Hvor jødisk er EU?

Har det aldrig undret dig hvorfor EU-flaget bliver ved med at have præcis 12 stjerner? Hvorfor lige præcis tallet 12? Hvorfra kommer dette tal og hvad står det for? Der har altid været 12 lige fra starten, selv efter at EU blev udvidet med alle de nye medlemslande. Nu er vi efterhånden oppe på 28 medlemmer – men antallet af stjerner bliver ved med at være 12. Så hvorfor lige netop dette tal og hvorfor ændres antallet ikke til 28 stjerner i dag (hvis altså antallet skulle svare til medlemstallet)?

Det viser sig, at antallet af stjerner intet har at gøre med antallet af medlemmer i EU. Rent faktisk har antallet af stjerner slet intet med Europa at gøre, på trods af det faktum, at EU skulle forestille at være en (på papiret) europæisk sammenslutning. De 12 stjerner i EU’s flag symboliserer nemlig Israels 12 stammer. Hvordan dette kunne blive tilvejebragt og hvorfor i alverden antallet af stammer fra et mellemøstligt folk skal foreviges på et »europæisk« flag, skyldes som følger: Konkurrencen om at designe et flag til EU i 1955 påstod franske Arsene Heitz senere, at det var ham der havde vundet. Det viser sig dog imidlertid, at direktøren for den komite, som havde ansvaret for at designe et EU-flag, udelukkende havde ladet sig inspirere af Arsenes forskellige forslag til at gennemsætte sit eget udkast ud fra Heitz’ ide.

Heitz havde indsendt en række udkast, men ingen af dem havde 12 stjerner. Hans forslag var forsynet med hhv. 15, 16, 11 og 13 stjerner. Direktøren for komiteen »Information and Press Service« underlagt Europarådet med ansvar for design af flaget var samtidig også dommer over de indsendte forslag. Direktørens navn er Paul M. G. Lévy, som er en belgisk jøde, der officielt er konverteret til katolicismen, men som dog alligevel har bibeholdt en stor ærefrygt for jødedommen og dens indflydelse på og påvirkning af kristendommen. Af Heitz’ indsendte udkast (ingen med 12 stjerner) »lånte« Lévy inspiration til at udtænke sin egen udgave med 12 stjerner, som han derefter fik godkendt som EU’s officielle flag fremover. EU’s flag er altså tilvejebragt af en jøde, som fik bibeholdt den jødiske symbolik med tallet 12 for Israels 12 stammer, selvom han udelukkende kopierede selve grunddesignet med stjernerne fra en anden.

European-Jewish-ParliamentOg EU gør da den dag i dag heller intet for at lægge skjul på sin jødiske påvirkning, selvom de færreste europæere er klar over at EU slet ikke er så »europæisk«, som det giver udtryk for at være: Sidste år blev det jødiske parlament grundlagt. Og ikke et hvilket som helst sted: Det blev grundlagt i EU-parlamentsbygningen!!! Spørg dig selv hvorfor i alverden et jødisk parlament, grundlagt af organisationen European Jewish Union, som har til erklæret formål for sit virke at »fremme jødiske interesser på et internationalt plan« og som desuden kun har adgang for jøder, skal bruge selve EU-parlamentets egen bygning som lokale?

Forestil dig en organisation dedikeret til KUN at fremme hvide menneskers interesser eller det danske folks interesser: Ville den få lov til at grundlægge dens eget parlament i selveste EU-parlamentet? Nej vel! Alene et forslag om noget sådant ville afstedkomme en sønderlemmende hetz fra alle sider for åbenlys racisme og forskelsbehandling. Men når jøderne gør præcis det samme er der ikke engang antydningen af kritik.

Og havde der blot været tale om det; organisationen bag, European Jewish Union, er åbenlyst racistisk i sit virke ved udelukkende at tillade jøder at blive stemt ind i parlamentet. Dette er en klar diskrimination og overtrædelse af EU’s racismeparagraffer og »menneskerettigheder« imod racisme, idet andre etniciteter end jøderne bliver holdt udenfor og udsat for negativ forskelsbehandling. Men idet det er jøder, der udfører denne racisme og diskrimination, så er det åbenbart i orden. Oven i købet er det jødiske organisationer, som ikke ville tøve et sekund med at angribe hvide mennesker for racisme, hvis de vovede at gøre noget nøjagtigt tilsvarende ved sætte deres egne interesser over andre folks interesser og desuden kalde det en overtrædelse af »menneskerettighederne«. Til sammenligning blev grundlæggelsen af ovennævnte European Jewish Parliament helt åbent hyldet af jøder som en »stor dag for jøder i Europa« og sagdes at ville »markere fremtiden for jøder i Europa og hinsides«. Kunne et kristent eller muslimsk parlament med en snæver dagsorden KUN for kristne el. muslimske interesser også blive grundlagt i EU-parlamentets bygning?

 • »the role of the european Parliament is to promote jewish values and to take concern about the jewish community in Europe … and the growing delegitimazation of Israel in Europe
 • »the role [of the european jewish parliament] is to remind our fellow citizens in Europe, that Europe was constructed on judeo-christian traditions and values«
 • »Europe was founded in Jerusalem in Rome and in Athens«
 • »one of our concerns is to strengthen the relation between the different jewish organizations«
 • »one of our obligations is to extend our ends to different european jewish bodies and to work together to promote the jewish interest in Europe«
 • »anti-Semitism is not a jewish issue, it is today a european issue, we are speaking about the very basic value of the european democracy, so we have to fight all together against this plague«
 • »If you want to enter the discussion, we have to speak about two european guilts; the guilt of the shoah and the guilt of colonialism. The victims of anti-Semitism are the sons and grandsons of the victims of the shoah and in most cases the people responsible for these anti-Semitic attacks are the sons and grand sons of the victims of colonialism

Altså m.a.o. at de jødiske interesser skal promoveres på bekostning af europæernes skyldfølelse i et jødisk-muslimsk samarbejde?

Og denne åbenlyst racistiske og supremacistiske organisation ved navn European Jewish Union (med mottoet »we are ONE people«) var desuden én af arrangørerne af en jødisk nytårsfest som også blev afholdt i EU-parlamentets bygning i Bryssel. De andre var skelsættende og indflydelsesrige jødiske organisationer såsom European Jewish Community Centre og European Jewish Public Affairs.

Den jødiske nytårsfest for år 2011 (det jødiske år 5.772) blev således fejret i en bygning, som skulle foregive at varetage europæiske interesser, men var organiseret af en organisation, der udelukkende tjente og fremmede jødiske interesser i Europa og på verdensplan. Heraf ses, hvis’ interesser der i virkeligheden bliver varetaget i EU. Én af talerne til nytårsfesten, nemlig direktør for European Jewish Public Affairs Levi Matusof, sagde i sin tale bl.a.: »The peace and safety we enjoy today in Europe has a lot to do with the jewish work here at the european institutions

Læg mærke til hvordan præsidenten for EU-parlamentet, polske Jerzy Buzek, under sin gæstetale henvendt til jøderne i salen siger om EU-parlamentsbygningen, at »this house is yours tonight«. Ja, det siger vel meget symbolsk hvem der trækker i trådene bag denne »europæiske« landesammenslutning?

eu flag davidsstjerner

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Kultur, Politik, Politikere, Uncategorized og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

37 svar til Hvor jødisk er EU?

 1. Tore Hund siger:

  Jødeparagrafen bør innføres i EU’s grunnlov (og i alle andre lands grunnlov), og så må man på forskjellig vis støtte organisasjonen Hjelp jødene hjem..
  http://www.hjhome.org/
  http://io.no/info/aksjonskomiteen-hjelp-jodene-hjem-14908
  Skal man først bruke penger på jøder, er vel dette ikke det dummeste…?
  I alle fall; noe må gjøres! Og vi jotunbankere mener det må startes et politisk parti som kan ta noen skikkelige slaktergrep. Pludring og plapring er bra nok, men er ikke tilstrekkelig.

  http://vegtam.info/Kortsider/NPE.htm

  Er det noen som kjenner til et bedre partiprogram vi kan arbeide for, så la oss få høre om det.

  • Hasso C. siger:

   Jeg er med!
   Byzantinerne havde den sundeste indstilling og politik overfor J-folket. Hold jer væk fra politik, undervisning, administration! Media var der ikke så mange af dengang.

   Vi er uheldige i, at vi har både vore elskede indvandrere og j-folket imod os. Og vort folk sover, eller snarere ville helst hænge sådanne kættere som du og jeg (og Hammer). Det gør opgaven ikke just nemmere.

  • Ytringer siger:

   Ja, jotun-paragrafen må gjenninnføres, og utvides til også å gjelde islam og muspelsønner.

 2. dan.c siger:

  EU idelogiens fader var Grev Richard Nicolaus Coudenhowe-Kalergi.Elitær socialdemokrat,frimurer og filosemit.

  “Fremtidens europæer er bastarden-lederne dem skal jøderne komme med”,er blandt hans mange dæmoniske ideer.I 2012 blev Kalergiprisen tildelt EU præsidenten Herman Von Rompoy.Alså en pris opkaldt efter en mand der mener vi skal være bastarder,og styres af jødiske supremacister

 3. Tore Hund siger:

  Jeg hører man i Danmark ikke lenger skal få servere svinekjøtt i maten til skoler og barnehager. At det vil bli slik, er jo en selvfølge når man slipper inn Kol Nidre-folket og muslimer. Så derfor: gå for løsningen man har i De Nordiske Patrioters Enhetsparti, NPE;

  * Villsvinkjøtt eller flesk innblandet i alle fødevarer bør vurderes som et særlig velegnet kultur- og folkebevarende tiltak?! J

  Tenk om vi hadde en passende homeopatisk blanding av svineolje i all mat – da hadde sannelig også homeopatien kommet til en utvilsom nytte!

  Vi jotunbankere gir ikke opp. Men vi må komme i gang med et Parti.
  Ville ikke et slikt parti være noe for Danmark?

 4. hammersmeden siger:

  Ville ikke et slikt parti være noe for Danmark?

  Det ville det bestemt! Et parti baseret på vores nordiske rødder og historie. Uden den skadelige indflydelse fra Mellemøsten.

 5. Bipedal_Primate siger:

  Jeg kom over noen tilsynelatende EU-relaterte linjer i Sions Vises Protokoller og plasserte dem der de ser ut til å høre hjemme, inne i den symbolske slanges sirkel:

 6. Viking siger:

  God artikel.

  De bliver bare ved og ved.
  Jøderne har over 1000 års erfaring med at snylte og skade deres værts folkeslag, og det ses tydeligt.

 7. dan.c siger:

  “Europe was constructed on judeo-christian traditions and values”.

  Jøde-kristendom er noget zionisterne i USA har opfundet,bla. for at få gojerne(kvæget) til af føre krige for jødiske/zionistiske interesser. Samtidig fører de samme jøder nådeløs krig mod Kristendommen.Og nu er “judeo-christianity” alså kommet til dets europæiske kolonier.

  Hvis man virkelig vil have kendskab hvad judaisterne siger om Kristus og kristne,så læs her:

  http://www.biblebelievers.org.au/facts2.htm#pandira.

 8. Ytringer siger:

  Reblogged this on and commented:
  Her har Hammersmeden gjort et scoop, etter min mening

 9. Viking siger:

  “Europe was constructed on judeo-christian traditions and values”.

  De skulle havde skrevet “EU was constructed on judeo-communist traditions and values”.
  Jeg har bemærket at zionister og counter-jihad folk (det er jo nok det samme) også bruger ord som “judeo-kristen fælleskultur”. Jeg bemærker heldigvis også, at folk er kritisk overfor den slags propaganda løgn.

  “Her har Hammersmeden gjort et scoop, etter min mening”

  Enig!

 10. dan.c siger:

  Personlig vil jeg håbe at man ikke bruger skrifter såsom zions vises protokoller.Det er højst sandsynligt et falsum,man risikerer bare at gøre sig selv til grin.

  Der er såmen rigeligt af beviser for jødiske planer om verdensherredømme, uden at man bør ty til ca.115 årige dokumenter af tvivlsom karakter.

  For et par måneder siden fik jeg kendskab til en rabbiner ved navn Michael Higger,der i 1932 skrev bogen “the jewish utopia”.Her ligger Higger ikke skjul på at målet er jødisk herredømme,og en verden bygget på jødiske værdier.Og her er der tale om et ægte dokument,der faktisk ydtrykker det samme som de suspekte protokoller,bare på en meget mere elskværdig og sublim måde.Absolut læseværdig.

  http://www.controversyofzion.info/jewish%20utopia/jewish_utopia_index.htm.

  • helios siger:

   Man kan väl säga som mr Ford om skrifterna, plagiat eller inte:
   “”The only statement I care to make about the Protocols is that they fit in with what is going on. They are sixteen years old and they have fitted the world situation up to this time. They fit it now.””

 11. Viking siger:

  “Personlig vil jeg håbe at man ikke bruger skrifter såsom zions vises protokoller.Det er højst sandsynligt et falsum, man risikerer bare at gøre sig selv til grin.”

  Jeg har ikke læst “zions vises protokoller”. Men er helt enig i, at man skal holde sig til fakta.

  Jeg kan ikke få http://www.controversyofzion.info linket til at virke, men søgte på Michael Higger og fandt det. Tak.

 12. Ugreison siger:

  En numerisk øvelse:
  12 pentagrammer vil gi tallet 12 x 5 = 60
  Tallet 60 kan brytes ned til 6+0 = 6
  Tallet 6 tilsvarer et hexagram – eller Davidstjernen – eller Israel’s flagg.

 13. Tore Hund siger:

  Man hører til stadighet at protokollene er en “forfalskning”. Det skulle da normalt bety at det eksisterer et “ekte” dokument. Et slikt dokument har jeg verken hørt noe om eller sett noe til. Har dere gjort det?
  Det som vel er avgjørende er om det gir en riktig framstilling av virkeligheten?
  Er dokumentet skrevet av en russisk professor ved navn Nilus?

 14. Hvis Sion-protokollene er forfalskninger så er de forfalsket av en spåmann. Selv tror jeg ikke på eksistensen av spåmenn. Den som ikke har lest dem, men allikevel er opptatt av jødeproblemet, bør absolutt lese dem før han bestemmer seg for å vise dem som forfalskninger eller ei.

  Click to access protocols.pdf

  • “… bør absolutt lese dem før han bestemmer seg for å SE dem som forfalskninger eller ei.” skal det være.

  • Tore Hund siger:

   Jeg tror P er et jødisk dokument, en plan for verdensherredømme.
   Den kunnskap som stiger fram fra P er imponerende og skremmende.

   • Ytringer siger:

    Jeg også.

    Også interessant at du også har sett og nevnte Josef og pengekontraksjon.
    Selv ser jeg det som proto-typen på økonomiske sykluser. 7 magre og 7 fete.
    Og også oppskriften på kommunisme/korporatisme(statlig eierskap), når man leser at folket ble pumpet for alt av reell verdi, inkludert sin egen frihet tilslutt.
    Det var nok ingen drøm Farao hadde men heller en ide klekket ut av Josef eller hans forfedre tidligere.
    Legg også merke til at når Abraham kjøper gravsted, betaler han med “sølv av det slaget som brukes i handel”. Trolig var det verdiløse jødepenger allerede på hans tid.

 15. Tore Hund siger:

  Man leser hist og her at Sanhedrinet ble oppløst eller forsvant tidlig. Dette står vel ikke til troende? Finnes det noen sannferdig framstilling av Sanhedrinets historie. Jeg mistenker at det eksisterer i beste velgående og er de 300 som er nevnt i protokollene. Å tro annet enn at jøderiet har en sentral ledelse, er vel en smule for naivt?
  Vet noen noe om dette?
  Jeg mener å ha lest at S. holdt til i Polen på 1700-tallet, men gjorde seg usynlig, “forsvant” i det århundret. det kunne jo passe bra med oppkomsten av Illuminati?

 16. Pingback: BBC interview: Abuse of power in France: Comedian Dieudonné M’Bala challenges politicians - The Quenelle » Balder Blog

 17. Pingback: Frankrig: Den Ukontrollerede Opposition - Dieudonné og Quenellens sejrsmarch mod de Zionistiske Bastioner » Balder Blog

 18. For more information on design your own t-shirts, own banner, own flag, logo, USB stick, banner etc, visit http://www.targethouse.dk. Here you will find more articles and tips on marketing items as well as a design dine egne t-shirts,egne banner,egne flag,logo,USB stick etc form where you can conveniently submit your request in one form and get responses from multiple suppliers so that you can find the best price and product for your marketing needs.Learn how to design your own business logo at: design dine egne flag

 19. The prospect of exhibiting at a trade fair or industry event is exciting for many businesses, especially those that are undertaking such an endeavour for the first time.
  Messestande, Svendbor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.