, at jøder har for stor indflydelse på forretningslivet og de internationale finansmarkeder.

Ungarn

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

21 svar til Formand for Ungarns Jobbik-parti: »Jøder bør undskylde for deres myrderier på ungarere under kommunismen«

 1. falkeøje siger:

  Jøderne har været aktive for kommunismen og bolchevismen i mange år, selv under den russiske revolution.
  Det tjener dem ikke til ære!!!

  falkeøje

 2. Knute siger:

  Gabor Vona er tosset som beskylder jøderne for hvad Bela Kuhn hittede på 1919. Desuden har han ett romantisk sværmeri for Iran og er helt ignorant om faren fra islam. Ikke helt underligt, siden Ungarn hidtil været skånet fra islamsk masseinvandring.

  “Der er altså noget besynderligt ved de hurtigt voksende europæiske “krypto-fascistiske” bevægelser. De er – to alen af samme stykke – med nærmest ens politiske programmer og samme nationalistisk- og anti-kapitalistisk retorik. De hader alle de to Satans fra Irans propaganda, – Israel og Amerika.

  De benytter mystiske navne — Gyldent Daggry, Rød og Sort, Fem Stjerner — som kom de fra en den samme småkageform. De forsøger alle at frigøre sig fra de falmede Nazi og fascistpartier fra 30’erne og 40’erne. Men allervigtigst, samtidig med disse ‘kryptokulter’ raser mod udlændinge, så kritiserer ingen af dem masseindvandringen af muslimer.”

  http://synopsis-olsen.blogspot.se/2013/05/beppe-grillo-fascister-og-islam.html

  Nej Jobbik er inget alternativ. Ungarn mangler ett normalt indvandringskritisk parti. Måske fordi regeringspartiet Fidesz netop er dét. Som den svenske Sverigedemokrat Erik Almqvist, der har emigreret til Ungarn, siger:

  ”Kort uttryckt kan man säga att frihetlig socialkonservatism och nationalism är norm i Ungern och den svenska fåran av genus och mångkulturalism får man leta efter sympati för.
  När jag i samband med riksdagsutträdet blev av med SÄPO:s personskydd och insåg att jag idag har en markant hotbild från subkulturella grupper, bestämde jag mig för att lämna Lund för Budapest.”

  http://everykindapeople.blogspot.se/2013/05/okunnigt-om-ungern.html

 3. Balder siger:

  @Knute

  Synes du dette her er noget at stræbe efter?

  Valgplakat Dansk Folkeparti Israels stemme i Folketinget

  Valgplakat Dansk Folkeparti: Finn Rudaiskis valgplakat

  Desuden forsvarer præstetosserne i Dansk Likudparti nu kønslemlæstelse af spædbørn; den mørkeste middelalder! blog.balder.org/?p=1528

  DF er kontrolleret opposition. Det er Israel først og alt andet kommer i anden række! Udenrigspolitisk vil de gerne have Danmark med i NATOs krige rund omkring, hvis det tjener israelske formål.

  Har allerede lagt ovenstående på:
  nationaldemokraten.dk/jobbik-protesterede-mod-jodisk-verdenskongres/

  • Ytringer siger:

   Her fyrer du opp under mine mistanker om at hele det polistiske landskap kun er et velregissert skuespill. Man har tatt to farger, rødt og blått, en velkjent symbolikk for mostsetninger, og holder dette frem som bevis på at vi har ulike partier med ulike meninger, mens man i sannhet kun har to “dialekter” av jødenes agenda.

   Denne filmen som viser hvordan media løp inter-nasjonlistenes ærend ved å avsløre og stigmatisere “hemmelige” møter blandt innvandringsmotstandere vekket meg.
   Og man ser også hvordan til og med “klippen” av innvandringsmotstandere i Norge, Carl I.Hagen, er med på det samme spillet, ved å distansere seg fra og ytterligere stigmatisere Hedstrøm.

   Idag, når planen trolig er at den norske befolkning skal få noen hvileår med FRP i regjering etter høstens valg, for å opprettholde troen på forestillingen, ser vi at FRP har lagt ballen død når det gjelder innvandring. De har satt munnkurv på seg selv, fordi at det ikke nytter likevel.

   Men, Odin for en behagelig forestilling det var, så lenge jeg ikke så gjennom den.

   • mediakrig siger:

    Jeg har familie og venner med familie ganske høyt oppe i forskjellig styre og stell, og for med er det umulig å tro på ting som konspirasjoner eller planlagt spill som involverer mange mennesker. Som et eksempel kan jeg nevne at lederen for en av 22 juli-rapportene, er overbevist om at det finnes en konspirasjon i Veivesenet i Norge om å ikke bygge flere veier i Oslo-området.

    Da jeg ved en del om ledelsen i veivesenet også, har mannen rett i at det fungerer og oppfører seg på samme måte som om det skulle være en konspirasjon, men det er det ikke. Sannheten er at Veivesenet har 7000 ansatte byråkrater, som alle har sine oppgaver hvor de må se til at regelverk følges. og hvor alle små avgjørelser kan klages. Fra det vedtas at en vei skal bygges til spaden er i jorda, tar det 12 år, hvis alt går som det skal, og langt lengere tid, hvis naboer protesterer slik som i Oslo-området.

    Når det gjelder dagens masseinnvandring, så ser jeg heller ikke det som noen konspirasjon, men som en naturlig konsekvens av det anti-hvite paradigmet, som tilsier at enhver som foreslår eller sier noe som kan tenkes å være til fordel for hvite grupper, blir mistenkt for å være en skjult rasist. Skulle “rasisten” fremdeles stå på sitt, uten å beklage, blir rasist-jegerne overbevist at de har funnet en ekte rasist, hvorpå sjefen også mistenkes for også å være en rasist, da han ennå ikke har gitt rasisten sparken, og sendt et tydelig signal om at slike holdninger ikke aksepteres.

    • Ytringer siger:

     Ja vel. Men, hvor kommer ideen om anti-hvit fra da. Oppstod den tilfeldig og samtidig i hodet til samtlige hvite ledere? De så seg selv i speilet og plutselig så de hvor onde de var?
     Du har tydeligvis ikke kommet deg helt uskadet gjennom hjernevaskprogrammet du har vært utsatt for gjennom høyere utdanning. Det viktisgste der tror jeg er å se på historien som tilfeldige hendelser, istedet for å se ting i sammenheng slik jeg har forstått at det er lurt å gjøre. Du kaller det konspirasjonsteori, jeg kaller det ressonnement. I ettertid ser vi at ting henger sammen.

     • mediakrig siger:

      Ideen om anti-hvite er funnet på av Robert Withaker, og utviklingen av de samhørende begrepene har foregått i all offentlighet. Ideen om at dagens innvandring vil ende opp som et folkemord, stammer bra triviell biologisk teori, men det var Robert Withaker som viste at det var et meget effektivt argument ved å begynne å bruke det

      Det er ingenting som egentlig er å være antihvit, like lite som noen er rasist. Begge deler er begreper vi mennesker bruker til å forstå og klassifisere verden på.

      Marxistene og mange jøder har forstått hvordan virkeligheten forstås ut fra slike sosialt konstruerte begreper, og har brukt dette til å konstruere en virkelighetsforståelse, som i dag gjennomsyrer stort sett alle offentlige områder av samfunnet.

      Hva de har glemt oppi all denne sosiale ingenørkunsten, er at begreper som brukes til å forstå virkeligheten, også må gjenspeile virkeligheten. I det hele tatt ser ikke den nye politiker/byråkrat-standen ut til å forstå at det finnes en virkelig verden utenfor lover og forordninger, og at fremtiden dermed bare kan vedtas.

      Min erfaring med folk som har bestemt hele livet, og som aldri har konstruert noe i praksis, er at de tror alt er mulig, bare ting styres og følges opp på forsvarlig byråkratisk saksbehandling.

      Når man ser hvor rasjonelle disse menneskene er på sine små fagområder, og hvor grønne de er utenfor deres spesialfelt, er det vanskelig å ikke tro at menneskelig idioti ikke bærer en mye større del av ansvaret for at vi har havnet i dette anti-hvite paradigmet, enn at det skal ligge planlagt hat bak.

      Sammenligner vi med suksessen til ordet Rasist, så var jo hovedårsaken til at det fungerte så bra, at folk nettopp ikke var rasister, og det samme fhelder for de som vi i dag beskylder for å være anti-hvite. På samme som en som ikke følte seg som en rasist gjorde eller sa ting som beviste at han ikke var rasist, håper vi at beskyldninger om at man er anti-hvit vil føre til at folk tvinges til å gjøre pro-hvite ting for å motbevise beskyldningen.

      Personlig skulle jeg ikke sørge mye heller, om de psykopatene, narsissistene og de andre drittfolkene som i dag jakter på skjulte nazister og rasister for sosial gevinst, heller begynner med å jakte på anti-hvite, da den sosiale gevinsten er mye større her.

      Hadde det vært en enkelt fiende som sto bak hva vi kaller det sakte folkemordet på hvite mennesker, kunne man jo bare i prinsippet avslørt dem. Hvis det derimot er som jeg tror, at det egentlig handler om et anti-hvitt paradigme, hvor i prinsippet alle deltakerne holdes fanget av frykt for å bli sett på en rasist og utstøtt, så blir det viktigste å angripe paradigmets legitimitet.

      Jeg tror dette nødvendige legitimitetstapet utføres lettest med eksponering av at konsekvensen av masseinnvandringen er et folkemord, hvilket også gjenspeiler mine poster.

      Og så til konspirasjon. Hvis du med konspirasjon mener folk som jevnlig møtes i hemmelighet og planlegger onde ting, så tror jeg dette skjer skjeldent. Hvis man med konspirasjon mener at folk med makt møtes og bestemmer ting helt åpent, uten at det skrives om i pressen, så tror jeg det skjer hele tiden. Når det er farlig for din politiske karriere å si noe pro-hvitt, er det ikke noe rart at vi ender opp med en anti-hvit politikk, selv om ingen skal ha snakket sammen og planlagt det på forhånd.

      • Ytringer siger:

       Evolusjonister blir ofte beskyldt for å tro på noe som er like usannsynlig som at en søppelhaug i løpet av storm skal utvikle seg til en flygedyktig boeing-737.
       LItt på samme måte føler jeg at du tror for mye på tilfeldigheter. Du ser flyet men ikke de som har bygd det.

       Jeg ser også at denne sammenligningen lett kan snus til din fordel, og forklare at de verste og beste ting kan bli utviklet gjennom små forandringer og tilpasninger uten en god eller ond vilje bak.

       Kanskje vi bare skal respektere at vi har forskjellig syn på disse tingene. Og være enige om det vi allerede er enige om. Selv tror jeg at vi må “ville” snu utviklingen, og at det kan tyde på at den også er “villet” dit den er idag, men det er ikke viktig.

       • mediakrig siger:

        Jeg tror ikke på tilfeldigheter på samfunnsnivå, men jeg tror tilfeldigheter forklarer mye på individnivå. Jeg tror f.eks det mye var tilfeldigheter som gjorde at en gitt nordmann ble frontkjemper for Tyskland eller sabotør for England. Hva som ikke er tilfeldig er forholdet mellom frontkjemper/sabotører.

        Hvem eller hvor hardt “nazistene” ble straffet i denazifiseringen var også mye tilfeldig, da det også var tilfeldig hvem som var dommere, aktor, forsvarer, journalister, osv. Hva som igjen ikke er tilfeldig, var at de seirende idelogiene brukte idømmelse av straffer, som en viktig del i den avnazifiseringsprosessen som foregikk etter krigen.

        Jeg regner det heller ikke som tilfeldig at jøder/marxister/kulturmarxister benyttet seg av denne avnazifiseringen til å også sette inn sin agenda, hvorpå det anti-hvite paradigmet ble født.

        Ellers er det ikke noe poeng for meg heller, at vi alle er enig om alt, så for min del kan det ligge.

    • hammersmeden siger:

     Jeg er begyndt at blive skeptisk angående folk, der bruger ordene »konspirationsteori« og beskylder nogle for at være »konspirationsteoretikere«, blot fordi de prøver at gå lidt dybere i deres undersøgelser af en række sammenhænge. Det er jo blot en falliterklæring og et forsøg på at lukke en diskussion, fordi man måske ikke har tid/lyst til at kigge dybere end overfladen.

     Desuden kan der aldrig være tale om »konspiration«, når man holder sig til dokumenterede fakta, og det er et faktum, at eks. EU officielt vedtager tiltag, der skal øge indvandringen til Europa fra Afrika og Mellemøsten, bl.a. ved at smelte mere og mere sammen med Nordafrika:

     http://www.socialistsanddemocrats.eu/gpes/public/detail.htm?id=134208&request_locale=EN&section=NER&category=NEWS

     Og hvorfor ønsker EU så det? Lande-overskridende inkompetence? Partier som Jobbik prøver da for mig at se i det mindste at gøre noget ved problemerne i modsætning til visse andre.

     • mediakrig siger:

      Var innføringen av Pietismen i Danmark-Norge en konspirasjon? Eller var den masseødeleggelse av historiske bygninger for å bygge opp stygge sjelløse betongmastodonter en konspirasjon?

      Du kan nesten ikke finne en eneste norsk by, hvor ikke det ligger et stygt “folkets hus” på en av byens fineste tomter, men jeg tror ikke det skyldes at AP sentralt etter krigen fortalte alle kommunene at de skulle gjøre dette. Hva vi hadde da var en gjeng med idioter som konkurrerte om å være de flinkeste og mest progressive, slik at alle rev noen gamle praktbygninger og bygget opp et Folkets Hus, bare for å bevise for de andre idiotene hvor flinke og progressive sosialister de var.

      Samme idioti og ønske om å være flinkeste gutten i klassen er bakgrunnen til det anti-hvite paradigmet, og det er heller ikke en dypere tankegang om konsekvenser, som ligger bak globalisme religionen.

      Både innen økonomi og evolusjon ligger et krav om at en gyldig forklaring også skal være gyldig og evolusjonær stabil på agentnivå, et prinipp jeg mener man bør følge når man analyserer hendelser og trender i samfunnet og politikken ellers.

      • Ytringer siger:

       Ja, men det er ikke slike krav som du nevner innen politikken. Og hvorfor ligner alle bygningene og blokkene fra 60-70 tallet på sovjetiske blokker?

       • mediakrig siger:

        Det er fullt mulig å finne agentbaserte forklaringsmodeller, hvis man f.eks bruker keiserens nye klær, hvor ingen med makt har tort å fortelle at hva de tegner er stygt og menneskefientlig, da “alle” med moderne arkitektutdanning lærer at det er slik fine, pene og moderne hus og blokker skal se ut. Hva annet kan en politiker, journalist eller akademiker som ikke er arkitektutdannet si da, enn at det er fint, hvis man ikke ønsker å avsløre seg som en uvitende bonderomantiker, uten sans for estetikk?

        Hvis du har lyst til å observere keiserens nye klær i praksis, så kan du ta Regjeringskvartalet i Oslo, hvor alle håper på, men hvor ingen tør å si rett ut, at vi bør benytte sjangsen Breivik gav oss, til å rive dette øyensåret i Oslo, en gang for alle.

        Selv for arkitekturprofessorene, gjelder frykten for å bli utstøtt som en håpløs romantiker, hvis de mener moderne arkitektur er dritt, så også her gir agentbaserte teorier om at folk gjør hva som lønner seg for de personlig mening.

        Agentbaserte forklaringsmodeller strider heller ikke mot at det finnes konspirasjoner, men de krever at det til enhver tid er en fordel for deltagerne å ikke avsløre konspirasjonen.

        Av de ryggdolkningene jeg har sett blitt utført når det begynner å bli trangt om plassen når toppjobbene skal bekles i samfunnet, og hva folk sladrer om da for å få hevn, gjør at jeg ikke tror at det er mye hemmelig som foregår.

        En viktig ting jeg ikke klarer å finne noen god forklaring på, er hvofor noen er opptatt av hva som er sant, da det skjelden er en type oppførsel som lønner seg på agentnivå, selv om det helt klart lønner seg for et samfunn å ha en subpopulasjon, som er opptatt av hva som er sant, i steden for at alle innbyggerne er opptatt av å mene det som lønner seg.

        • Ytringer siger:

         Ditt siste avsnitt er interessant, fordi det føles av og til som en forbannelse å søke “sannheten, slik vi gjør. Jeg setter sannheten i hermetegn fordi det finnes få ultimate “sannheter”, men det går på søken etter forståelse.
         Bjørneboe sa det godt(Selv om jeg ikke liker han), spesielt det om daglig løgn gir daglig brød, i diktet:

         Ti bud til en ung mann som vil frem i verden

         I
         Det første bud er ganske lett.
         De som er flest har alltid rett.

         II
         Tenk alltid på hva folk vil si.
         Og ta den sterkestes parti.

         III
         Og tviler du, så hold deg taus
         til du ser hvem som får applaus.

         IV
         Tenk nøye ut hva du bør mene.
         Det kan bli dyrt å stå alene.

         V
         Følg ingen altfor høye krav.
         Men si, hva du har fordel av.

         VI
         Si alle hva de gjerne hører.
         Gå stille gjennom alle dører.
         (For sannhet bringer sorg og nød,
         mens daglig løgn gir daglig brød.)

         VII
         Gå aldri oppreist. Snik deg frem.
         Og gjør deg varm i alle hjem.

         VIII
         Husk: Ingen mann kan roses nok.
         Slik bygger man en venneflokk.
         (Og i et brødre-paradis
         har du den beste livspolis.)

         IX
         Av sladder husker du hvert ord
         til bruk i neste sjefskontor.
         (Men ingen taktfull sjel forteller
         et ord til han som ryktet gjelder.)

         X
         Hvis siste bud blir respektert,
         da er din fremtid garantert!
         Følg dristig med i kamp mot troll,
         men vis fornuftig måtehold!
         Skrid tappert frem i livets strid,
         én time forut for din tid.

         • mediakrig siger:

          Akkurat dette diktet av Bjørnebo liker jeg også

          Ellers så har jeg funnet meg min sannhet rundt bevisstheten om at Vyrd er evig, og det er stort sett den eneste metafysiske sannheten jeg tror fast og helt på. Ikke at det faktisk sitter tre norner å spinner våre livstråder, men at vi alle blir født inn i en verden vi ikke har valgt, og at dette, kombinert med den menneskelig natur, gir adferdsmønstre for menneskelig samhandling man kan observere og forstå. hvis du kjenner “runene”

          Litt mer kultur kunne passe seg her… Dette er Wardruna med Helvegen.

          Eg songane søkte
          Eg songane sende då den djupaste brunni gav meg dråpar så ramme av Valfaders pant Alt veit eg Odin kvar du auge løynde
          Kven skal synge meg i daudsvevna slynge meg når eg helvegen går og dei spora eg trår er kalde så kalde
          Årle ell i dagars hell enn veit ravnen om eg fell
          Når du ved helgrindi står og når du laus deg må rive skal eg fylgje deg yver gjallarbruni med min song
          Du blir løyst frå banda som bind deg
          Du er løyst frå banda som batt deg.

 4. Balder siger:

  Søren Kierkegaard forudså også hvad der ville ske i fremtiden:

  Goethe bemærker at Jødernes Mord på Ægypterne var den omvendte sicilianske Vesper. Der myrdede Værten Gæsten, her Gæsten Værten. Men det bliver nok Jødernes Forhold til hele Europa i vor Tid.

  Og allerede for mere end to tusinde år siden skrev den romerske historiker Seneca om Jøderne:

  The customs of that most criminal nation have gained such strength that they have now been received in all lands. The conquered have given laws to the conquerors.

  Hvis Knute stadigvæk i tvivl om hvem der står bag masseindvandringen til vesten; læs venligst denne dokumentation: Jewish involvement in the promotion of ‘hate speech’ laws, multiculturalism, mass immigration, denationalization, subversion of traditional values, and related items (denne artikel handler om England – øverst og nederst er der links til de tilsvarende artikler om USA, Canada, Frankrig, Holland, Irland)

 5. Balder siger:

  Ville i øvrigt gerne komme med en kommentar omkring Jobbik og andre nationalistiske partiers “samarbejde med Islam”, som nævnt i Synopsis Olsens artikel, som består af 80% vås, men har ikke lige tid.

 6. mediakrig siger:

  Nå vet ikke jeg nok om Ungarn, til å kunne uttrykke meg om Jobbik er bra eller dårlig for dem.

  Sett fra mitt pro-hvite standpunkt, ser jeg det som en fordel at slikt som Jobbik og Gyllent Daggry eksisterer og angriper jøder, da (jøde) gammelmedia er tvunget til å måtte lyve og fordreie sannheten når de rapporterer om de, slik at vi pro-hvite kan score nesten gratispoenger, ved påpeke hvordan de anti-hvite journalistene manipulerer virkelighetsbeskrivelsene sine etter hva som er politisk korrekt, og ikke etter hva som er sant.

 7. Ytringer siger:

  Reblogged this on and commented:
  Jeg skrev tidligere en liten artikkel om Jagland og Ungarn, her er litt mer info om den saken:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.