Whistleblower afslører: USA forsyner al-Qaeda med våben

En tidligere agent i CIA har afsløret, at det amerikanske udenrigsministerium forsyner terrorgruppen al-Qeada med våben via CIA. Desuden afslører han, at den amerikanske ambassadør i Libyen, J. Christopher Stevens, som blev myrdet i terrorangrebet mod den amerikanske ambassade i Benghazi den 11. september 2012, udelukkende blev ryddet af vejen, fordi han kendte alt til USA’s leverancer af våben til terrorgruppen og havde gjort indsigelse mod det.

Tidligere CIA-medarbejder William Robert Plumlee oplyser, at han fra en højtstående NATO-embedsmand har oplysningen om, at ambassadør Christopher Stevens overfor udenrigsministeriet gjorde indsigelse mod forsyningen af våben til radikale, islamiske grupper. Blandt våbnene i leverancerne befandt der sig højteknologiske og topmoderne våben i form af f.eks. de varmesøgende stinger-missiler, som netop kunne bruges til at udrette stor skade, hvis de endte i hænderne på de forkerte.

Plumlee oplyser desuden, at ambassadør Stevens blev beordret til at træde tilbage fra sin stilling som USA’s ambassadør i Libyen, fordi han vedblev med at gøre indsigelse mod våbenleverancerne til al-Qaeda og spørge hvordan han skulle forholde sig til at USA leverede våben til terrororganisationer, som de officielt bekæmpede.

Efter at Stevens tilsyneladende ikke ville trække sig fra sin stilling, og idet han desuden havde lavet opgørelser og fortegnelser om hans viden omkring våbenleverancerne til terroristerne som en dokumentation i sit forsøg på at forhindre de farlige våben i at ende ude af kontrol i fjendtlige hænder, blev han – meget belejligt for USA’s udenrigsministerium – dræbt i terrorangrebet mod ambassaden. Hans rapporter omkring USA’s våbenleverancer til al-Qaeda skal også være blevet tilintetgjort ved dette angreb.

Officielt skyldtes dette terrorangreb mod den amerikanske ambassade i Benghazi den 11. september 2012 den omtalte anti-islamfilm »the innocence of muslims«, som skabte en del furore i muslimske lande. Dog har Obamas administration endnu ikke svaret på, hvorfor i alverden amerikanske specialtropper i området (som ellers kunne have grebet ind og reddet ambassadøren) fik ordre om IKKE at gribe ind.

The Lockheed C-130 Hercules serves as the prim...

Lockheed C-130 Hercules

De amerikanske våben blev transporteret med de store transportfly af typen Lockheed C-130 Hercules til baser i Tyrkiet og Jordan og derefter ledt videre med støtte fra CIA til de syriske terrorister ved navn Jabhat al-Nusra, som oprindeligt var al-Qaedas afdeling i Irak. Hidtil havde en anden gruppering i Syrien imod al-Assad, nemlig Free Syrian Army, været de toneangivende til at etablere sig som repræsentant for »oprørerne«. Dog har disse FSA efterhånden mistet alvorligt indpas overfor al-Nusra-fronten på det seneste. Hovedsageligt fordi FSA ikke længere fik forsyninger af våben og materiel og derfor måtte se sine kæmpere skifte over til al-Nusra i stedet, som i modsætning til FSA havde en støt og sikker forsyning af topmoderne våben. Ikke så underligt, når man ved hvor våbnene kommer fra.

I øvrigt er det slet ikke nogen nyhed, at USA støtter terrorister såsom al-Qaeda & Co. med våben: Allerede under Sovjets krig mod Afghanistan støttede USA terrorister og fundamentalistiske islamister såsom Taleban for at de skulle obstruere de sovjetiske tropper mest muligt. I dag »bekæmper« USA på papiret disse selvsamme terrorister, som de engang støttede og stadigvæk støtter under andre betegnelser, hvilket Hillary Clinton da også kom til at indrømme i et sjældent ærligt øjeblik:

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder, USA og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

5 svar til Whistleblower afslører: USA forsyner al-Qaeda med våben

 1. Ytringer siger:

  Tok litt tid før jeg leste denne. Overskriften var litt misvisende. Nyheten her er jo bakgrunnen for drapet på ambassadøren, ikke at USrAel leverer våpen.
  Det var jo ny informasjon. Om det ikke lenger er overraskende.
  Takk Hammersmed.

  • hammersmeden siger:

   Tak for genblogningen!
   Du har ret i at artiklen sådan set dækker 2 historier samtidigt. Jeg kunne godt have valgt en anden overskrift, men det er jo ikke forkert, at en højtstående tidligere medarbejder i CIA har afsløret affæren.

 2. Ytringer siger:

  Reblogged this on and commented:
  Bakgrunnen for drapet på U.S. ambassadøren i Libya.

 3. Agricola siger:

  Passer ret godt med det verdensbillede filmen The International (https://en.wikipedia.org/wiki/The_International_%282009_film%29) giver

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.