EU vil give asyl til homoseksuelle

Indvandrere i et EU-land kan blive anerkendt som flygtninge og gives asyl, hvis de i deres hjemlande bliver forfulgt fordi de er homoseksuelle. Til denne konklusion er EU’s engelske generaladvokat Eleanor Sharpston nået i en retserklæring. Indenfor de næste måneder vil der følge en grundlæggende afgørelse af EU-domstolen om hvorvidt alle homoseksuelle skal kunne gives asyl i alle EU-lande, hvis de mener sig forfulgt pga. deres seksuelle orientering. Som regel følger domstolen dog uden videre retningslinjerne fra dens retssagkyndige såsom Sharpston.

I det konkrete tilfælde handlede asylansøgningerne om tre homoseksuelle mænd fra hhv. Sierra Leone, Uganda og Senegal, som havde søgt om asyl i Holland. Sharpston betonede i sin vurdering, at der ikke kan forlanges af homoseksuelle, at de skulle hemmeligholde deres seksuelle orientering. Dermed gik hun imod den hollandske udlændingestyrelse, som havde begrundet dens afvisning af asyl med at de tre mænd kunne være tilbageholdende med at skilte med deres homoseksualitet i det offentlige rum.

Eleanor Sharpston

Eleanor Sharpston

Ifølge Sharpston er homoseksuelle at betragte som en social gruppe, hvis de i deres hjemlande bliver udsat for repressioner. For at blive anerkendt som flygtning og få asyl ville det således ikke engang være nødvendigt at være i fare for at blive straffet pga. ens homoseksualitet, men derimod summen af „forskellige forholdsregler“, som medførte, at homoseksuelle ville være udsat for forfølgelse i deres hjemlande og krænkelse af deres menneskerettigheder.

Hvis asylgrundlaget altså bliver udvidet til at gælde »mulig forfølgelse grundet homoseksualitet«, vil samtlige homoseksuelle fra alle egne af verden fremover kunne få asyl i Danmark. Uden vel at mærke at Danmark har haft noget at skulle have sagt i denne henseende. Desuden vil der slet ikke være nogen mulighed for at kontrollere om påstandene er rigtig: Enhver indvandrer fra et 3. verdensland vil altså blot kunne påstå at være homoseksuel samt at dette medfører forfølgelse i hjemlandet for at kunne få asyl i Danmark.

Læs hos Balder om den Homoseksuelle Agenda i Vesten.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Politik, Politikere, Sundhed, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til EU vil give asyl til homoseksuelle

 1. falkeøje siger:

  Lad det nu ikke blive som i San Francisco.
  Taber man noget der, så skal man sparke det gennem byen, helt ud til
  kajkanten.
  Der stiller man sig så med rumpetten ud mod vandet, bukker sig ned
  og samler det tabte op.
  Det unormale må aldrig blive normalt!

  falkeøje

 2. Viking siger:

  Endnu et smuthul.
  Typisk venstrefløjs herrefolksmentalitet, vi skal være babysitter for resten af verden.

 3. Pingback: EU har godkendt homoseksualitet som asyl-grund | Hammersmedens blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s