Polen forbyder halal-slagtning

Den rituelle slagteproces hos jøderne og muslimerne, kendt som »schæchtning«, hvor dyret forbløder langsomt under store kvaler og smerter, er fra nu af forbudt ved lov i Polen via en afstemning i Polens parlament. Schæchtning var ganske vist også grundlæggende ulovligt førhen i Polen ud fra en dyreværnslov vedtaget i januar i år, men dog herskede der vidtgående undtagelser via særregler for muslimer og jøder til fremstillingen af »halal«- og »kosher«-kød. Dyreværnsorganisationer klagede derefter til den polske forfatningsdomstol over disse særlige undtagelser for muslimer og jøder. Den polske regering prøvede herefter at løse sagen med en særtilladelse, der for altid ville gøre schæchtning lovlig i Polen. Denne særlov blev altså netop afvist af det polske parlament med 222 stemmer imod og 178 for.

Polens regeringschef Donald Tusk stemte for tilladelse af schæchtning, selvom mange i hans eget borgerligt/liberale parti var imod at give tilladelse. Han udtalte, at han ville stemme for lovforslaget »selvom det stred imod hans kærlighed til dyr og hans samvittighed«. Desuden rådede han til at man – hvis det ville føre til samvittighedsnag hos én selv – skulle undlade at stemme ved afstemningen.

Vrede over forbuddet fra den internationale jødedom

Det polske forbud mod schæchtning udløste harme og protester fra især jødiske organisationer, – både polske og internationale. Polens overrabbiner Michael Schudrich udtrykte forargelse over afgørelsen og truede i et radiointerview med at træde tilbage fra sin stilling som overrabbiner, hvis der ikke snart blev »fundet en løsning på problemet«.

Også Israels udenrigsministerium udtrykte skuffelse over den polske parlamentsafgørelse og betegnede schæchtningsforbuddet som et »åbent slag imod jødernes religiøse tradition«. Ifølge ministeriet er den jødiske og den polske historie nært forbundne med hverandre, hvorfor det forbløffede desto mere, at lige netop Polen skulle blive initiativtager til et schæchtningsforbud i EU. I erklæringen fra i mandags hed det, at »denne afgørelse stiller alvorligt spørgsmålstegn ved tilbagevendelsen af jødisk liv til Polen.« Internationale jødiske organisationer, herunder World Jewish Congres med præsident Ronald Lauder, protesterer nu mod afgørelsen fra Warszawa.

Overrabbiner Schudrich mente, at den polske offentlighed var blevet offer for en antisemitisk propaganda i stil med den, som blev spredt af nationalsocialisterne i 1930’erne i Tyskland. Han mente, at schæchtning var blevet »dæmoniseret« i Polen og krævede særrettigheder, der ville tilfredsstille de jødiske og muslimske religiøse behov. Forbuddet betragtede han som et »angreb mod begge religioner«.

Eneste udbredte støtte for tilladelse af schæchtning fandt man hos det polske landbrug samt dettes repræsentanter i parlamentet. Hvis schæchtning var blevet tilladt, ville dette have indbragt landmændene ca. 300 mio. € årligt i indtægter fra salg af halal-kød og kosher-kød, hvorfor landbruget var varm fortalere for at stemme for og dermed give tilladelsen. Samtlige medlemmer af det polske bondeparti i parlamentet stemte således ja til lovforslaget om tilladelse.

schæchtning (muslimsk) ADVARSEL: Stærke billeder

schæchtning (kosher-slagteri) STÆRKE BILLEDER

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Kultur, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

15 svar til Polen forbyder halal-slagtning

 1. Viking siger:

  Det er sørgeligt, når Polen er forbillede for Danmark 🙂

 2. falkeøje siger:

  Endelig gik et europæisk land i spidsen for et forbud mod
  denne sataniske slagtemetode.
  Rejs kravet til politikerne på valgdagen.

  falkeøje

 3. Agricola siger:

  Godt gået Polen.
  Jøderne fik deres eget land i 1948, så der er ingen grund til, at de skal bo i vore lande

  • Viking siger:

   “Jøderne fik deres eget land i 1948, så der er ingen grund til, at de skal bo i vore lande.”

   Helt enig!

   Ernst Zundel – Interviewed by an Israeli journalist (1996):

   David Irving – Smear Campaigns to Stifle Truth in History:

 4. John Hinze siger:

  Mon de giver efter ?

 5. Jannik siger:

  Gad vide om slænget ovre på Kim Møllers blog nu endelig vil acceptere at jøderne presser lige så meget på, for at få særbehandling. Eller vil acceptere at den internationale jødedom er mindst lige så godt organiseret som muslimerne er?

  Jeg har mine tvivl, da Counter-Jihad bevægelsen er baseret på den antagelse at jøderne altid er de evige ofre. Møllers store billedserie fra Auschwitz, er et vidne om at hele “holocaustianity” religionen gennemsyrer alle områder af samfundet.

 6. Viking siger:

  “Jeg har mine tvivl, da Counter-Jihad bevægelsen er baseret på den antagelse at jøderne altid er de evige ofre.”

  Det tror jeg desværre du har ret i.

  ” Møllers store billedserie fra Auschwitz, er et vidne om at hele “holocaustianity” religionen gennemsyrer alle områder af samfundet.”

  Enig. Min første tanke var, at han havde været på opdragelsesrejse. 🙂

  På det område har de fleste derovre kognitiv dissonans, jøder må ikke kritiseres.
  Snaphanen, Hodjanernes Blog, Trykkefrihedsselskabet osv. er 100% Counter-Jihad og 100% for jøders evige krav om særstatus og positivsærbehandling.

 7. undertegnede siger:

  Hold nu da for hulen endelig op med al den skaben fjendskab mellem dem, der ser med egne øjne, hvad muhammedanerne gør – counterjihadfolkene – og så dem, der er kommet et skridt videre. Hvem kan have nytte af det? Alle har lov til at blive klogere. Hvad får man ud af at sige “du ved ikke alt”? Oplys dem i stedet for.

  • Viking siger:

   “Oplys dem i stedet for.”

   Enig, men “counterjihadfolkene ” er en stor del af dem der bruger kommentarsporet på de blogs. Zionister udgør kerne af counter-Jihad. Du for ligeså lidt ud af dialog med dem, som med andre ekstremister (hvilket Jannik, jeg og andre har oplevet mange gange).

   “Hold nu da for hulen endelig op med al den skaben fjendskab”

   Det eneste fjendskab, er zionister had mod alle der er kritiske eller går ind for ligestilling mellem dem, os og andre. Der er ingen debat, kun et forsøg på at svine folk til tavshed (jeg refererer igen til erfaring).

   Jeg er ked af, at bidrage til en dårlig stemning. Og har derfor gjort svaret kort.

   🙂

   • Viking siger:

    Jeg vil lige tilføje, at jeg ikke har noget imod Kim Møller.
    Jeg mener faktisk, at han har bidraget med meget godt.

    • Jannik siger:

     @Viking

     Ja jeg mener også at Kim Møller har gjort meget godt. Men som du selv er inde på, så er vi jo flere som har prøvet at få mange af læserne på Uriasposten i tale. Og i de fleste tilfælde, uden held.

     Jeg er på nogen punkter ikke helt enig med påstanden om at etniske nationalister og counter-jihadisterne er på samme hold. Den måde de sætter jøderne på en pediestal, fuldstændig uden for kritisk rækkevidde, er dybt betænkelig.

     Og her må man være helt klar i mælet, man kan ikke både tjene DK og jøderne(Israel). Og med deres holocaust dyrkelse, bliver man i tvivl om de virkelig tjener DK, eller om det blot er deres jødiske herskere de tjener, som stik i rend drenge.

     Jeg ønsker heller ikke at skabe dårlig stemning, eller at skabe unødig splid. Men vi kan ikke blive ved med at danse rundt om den varme grød. C-J bevægelsen har deres PK tabuer som er uforenelige med ægte nationalisme.

     Der er reelle meningsforskelle, og disse kan i længden ikke fejes under gulvtæppet. Uenighederne vil før eller siden bryde ud i lys lue. Så man kan lige så godt tage konfrontationen før, sådan at der ikke hersker nogen tvivl om hvor det er man står.

 8. Viking siger:

  Jannik

  Jeg er helt enig!

  “Den måde de sætter jøderne på en pediestal, fuldstændig uden for kritisk rækkevidde, er dybt betænkelig.”

  Korrekt. Det er nemlig hyklerisk og dobbeltmoralsk, at de konstant kritisere venstrefløjen og andre for det samme. Deres definition af national konservativ og eventuel modstand af multikultur modsiger også deres egne holdninger på det område.

  “Og her må man være helt klar i mælet, man kan ikke både tjene DK og jøderne(Israel). Og med deres holocaust dyrkelse, bliver man i tvivl om de virkelig tjener DK, eller om det blot er deres jødiske herskere de tjener, som stik i rend drenge.”

  Enig. Det er også her de prøver at smede det hele sammen. De drømmer om en alliance med dem og snakker om judeo-kristen (aldrig judeo-kommunistisk) fælles kultur. De elsker at fremhæve Israel som det eneste succesfulde arabiske land og ser helt bort fra, at deres eksistens er bygget på at snylte på især USA, Tyskland og resten af verden. De anerkender heller ikke andre negative ting som deres apartheid og at jøder blander sig i alle vestlige landes affære.

  Det er også betænkelig, at de ikke ser et problem i jøders dominans af vestlige medier og underholdning. Da de jo elsker at beklage sig over venstrefløjen, når de har succes med det samme.

  “Der er reelle meningsforskelle, og disse kan i længden ikke fejes under gulvtæppet. Uenighederne vil før eller siden bryde ud i lys lue. Så man kan lige så godt tage konfrontationen før, sådan at der ikke hersker nogen tvivl om hvor det er man står.”

  Jeg er fristed til, at mene det samme.
  Man kan på nuværende tidspunkt se, at de to fløje oftest ignorere hinanden og at den nationale fløj styrkes. På sigt kommer der nok en mere åben konfrontation mellem DF (zionisternes stik i rend drenge) og Danskernes Parti (nationaldemokraterne). Jeg tvivler på at det kommer til at handle om det, direkte. Men folk vil vælge side på baggrund af, blandt andet det.

 9. Jannik siger:

  @Viking

  Ja vi er som oftest meget enige på alle de vigtige punkter. Og det har været godt at have mindst en allieret når man har diskuteret med zionisterne på Uriasposten.

  Ja det er nok korrekt at man har forsøgt at styre uden om hinanden på højrefløjen, og i tandem forsøge at tage stemmer fra fra mainstream. Problemet er bare at DF og DP ligger i konkurrence om mange af de samme stemmer. Og i længden vil denne spænding blive forstærket, lige meget hvad man gør.

  Det er min overbevisning, at DP og lignende europæiske partier er de eneste der har løsninger på hvordan europas indfødte befolkninger kan overleve på længere sigt. De eneste typer partier som er direkte imod multikultur, masseindvandring og den medfølgende befolkningsudskiftning.

  DF partierne er jo pro-multikultur(fraregnet muslimer), pro-zionisme(“Israels stemme i folketinget”), og ser alene problemerne igennem et kulturelt perspektiv. De formidler jo ikke det budskab, at kultur og race er forbundne. Og at der vil gå noget meget væsentligt tabt, hvis Europas skæbne i fremtiden er at blive befolket af ikke-muslimske asiatere og afrikanere.

  Det store problem for DP og andre partier af lignende observans er, at de er komplet ikke-stuerene. De er p.t. ikke et realistisk alternativ til DF, da det ville kræve at race-tabuet skulle brydes i mainstream, hvilket stort set ingen for alvor er klar til som tingene er i øjeblikket.

  DF er intet andet end symptom behandling, mens DP er seriøs rodbehandling. Men folk vil ikke vende sig mod DP før at lokummet for alvor brænder. Gyldent daggry i Grækenland er et godt eksempel på at der skal en ubehagelig blanding af masseindvandring og økonomisk krise til for at få folk til at vågne op.

 10. Viking siger:

  Jannik

  “Ja vi er som oftest meget enige på alle de vigtige punkter. Og det har været godt at have mindst en allieret når man har diskuteret med zionisterne på Uriasposten.”

  Jeg tænker det samme. Især fordi det ville være let hvis det var en debat på saglige argumenter, i stedet for en diskussion nede på deres niveau. Der handler om, at man er et nazi svin, antisemit og jødehader når man siger sandheden.

  Jeg er enig i dit syn på DF og DP. Historien viser vel også, at der generelt skal meget til før folk vågner op. Hvilket er særligt sørgeligt i dette tilfælde, fordi det netop bliver værre og værre at løse problemet. Højst sandsynligt sender vi bare det voksne problemet videre ud i fremtiden, til dem der er børn i dag.

  Jeg havde en chat med en anden blog-ejer omkring at stemme blankt, hvis man ikke kunne stemme på DP. Det var nok sidste år, så jeg husker det ikke ordret. Han svarede blandt andet, at det måske var bedst at stemme på Enhedslisten, for så ville man nok bidrage til en hurtigere løsning. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.