Amerikanske Universiteter prædiker folkemord mod hvide

Noel Ignatiev, som for tiden er ansat ved Massachusetts College of Art, havde indtil 2012 en stilling som lektor ved Harvard University, hvorfra han også havde fået sin doktorgrad i amerikansk historie. Han er mest kendt som fortaler for udryddelsen af den hvide race, eller (med hans egne ord) »to abolish the white race«. Han mener således, at forræderi mod hvidhed er loyalitet mod menneskeheden (»treason to whiteness is loyalty to humanity«), således som det hedder sig på hjemmesiden for magasinet Race Traitor, som han desuden er redaktør for.

ignatievUnder hans tid ved Harvard var Ignatiev ansat ved institut for afroamerikanske studier. I det hele taget lader han til at være positivt fokuseret på sorte, idet han under hans ansættelse ved et stålvalseværk i Chicago foranstaltede strejker blandt de sorte arbejdere som led i hans marxistiske aktivisme. Ignatiev blev i denne sammenhæng i øvrigt også arresteret for at have øvet hærværk mod en ansats bil. Dette forhindrede dog ikke Harvard i at optage ham på kandidatstudiet til trods for at han heller ikke engang havde afsluttet sin bachelor. Ignatiev var mangeårigt medlem af USA’s kommunistiske parti og medstifter af komiteen til genskabelse af det marxistisk-leninistiske kommunistparti (POC), som dog ekskluderede ham i 1966.

Ignatiev har ved flere lejligheder luftet sine synspunkter om at afskaffe den hvide race. På overfladen virker udtalelserne symbolske, idet Ignatiev tilsyneladende opfatter den hvide race som en social konstruktion knyttet til hudfarve. Dog lader han også til at ville ty til fysiske forholdsregler for at nå sit mål. Således er han citeret for at mene, at de nye evolutionister indenfor denne ideologi

»do not limit themselves to socially acceptable means of protest, but reject in advance no means of attaining their goals«.

Altså m.a.o. at de ikke viger tilbage for noget middel overhovedet for at nå deres mål om at afskaffe den hvide race. At det er tydeligt, at Ignatiev ikke mener at måtte nøjes med agitatoriske og politiske midler for at nå hans mål, men også fysiske, ses af hans citat;

»we intend to keep bashing the dead white males, and the live ones, and the females too, until the social construct known as the white race is destroyed. Not deconstructed. But destroyed.«

Desuden mener Ignatiev, at målet om udryddelsen af den hvide race er så ønskværdigt, at de eneste modstandere af det nødvendigvis måtte være hvide racister:

»The goal of abolishing the white race is on its face so desirable that some may find it hard to believe that it could incur any opposition other than from committed white supremacists.«

Aha? Altså hvis man vover at gøre modstand mod at blive udryddet, så er man en »hvid racist«? Denne tankegang mener Ignatiev i øvrigt at finde bred anerkendelse for i de akademiske kredse i USA. Hvis det er alment anerkendt blandt akademikerne i USA, at den hvide race bør udryddes, så er det måske slet ikke så underligt, at USA også er godt på vej til at gøre netop dette, anført af universiteter som Harvard. Dog selvfølgelig med den tilføjelse, at der blandt akademikerne i USA er en overrepræsentation af Ignatievs egen etnicitet, jøderne, i forhold til deres befolkningsandel. Det er jo tvivlsomt, om der blandt hvide akademikere er en bred anerkendelse af at udrydde hvide mennesker.

At det kun er de hvide, som Ignatiev har noget imod (og ikke f.eks. hans egen race jøderne), vidner følgende citat om fra hans tid som instruktor ved Harvard:

»I regard anti-Semitism, like all forms of religious, ethnic and racial bigotry, as a crime against humanity and whoever calls me an anti-Semite will face a libel suit.«

Så han mener at antisemitisme er lige så slemt som enhver anden form for racehad, og sågar er en forbrydelse mod menneskeheden, hvorfor han har tænkt sig at lægge sag an mod alle, der kalder ham antisemit? Men samtidig er det altså helt ok at opfordre til udryddelse af hele den hvide race? Den mindste smule mishag mod jøderne skal altså retsforfølges og straffes, samtidig med at man finder bred akademisk anerkendelse for at ville udrydde den hvide race. Og ikke alene anerkendelse; Ignatiev blev belønnet med en godt betalt stilling ved et agtet amerikansk universitet og fik oven i købet sine tanker promoveret i universitetets blad Harvard Magazine. For en jøde som ham er denne metodik vel almindeligt i USA, men hvis en arabisk studerende ved et israelsk universitet krævede alle jøder udryddet, ville han næppe være blevet belønnet på den måde (for at sige det mildt).

Den selvsamme særprægede »logik« med at der skal gælde særskilte regler og hård straf for kritik af jøder, men derimod en belønning for opfordring til udryddelsen af hvide mennesker, finder man i øvrigt hos én af Ignatievs racefæller, nemlig jødinden Barbara Lerner Spectre, hvis’ video nu har kurseret en del tid på nettet.

Til dem, som måtte mene, at Ignatiev og Spectre er såkaldte »enkeltstående tilfælde« af jøder, som propaganderer udryddelsen af den hvide race (samtidig med at de ønsker at bevare deres egen), enten fysisk eller via multikulturalisme og masseindvandring fra ikke-hvide områder, er der dårligt nyt; listen er faktisk længere end man umiddelbart skulle tro, her nævnes blot Susan Sontag: Denne lesbiske, feministiske jødinde er citeret for at kalde den hvide race for kræft:

»Mozart, Pascal, Boolean algebra, Shakespeare, parliamentary government, baroque churches, Newton, the emancipation of women, Kant, Balanchine ballets, et al. don’t redeem what this particular civilization has wrought upon the world. The white race is the cancer of human history

Hun fortrød senere udtalelsen, fordi den »krænkede de kræftsyges ære«. Selvsamme Sontag, som ligesom Ignatiev var dybt involveret i det kommunistiske miljø, udtalte i øvrigt senere, at »folk på venstrefløjen har, enten forsætligt eller uforsætligt, fortalt en masse løgne«. Hun hentydede dog sikkert næppe til hendes eget førnævnte citat.

Og sidst men ikke mindst: Den jødiske aktivist Anetta Kahane, som fra sit opholdssted i Berlin, Tyskland, arbejder for at øge indvandringen til EU ud fra devisen om at »immigration is the future«, idet den historiske opfattelse af Europas lande som nationalstater ifølge hende er kommet i krise, hvorfor de bør afskaffes til fordel for multikulturelle samfund. Om hun mener at det selvsamme med indvandring og åbne grænser bør gælde også for Israel, er nok mere end tvivlsomt. I nedenstående video citeres hun for at mene at skolesystemet i EU bør ændres, så at europæiske børn allerede fra små programmeres til at ønske indvandring og multikulturalisme:

You have to adapt the educational system and adapt the self understanding of the states; they are not anymore only white or only swedish or only portugese or only german – they are multicultural places in the world.

De små europæiske børn bør altså opdrages til at ønske deres egen undergang, ifølge denne jødinde. Dette harmonerer udmærket med Barbara Spectres institut Paideia i Stockholm, der også har til formål at opdrage svenskerne (og europæerne) til at elske multikulti og indvandring og forhindre at de udviklede antisemitisme, når de opdagede hvem der står bag ødelæggelsen af deres lande.

Kahane har i øvrigt god erfaring med at programmere mennesker indenfor en bestemt statsstyret ideologi: Under DDR arbejdede hun for STASI og hendes arbejde betegnede hendes overordnede som »ærligt og pålideligt« og at hun desuden allerede ved det 2. møde havde »belastet« visse personer via oplysninger. Som belønning for sit arbejde for multikulti og indvandring til Tyskland modtog hun i 2002 den jødiske Moses Mendelssohn-pris, i hvis’ jury der bl.a. sidder repræsentanter for Jüdische Gemeinde zu Berlin. Som man kan se, er der altså på ingen måde tale om »enkeltstående tilfælde«, men at denne etnicitet derimod er righoldigt repræsenteret blandt de fremmeste multikulturelle propagandister og pro-indvandringslobbyister i de (engang) hvide lande .

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Kultur, Politik, Politikere, USA og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

9 svar til Amerikanske Universiteter prædiker folkemord mod hvide

 1. undertegnede siger:

  Den racistiske psykopatiske lebbe Sontags udgydelser om kræft er selvfølgelig I total modsætning til sandheden. Vi har udbredt os helt åbent, vi har missioneret, drevet handel, slået ned, dem der har voldeligt modsat os. Aldrig har vi været lusket som kræft. Det har vi ladet andre om. Vi har udøvet fairness. Vores overdrevne fairness – og “vores” kulturmarxistiske ledere – vil udrydde os i det 21. århundrede. Sådan er livet.

 2. Viking siger:

  “The white race is the cancer of human history”

  Der er ikke nogen der passer bedre til, at blive kaldt cancer på menneskeligheden (og dens historie) end jøderne og deres muslimske brødre og søstre.

  • Bipedal_Primate siger:

   Der har vi mye av jødenes strategi i et nøtteskall; å snu alt på hodet. Hvem var det som avskaffet slaveriet? Ihvertfall ikke jødene.

 3. Ytringer siger:

  Reblogged this on .

 4. mediakrig siger:

  Reblogged this on mediakrig and commented:
  Denne kommer fra vår danske venn, Hammersmeden, og artikkelen fortjener å leses av så mange som mulig.

 5. mediakrig siger:

  Jeg synes denne artikkelen var så bra, at jeg reblogget den med en gang, før jeg kom til kommentarfeltet, og så at Ravnagaldr (Ytringer) hadde gjort det først.

 6. Pingback: White Race Suicide |

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.