Rebellerne i Syrien stod bag giftgas-angrebet!

Den såkaldte syriske opposition, også kaldet rebellerne eller »oprørerne« har anvendt kemiske våben i byen Ghouta nær Damaskus. Det oplyser online-nyhedsagenturet Mint Press News, som refererer til kilder og udsagn fra lokalbefolkningen i området samt fra de udøvende oppositionelle selv.

Reportere fra Mint Press News mødtes med rebeller, læger og lokale i byen Ghouta, hvor giftgas-angrebet fandt sted d. 21. august, hvor 355 omkom. De oplysninger, som Mint Press kunne tilvejebringe, nævner Saudi Arabien som giftgassens oprindelsesland. Giftgassen skulle være blevet leveret på ordre af Saudi Arabiens prins Bandar bin Sultan, som har været den ansvarlige for forsyningen af våben til oprørerne, der står i tæt forbindelse til al Quaida.

Vidneudsagn hos de adspurgte bekræfter, at der kom en våbenleverance fra Saudi Arabien med hidtil ukendte våben, som ikke var kendt fra før, og som rebellerne derfor ikke vidste hvad var og ikke var blevet undervist i at bruge.

En far ved navn Abu Abdel-Moneim beretter, hvorledes hans søn, som var blandt rebellerne, omkom ved en eksplosion i en tunnel, hvor der var lagret kemiske våben: »Min søn kom hjem til mig for to uger siden og spurgte hvad jeg mente om de våben, som han var blevet bedt om at transportere.« Abdel-Moneim beskrev våbnene som »havende en tubelignende form«, mens andre »lignede store gasflasker«.

Åbenbart skete ulykken, fordi Saudi Arabien ikke havde undervist rebellerne i omgangen med kemiske våben. Og sandsynligvis ikke engang havde fortalt dem, at denne våbenleverance bestod af kemiske våben. For det lader til at rebellerne ikke engang vidste hvad de havde med at gøre. Således beretter en af rebellerne: »Vi var meget nysgerrige pga. disse våben. Desværre anvendte nogle af rebellerne våbnene forkert og udløste eksplosionerne

En anden rebel berettede: »Vi fik ikke at vide hvad det var for nogle våben og hvordan vi skulle omgås dem. Vi vidste ikke at det var kemiske våben

Og fortsatte: »Når den saudiske prins Bandar giver sådanne våben til folk, så må han give dem til nogen, der er i stand til at omgås og bruge dem

Dusinvis af rebellerne indrømmede, at de ikke alene fik våben leveret af Saudi Arabien, men ligeledes blev betalt af den saudiske regering!

Vladimir Putin, Bandar bin SultanDenne selvsamme prins Bandar af Saudi Arabien har desuden for nylig ved en anden lejlighed prøvet at »overtale« Ruslands præsident Putin til at droppe dennes forsvar af præsident Assad ved hele tiden at være imod og ville forhindre et militært angreb fra USA. Således prøvede Bandar at garantere Putin, at der ikke ville blive udøvet terrorangreb fra tjetjenernes side under Ruslands snarlige afholdelse af vinter-OL i Sotji, hvis Putin til gengæld ville droppe forsvaret af Assad.

Desuden ville han prøve at bestikke Putin ved at love ham en ordre på køb for 15 mia. dollar russiske våben af Saudi Arabien samt garantere Putin, at de russiske gasselskaber ikke ville møde konkurrence i Europa af de arabiske oliestater. Rusland gik dog ikke ind på disse mafiaagtige studehandler, idet han afviste Bandars overtalelsesforsøg.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder, USA og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

9 svar til Rebellerne i Syrien stod bag giftgas-angrebet!

 1. Has C. siger:

  Måske er jeg en en one trick dog, men når du skriver om Saudi banditter i denne sammenhæng, så kommer jeg straks i tanker om, hvad en fremragende amerikansk journalist af dansk oprindelse, Wayne Madsen, har skrevet om dem (og om “unge tyrker”): http://www.strategic-culture.org/news/2011/10/26/the-doenmeh-the-middle-easts-most-whispered-secret-part-ii.html

  • hammersmeden siger:

   Tak for linket! Det var interessant, hvis der var en forbindelse mellem wahhabitterne og jøderne. Det ville jo så forklare en hel del omkring saudiernes handlemønstre.

   Det viser sig desuden, at Taleban i Afghanistan sandsynligvis nedstammer fra en israelsk stamme ved navn Pathan/Pashtun og stadigvæk bibeholder nogle jødiske ritualer. Taleban har jo også tjent Israels interesser ved flere lejligheder, – hvad enten det nu var bevidst eller ubevidst.

 2. dan.c siger:

  Jeg har i nogen tid spekuleret over om der er en direkte,eller i det mindste indirekte alliance mellem de bestialske Wahhabi-islamister og den zionistiske dirigerede Verdensorden.

  Næsten hver eneste gang zionisterne ser sig galt på et land,går der ikke lang tid før wahhabi-satanerne begynder at vise sig.

  Jeg husker i 1993,at Elie Wiesel-den omrejsende klovn i Holocaust cirkuset,stå at vræle at nu måtte USA ‘gøre noget’ ved Bosnien’.Og vupti et hav af disse krybdyr begynder at vise sig i Bosnien.

  Det samme gør sig gældende senere i Serbien(Kosovo),Tjetjenien i Rusland,Irak,Libyen og nu Syrien.Det kan da ikke være et tilfælde.

  Tak til Has C. for linket til Wayne Madsen’s artikel.Den bringer betydeligt lys over emnet.

  • hammersmeden siger:

   Ja, wahhabierne/wahabitterne er i sandhed USA’s og Israels villige lakajer. Under påskud af »frihedskamp« underminerer de andre landes stabilitet, så at dollar-imperiet har frit spil til at forurene et territorium mere indtil overtagelse med deraf følgende udvidelse af Israels kontrolsfære.

   De såkaldte oprørere i Syrien er jo direkte influeret af Saudi Arabien og al Quaida.

 3. Pingback: Syrien krigshetz - Journalister, politikere og eksperters dans om løgnkalven - Jerichow, Ellegaard, Espersen » Balder Blog

 4. Pingback: Jødiske milliarder til krigspropaganda mod Syrien - Jødiske organisationer anbefaler krig mod Syrien » Balder Blog

 5. Pingback: København - Nørrebronx: Mohammad Mahfoud Formand for Dansk Syrisk Forening truet med halshugning » Balder Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s