Når selv massemedierne indrømmer det …

Nu prøver jeg generelt at holde mig fra massemediernes portefølje af lødig underholdning og (mis)information. Dog skulle jeg i sidste uge rejse et lille stykke og fik et eksemplar af den københavnske gratisavis Metroxpress stukket i hånden af en uddeler. Og da jeg alligevel skulle køre med bus og tog bladrede jeg lidt i den af tidsfordriv. Blandt de hovedsageligt uvigtige informationer i bladet, stødte man på en lille notits nederst på side 3, som man kan undre sig kunne finde vej til en repræsentant for et moderne dansk massemedie:

 Metroxpres Syfilis rammer især homoseksuelle

I disse tider med promovering af homoseksualitet i form af gay parades og et forkrøblet forsøg fra mediernes side på at skabe indtryk af en »international fordømmelse« af Putins forbud mod homoseksuel propaganda overfor børn, er det nærmest utroligt, at en sådan historie har kunnet finde vej til en dansk avis!

Selve historien er der jo intet i vejen med – det er nærmest blot en konstatering. Og oplysningen om at denne kønssygdom er voldsomt overrepræsenteret blandt homoseksuelle, er der jo heller intet som helst nyt i, når man kender denne »gruppes« udlevelse af dens særegenhed. Det samme er i øvrigt tilfældet med samtlige andre kønssygdomme, – ikke kun syfilis: Homoseksuelle (fortrinsvis af hankøn) har grundet deres særligt ukontrollerede udskejelser mange gange større risiko for at få Aids og også kønsvorter, analkræft, … osv. end heteroseksuelle. Dette er ren statistik og har således intet at gøre med »fordomme«, men med tørre tal.

Derfor kan det næppe heller understreges kraftigt nok: Homoseksualitet er IKKE blot en »alternativ livsstil«, og udtryk for »mangfoldighed«, som det gælder om at forsvare mod snerpede og intolerante »hadforbrydere«, men derimod om en psykisk sygdom, som ikke kan undgå at føre til degenerering og fordærv, hvis den spredes som den nye normal i et samfund. Kønssygdommenes eksplosion i kølvandet på homo-promoveringen i de vestlige medier er jo blot en logisk konsekvens af hvad der sker, når man begynder at hylde noget som positivt og forbilledligt, som i sin grundvold er sygt og perverteret. Og oven i købet vil forhindre andre i at beskytte deres børn imod det.

gay-pride

Dette indlæg blev udgivet i Kultur, Sundhed, Videnskab og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

16 svar til Når selv massemedierne indrømmer det …

 1. Has C. siger:

  Utroligt, men selv dansk presse kan bruges til noget!
  Sovjetiske mennesker har udviklet lekturen af Pravda til en kunst, og vi må lære det også i dette frieste samfund i Danmarkshistorien. Sjovt nok, Pravda’s redaktører var ofte slægtninger af vore topjournalister.
  A propos sodomi: Jeg elsker hvad en vis Heinrich H. har skrevet om emnet. Man kan nyde hans klogskab her:
  http://shoabloger.wordpress.com/2013/06/10/heinrich-himmler-on-homosexuality/

  • hammersmeden siger:

   Ja, journalisterne i dag er næsten værre end i Sovjet. Det lader også til at de har samme politiske overbevisning. Jeg læste et sted, at 70 – 80 % af danske journalister stemte på de røde partier.

   • Jannik siger:

    Hammersmeden

    Jeg tror desværre at det står værre til. Jeg husker at tallet var mere end 85% når man tager de radikale med på venstrefløjen. Hvilket vel er helt rimeligt.
    De pseudoborlige fra det konservative parti, er værdimæssigt tæt på de radikale. Og man aner en kedelig tendens til at også mange i partiet venstre støtter op om kulturradikale ideer.

    Reelt set, vil jeg nærmere tro at det er i omegnen af de 95% af journalist korpset som støtter op om en depraveret nihilistisk livsstil, som naturligvis inkluderer dyrkelsen af den homoseksuelle livsstil.

    • hammersmeden siger:

     Du har nok desværre ret.
     Hvis man vil tro på journalisternes egen undersøgelse af sagen, er det 89 %.
     Men som du selv nævner, ville det jo ikke blive bedre, hvis de havde haft et “borgerligt” eller “højreorienteret” ståsted, for mange af dem til højre for midten er næsten endnu værre i dag. Jeg er begyndt at stoppe med at tænke i fløje og bare regne politikere og journalister som korrupte generelt.

 2. dan.c siger:

  Tak for endnu en fuldtræffer fra Hammersmeden.Den kan faktisk læses som en forsættelse af den forrige.
  I Maj i år stod den amerikanske vicepræsident Joseph Biden ,som er erklæret zionist,på en jødisk kongres og takkede de jødiske ledere for deres arbejde med at fremme homosex og accept af samme. Ifølge Biden er 85 pct. af homopromovering takket være jøder,igenmen financiering,sociale medier og specielt Hollywood som er 100 pct.jødisk styret.

  • hammersmeden siger:

   Jep, du har helt ret. Der tegner sig efterhånden et tydeligt billede af hvilken etnicitet der står bag den regnbuefarvede terror mod de (engang) hvide lande.

 3. Viking siger:

  “Homoseksuelle (fortrinsvis af hankøn) har grundet deres særligt ukontrollerede udskejelser mange gange større risiko for at få Aids og også kønsvorter, analkræft, … osv. end heteroseksuelle. Dette er ren statistik og har således intet at gøre med »fordomme«, men med tørre tal.”

  Det gælder sikkert også for biseksuelle, som så kan smitte heteroseksuelle.
  Tænk, at de vil give asyl til alle homoseksuelle i verden.
  Det judeo-kommunistiske frankfurterskole fordærv, har ingen grænser!

  • hammersmeden siger:

   Det har det nemlig ikke, nej.
   Så længe det virker samfundsundergravende i de hvide lande, kan det åbenbart bruges for dem.

   • Has C. siger:

    Hammer, tror du ikke at vore samfund har rigeligt fortjent at blive udraderet, ausgerottet? Folk er apatiske og ligeglade med al den forrådnelse, der omgiver dem. Hvorfor skal VI bekymre os om dem, og forsvare dem, når de selv ikke engang aner, at noget er rivende galt? Kan nogen svare på det? Fordi fjenden har blændet de gode Ariere for hvad er godt og hvad ondt?

    • hammersmeden siger:

     Jeg har selv tænkt den tanke, når folk ikke kan/vil indse det: »Vi fortjener jo ikke bedre« … osv.

     Dog er det vigtigt at huske på, at det jo netop ikke er noget, vi selv ønsker: Ingen med sin forstand i behold ønsker bevidst at selvdestruere. Man kan blive dog blive programmeret til at ønske det, hvis manipulationen og indoktrineringen er kraftig nok.

     Nogen får os til at ønske at ødelægge os selv. Hvis disse »nogen« forsvinder, forsvinder også vores selvdestruktive adfærd.

     • Has C siger:

      Med andre ord: vore Sodoma og Gomorrah er ikke skyld i svineriet. Jeg selv vælger at håbe, at vores folk selv vågner og ryster djævelskaben af sig. Ligesom den unge mand nedenunder, vil jeg også være med på vække-holdet.

 4. Has C siger:

  En dygtig ung mand!

 5. dan.c siger:

  “the white race is the cancer of history”-jødinden Susan Sonntag.

  Denne bemærkning siger jo meget godt hvad de mener om os.

  • Has C siger:

   Den hvide rase er bestemt den første i historien, som ville give op uden kamp. Men, men, der var jo en kamp, og den sluttede i 1945. Sikke en sludder! My bad.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.