Menneskeskabt, global opvarmning? Isen ved nordpolen er vokset med 60 %!

For seks år siden blev det forudsagt, at isen ved Nordpolen ville være fuldstændig smeltet på nuværende tidspunkt. Nu viser det sig imidlertid, at iskappens udbredelse ved Arktis er vokset med hele 60 % i forhold til sidste år!

Den såkaldte »menneskeskabte, globale opvarmning« (AGW) har efterhånden fået sømmet så mange søm i sin ligkiste, at den vel efterhånden må regnes som aflivet. Alligevel bliver IPCC og mange af de førende »klimatologer« ved med at hidse folk op med deres skræmmeberegninger og -modeller, der mest af alt bygger på gæt og forkerte antagelser. Alene et bevis på at det nu også virkelig er fortrinsvist menneskelige aktiviteter, der har styret klimaets udvikling i det 21. århundrede, har de endnu ikke været i stand til at frembringe, men bliver ved at bruge flosklerne om »overvejende sandsynligt« og »enighed blandt videnskabsfolkene«, selvom det allerede er påvist, at der slet ikke er nogen enighed blandt videnskabsmændene om at mennesket står bag.

I forvejen kunne sandheden ikke længere tilbageholdes om at vi nu ikke har oplevet nogen global opvarmning i 17 efterfølgende år (trods støt stigende CO2-udledning). Og nu fremkommer det så oven i købet, at ét af AGW-teoriens mest hellige flagskibe, nemlig afsmeltningen af isen ved Nordpolen, er sunket: Grundet en ualmindeligt kold sommer på Nordpolen er polarisen her i august måned vokset med hele 60 %[!!] i forhold til august måned sidste år. Det svarer til en vækst på 1.600.000 km2. Nordvestpassagen mellem Atlanterhavet og Stillehavet var frosset til. Over 20 skibe frøs fast og måtte befris af isbrydere.

arktis

Dette skal sammenholdes med, at BBC så sent som i 2007 forudsagde, at isen ved Nordpolen ville være fuldstændigt væk i 2013. Den amerikanske meteorolog Wieslaw Maslowski kaldte dette skrækscenarie »en forsigtig vurdering«. Hans kollega Peter Wadhams fra Cambridge University mente derimod, at det »ikke var nogen cyklus: I sidste ende vil det hele være smeltet bort

De før så skråsikre klimaeksperter, der før talte dunder for at fyre op under skræmmekampagnerne, er nu nærmest kun enige om at de ikke længere er sikre på noget som helst. Én af de såkaldte »klimaeksperter«, Judith Curry, mener nu, at

»det eneste, som er sikkert, er vores uvished [sic!]. Alle fortidens beregningsmodeller har åbenbart overvurderet kuldioxids indvirkning

Andre meteorologer mener sågar, at vi tværtimod bevæger os i retning af en ny lille istid, som den der hærgede kloden fra det 15. århundrede. Årsagen er afslutningen i en af solens cyklusser vedrørende solpletaktiviteten.

Nordpol isLæs også: Forskare: Vi går mot global nedkylning

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Politik, Politikere, Videnskab og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

12 svar til Menneskeskabt, global opvarmning? Isen ved nordpolen er vokset med 60 %!

 1. Has C siger:

  Et videnskabelig velunderbygget bevis for atmosfærens følsomhed for ændringer i CO2 indholdet har været tilgængeligt i ca. 4 år. Den er meget lav, flere gange lavere end alle officielle modeller tager som udgangspunkt for deres katastrofe scenarier. Hverken IPCC, klima-apostler, medier eller vestlige politikere har bemærket det. CO2 afgiften blir ikke fjernet, uanset hvad. Så meget er sikkert.
  Er ikke vores politiske system bygget på løgne og had mod eget folk? Hvordan kan det være, at hele den danske politiske klasse gør alt for at afskaffe Danmark?

  Christopher Monckton forklarer fint hvad IPCC har gjort og hvordan:

  • hammersmeden siger:

   Er ikke vores politiske system bygget på løgne og had mod eget folk?

   Jo, så afgjort! Men så længe de kan slippe af sted med det, bliver de ved.

 2. Balder siger:

  Jeg har medierne mistænkt for simpelthen at fortrække løgn og løse rygter for noget mere realistisk. Desværre ikke kun angående ting med politiske dagsordener som klimasvindlen, Syrien, holocaust, WWII etc.. Simpelthen en slags vane, eller et ufrivillig krampetrækning; ser de en god løgn eller en mulighed forat fordreje en historie, så kan de ikke holde fingrene eller kæften i ro. Det afspejler vel deres verdensforståelse på én eller anden måde. Er der nogen journalister derude som vil andet end at bekræfte deres eget tunnelsyn og udstille deres uvidenhed?

  • hammersmeden siger:

   ser de en god løgn eller en mulighed forat fordreje en historie, så kan de ikke holde fingrene eller kæften i ro.

   Præcis! Det er også derfor jeg så vidt muligt prøver at undgå vestlige medier. Jeg ville aldrig købe eks. en dansk avis, hverken online eller på papir. Hvorfor betale for at blive løjet op i ansigtet? Vores medier i dag er et åndeligt åg, der holder os nede i en fordummende ligegyldighed overfor de ting, der virkelig burde beskæftige os, og i stedet prøver at aflede vores opmærksomhed med den laveste fællesnævner.

 3. Viking siger:

  “Jeg har medierne mistænkt for simpelthen at fortrække løgn og løse rygter for noget mere realistisk.”

  Ja, målet helligere midlet. De dækker og fremstiller emner, i forhold til deres ønsker og mål.

  http://theconservativetreehouse.com/2013/04/11/ideological-angst-msnbc-struggles-with-how-to-censor-based-on-ideological-belief-of-the-network-and-hosts/

 4. “… men bliver ved at bruge flosklerne om »overvejende sandsynligt« og …”

  På et mer generelt grunnlag enn bare det som er emnet i denne artikkelen, vil jeg gjerne ha begrepet “overveiende sannsynlig” fredet og ikke redusert til floskel, ettersom det er et meget anvendelig og fornuftig begrep, og konsept, som flere burde benytte seg av, og ta hensyn til, meget oftere enn hva som er vanlig, ettersom ganske mange ting er vanskelige å fastslå med hundre prosent sikkerhet.

 5. Balder siger:

  @Viking

  “Ja, målet helligere midlet. De dækker og fremstiller emner, i forhold til deres ønsker og mål.”

  Jo, rigtigt. Men min pointe var egentlig, at stupiditeten ikke er begrænset til der hvor der er specielle ønsker og mål, men gør sig gældende på alle områder, også dem som ikke har politisk betydning. Altså at stupiditet og uvidenhed regerer som grundvilkår. Oven i det kommer så den mere eller mindre bevidste manipulation.

  • Viking siger:

   OK, pointe forstået 🙂
   Enig. Det kommer nok af, at de lever en løgn og deres selvbedrag er grobund for “at stupiditet og uvidenhed regerer som grundvilkår.”.

 6. Has C siger:

  Et godt foredrag af Michael Vogt om hvor uendeligt frække og fulde af løgn medierne er (med konkrete eksempler):
  se på youtube “Michael Vogt beim Kampf um die Wahrheit”

 7. Pingback: Ups: Al Gore forudsagde, at Nordpolen ville være isfri år 2013! | Hammersmedens blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s